x
x
WARNING
This discussion is older than 365 days. Information contained in it may no longer be current. Please do not post new messages without substantial need.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Czarny ekran

  1. #1
    Dziecko Niespodzianka Aneroit's Avatar
    Join Date
    05/2013
    Posts
    5
    REDpoints
    0
    Achievements
    1
    HELPpoints
    0

    Czarny ekran

    Dzień dobry!

    Otóż mój problem polega na tym, że gdy chcę wczytać dowolny świat (również mój) ekran główny pozostaje czarny. :mad:

    Nie mam bladego pojęcia czym jest to spowodowane. Może to wina karty? GF 9600 1GB powinna sobie poradzić z tym, skoro gra śmiga nromalnie.

    Proszę o pomoc!

  2. #2
    Zmutowane Dziecko uncle6's Avatar
    Join Date
    10/2011
    Posts
    61
    REDpoints
    32
    Achievements
    7
    HELPpoints
    0
    Kit ma większe wymagania od samej gry, więc słaba karta graficzna może tu być przyczyną.

  3. #3
    Dziecko Niespodzianka Aneroit's Avatar
    Join Date
    05/2013
    Posts
    5
    REDpoints
    0
    Achievements
    1
    HELPpoints
    0
    Tego się właśnie obawiałem. Ale w takim razie czemu terrain mogę modelować? Bezsensu :confused:

  4. #4
    Zmutowane Dziecko patryk1194's Avatar
    Join Date
    05/2013
    Posts
    138
    REDpoints
    59
    Achievements
    10
    HELPpoints
    0
    Musisz kliknąć prawnym klawiszem na World w prawym panelu i wybrać Load All. Dopiero wtedy wczyta się scena.

  5. #5
    Dziecko Niespodzianka Aneroit's Avatar
    Join Date
    05/2013
    Posts
    5
    REDpoints
    0
    Achievements
    1
    HELPpoints
    0
    Dziękuję! Właśnie uczyniłeś kolejnego człowieka szczęśliwym ^^ Powinni na tym forum dodać coś na kształt plusów czy coś takiego Jeszcze raz dziękuję!

  6. #6
    Dziecko Niespodzianka M2use's Avatar
    Join Date
    05/2013
    Posts
    1
    REDpoints
    0
    Achievements
    1
    HELPpoints
    0
    Ja mam podobny problem : po stworzeniu terenu z terrain tools -> create/modyfi terrain panel viewport ciągle pozostaje czarny. wyswietla mi sie żółty okrąg narzędzia do edycji ale nie jestem w stanie nic zrobić żeby wyświetlił się teren. Próba wczytania któregoś ze światów z folderu levels również nic nie daje (po Load All ciągle czarny-szary panel Viewport). Karta graficzna : Radeon 6870 gra działa bezproblemowo na High.

  7. #7
    Dziecko Niespodzianka yulaw's Avatar
    Join Date
    05/2013
    Posts
    2
    REDpoints
    0
    Achievements
    1
    HELPpoints
    0

    Czarny ekran i nieaktywny panel

    Witam mam problem.
    Tak jak przedstawiłem to w temacie, problem polega na tym, że panel tworzenia jest nieaktywny, a ekran czarny. Cała instalacja przebiegła pomyślnie ( nie wyskoczył żaden błąd) Klikanie w jakąkolwiek opcję w pasku tools, nie wywołuje żadnych akcji i nic się nie rozwija.
    Czy ktoś miał może podobnie, albo potrafi mi pomóc?

  8. #8
    Zmutowane Dziecko uncle6's Avatar
    Join Date
    10/2011
    Posts
    61
    REDpoints
    32
    Achievements
    7
    HELPpoints
    0
    Takie pytanko... Stworzyłeś nowy world lub otworzyłeś istniejący? :>

  9. #9
    Pierwsza Krew zi3lona_old's Avatar
    Join Date
    05/2013
    Posts
    924
    REDpoints
    1
    Achievements
    8
    HELPpoints
    0
    Scaliłam wątki, żeby się dyskusja nie dublowała.

  10. #10
    Dziecko Niespodzianka yulaw's Avatar
    Join Date
    05/2013
    Posts
    2
    REDpoints
    0
    Achievements
    1
    HELPpoints
    0
    A faktycznie... trzeba było wybrać świat alem głupi

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Are you sure you want to solve this thread and mark this post as solution?

Yes
No