Staff member

+

Dzięki Marcin. :)

Nie ma za co;)

Serduszko powinno być zarezerwowane tylko dla żon/mężów/narzeczonych/kochanków/nałożnych.

I kardiologów.

Mi szczerze mówiąc plusy w żaden sposób się nie kojarzą źle. Dopiero po zwróceniu na to uwagi zerknąłem. Niemniej, zamiast znaczku wolałbym jakieś pogrubienie, uwydatnienie tekstu, zwiększenie czcionki, coś, co będzie się rzucać w oczy, zamiast dodawanie plusików, kółeczek, czy innych znaczków, które się zlewają z nickiem. A co jak ktoś ma w nicku plus? :p To znaczy, że przyjaciel wszystkich ludzi? :D

Po trzecie - gdy klikam w wątek, który ma nieprzeczytane wiadomości, to zawsze przenosi mnie na pierwszą podstronę, mimo że wcześniej przeczytałem ich więcej. Proponuję, by zrobić to tak jak na forum W2: po kliknięciu w tytuł wątku przenosi nas na podstronę z postem, który był ostatni przy poprzednich odwiedzinach.

To nie klikaj w nazwę wątku, bo na TW tak samo przenosi do pierwszego posta. Na TW mamy takie żółte tarcze jako odnośniki do pierwszego nieprzeczytanego posta. Tutaj mamy niebieskie tarcze z dwoma białymi trójkącikami przed nazwą (żółtą) tematu z nieprzeczytanymi postami. Spróbuj, powinno działać (mi działa) ;)

W Cyberpunka mieliśmy zagrać, prawie się udało. Niestety MG zafascynował się w międzyczasie GURPSem i zrezygnowaliśmy. Niemniej - cokolwiek tam się otarłem.

W sumie możliwość stworzenia własnego świata, zamiast opierania się na czyimś tworze, choć trudne, kusi mocno.

Z innych systemów, króluje Neuroshima. Gramy w nią najwięcej. Próbowaliśmy też klimatów fantasy. Warhammer i The Elder Scrolls przy użyciu GURPSa. Poza Neuroshimą, z systemów odrobinkę idących w stronę Cyberpunka będzie osadzony w bardzo niedalekiej przyszłości Apokaliptyczny GURPS (zima nuklearna). Teraz zaczynamy zabawę w Wampira. Koniec końców, myślę, że jak dokończymy Wampira, to uda się przekonać grupę do powrotu do Cyberpunka, zwłaszcza na obecnej fali fascynacji Cyberpunka (MG, który by to poprowadził, jest niesamowicie podatny na takie fale zainteresowania :p).

Top Bottom