Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by Adziu106

+
  1. Adziu106

Newsy dotyczące gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

To chyba nie umiesz myśleć... Użytkownik może edytować swój post hehe ;)
    • Adziu106
    • Post #24
    • Feb 9, 2013
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  2. Adziu106

Należało napisać to na samym początku tematu i nie było by sprawy, chyba że zgodę uzyskałeś w "między czasie".
    • Adziu106
    • Post #18
    • Feb 9, 2013
  3. Adziu106

W jakim celu tworzyć temat, jeżeli są już dwa inne? Wszystko może być zawarte w jednym.
    • Adziu106
    • Post #6
    • Feb 8, 2013
  4. Adziu106

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Po prostu nie mogę uwierzyć, tyle czekania i nareszcie potwierdzone że Wiedźmin będzie! :D Jak obejrzałem dzisiaj ten teaser z muzyką i nowym logiem to aż mnie ciary przeszy widać, że będzie mhrooocznie. Chyba czas odświeżyć sobie po raz kolejny pierwszą i drugą część.
    • Adziu106
    • Post #469
    • Feb 8, 2013
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  5. Adziu106

Jest już temat dotyczący tego: http://pl.thewitcher.com/forum/index.php?/topic/33820-news-wiedzmin-3-dziki-gon/
    • Adziu106
    • Post #3
    • Feb 8, 2013
  6. Adziu106

Problem z pathem.

Polecam zajrzeć tutaj. :)
    • Adziu106
    • Post #2
    • Sep 6, 2012
    • Forum: WIEDŹMIN 2 (PC)
  7. Adziu106

Gry na Androida

Noooo to jak masz S2 to niezła maszynka, odpalisz bez problemów fajniejsze gry. :) Na początek: GTA 3, Minecraft - Pocket Edition, Asphalt 7, World of Goo, Final Fantasy III, TNA Wrestling Impact. :) Wszystko do ściągnięcia za darmo na necie albo z applanet. Możesz się również pobawić, wgrać...
    • Adziu106
    • Post #10
    • Aug 5, 2012
    • Forum: INNE GRY
  8. Adziu106

Program The Witcher 2 Launcher Application przestał działać.

Ja odpaliłem aplikacją, z tej ścieżki (oczywiście u was może być inna) C:\Program Files (x86)\The Witcher 2 Enhanced Edition > Launcher
    • Adziu106
    • Post #4
    • Jul 25, 2012
  9. Adziu106

Program The Witcher 2 Launcher Application przestał działać.

Dziwne, ponieważ rano miałem dokładnie taki samo komunikat. Pomogło odpalenie innej aplikacji o nazwie launcher z miejsca gdzie zainstalowana jest gra.
    • Adziu106
    • Post #2
    • Jul 25, 2012
  10. Adziu106

Nowy wywiad z Adamem Badowskim

Wywiad poprowadzony bardzo dobrze, w pełni zgadzam się z poprzednimi komentarzami nie wniósł żadnych nowych informacji aczkolwiek poznaliśmy stanowisku RED'ów do nowej książki AS.
    • Adziu106
    • Post #5
    • Jul 16, 2012
  11. Adziu106

Długie, upalne lato

Co prawda dostaliśmy swoje kopie zapasowe na gogu, jednak szkoda, że po połączeniu steama z Wiedźminem nie są dostępne achivementy.
    • Adziu106
    • Post #6
    • Jul 12, 2012
  12. Adziu106

Problem z odpaleniem gry

Dziwna sprawa, ponieważ ja mam Win 7 x64 i nie muszę odpalać jako administrator a to zazwyczaj w 7/vista jest ten problem. Jaką posiadasz wersję, że przy każdym odpaleniu musisz wpisywać klucz? Może tutaj znajdziesz rozwiązanie: http://pl.thewitcher.com/index.php?c=support_faq#q26
    • Adziu106
    • Post #2
    • Jul 10, 2012
  13. Adziu106

Wiedźmin w 8 bitach

Skanowane pełną najnowszą wersją Norton Internet Security. Wszystko ok. Przeskanowane również Emsisoft Emergency Kit, także bez wirusa.
    • Adziu106
    • Post #28
    • Jul 9, 2012
  14. Adziu106

Wiedźmin w 8 bitach

Tak nie wiedzieć dlaczego wszyscy zapomnieli o tym. Napisałem do twórcy odnośnie pełnej wersji na maila, który udostępnił w grze mam nadzieję, że odpisze ponieważ demo już skończyłem. A idzie skończyć je na kilka sposobów.
    • Adziu106
    • Post #26
    • Jul 9, 2012
  15. Adziu106

Wiedźmin w 8 bitach

Dokładnie to jest ta gra! Nie wiem jak Ci dziękować (oren poszedł) ta genialna muzyka i klimacik. Przypomniał mi się W1. Jednakże pamiętam, że wtedy jak i teraz jest napis Wersja Demonstracyjna, gdzie można zakupić pełną wersje tejże gry? Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki! :D EDIT. Znalazłem...
    • Adziu106
    • Post #24
    • Jul 9, 2012
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.