Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by Erynia

+
  1. E

Wszystko o Batmanie (i uniwersum DC)

Mam taką samą minę jak patrzę na to zdjęcie. Ben Affleck Batmanem. Ben Affleck. Płaczę za każdym razem jak o tym pomyślę :(
    • Erynia
    • Post #613
    • May 1, 2015
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  2. E

Seriale

Mój ulubiony serial zaraz po Rzymie :) Od pierwszego sezonu trzymają dobry poziom i oby tak było do końca. E: Nie wstawiło mi cytatu enotsen :P
    • Erynia
    • Post #3,374
    • Apr 26, 2015
  3. E

Uniwersum "Pieśni Lodu i Ognia" ("A Song of Ice and Fire") / "Game of Thrones" [HBO]

Tyriona dopadło prawdziwe życie. Nie jest już wymuskanym paniczem z pałacu. Nie ma czasu się fryzować kiedy śmierć depcze ci po piętach ;) Sama jestem ciekawa nowego sezonu, ten ostatni strasznie mnie zawiódł.
    • Erynia
    • Post #643
    • Apr 8, 2015
  4. E

Fanowskie galerie na DeviantArt

To, że piszę, że coś jest nie tak nie oznacza, że chcę jej dowalić i wyśmiać, nie uprawiam tu żadnego hejtu. Jeżeli ktoś chce rysować i to lubi, a w przyszłości chce dalej rozwijać talent powinien zainwestować w lekcje u jakiegoś profesjonalisty, który podpowie nad czym trzeba popracować. To nie...
    • Erynia
    • Post #2,273
    • Feb 22, 2015
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  5. E

szincza, a mi się wydaje, że to po prostu brak umiejętności autorki, a nie wizja artystyczna. Sama twarz jest ładna, tylko krzywa niemiłosiernie. Rozumiem, że wielu osobom coś takiego nie przeszkadza. Ja sama nie rysuję bo nie lubię, ale na studiach miałam jakiś czas rysunek odręczny na który...
    • Erynia
    • Post #2,270
    • Feb 22, 2015
  6. E

Strasznie krzywą twarz ma ta Yennefer. Patrzy w prawo, niby w tę stronę ma zwróconą głowę, więc to prawy policzek powinna mieć pokazany skrótowo, a nie lewy. Usta w jedną stronę, koniuszek nosa w drugą, jedno oko większe od drugiego. Nie rozumiem czemu niektórzy rysując tak bardzo skupiają się...
    • Erynia
    • Post #2,268
    • Feb 22, 2015
  7. E

Twórczość Xhu

Świetne prace, coraz bardziej podoba mi się twój styl.
    • Erynia
    • Post #169
    • Feb 14, 2015
    • Forum: TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
  8. E

Karczma "Nowy Narakort" czynne od 6 do 22 [zamknięte na czas remontu]

Będę miała więcej czasu to zrobię sobie takie jak lubię :)
    • Erynia
    • Post #7,840
    • Feb 12, 2015
  9. E

serek, pączki mają być jak domowe, a nie jakieś pierwsze lepsze poduszkowce z byle jakiego marketu.
    • Erynia
    • Post #7,837
    • Feb 12, 2015
  10. E

Ja nie zjadłam dzisiaj ani jednego, gdzie zawsze wciskałam 10 przez cały tłusty czwartek :( Poszłam do mojej ulubionej cukierni, ale o 15 nie było już ani jednego pączka, więc kupiłam bułkę z kiełbasą.
    • Erynia
    • Post #7,834
    • Feb 12, 2015
  11. E

Ukochane książki z dzieciństwa

Włooczykij przypomniałeś mi, że miałam odkopać Strrraszną historię :D Mi się strasznie podobała książka "Bracia Lwie Serce", a z komiksów (bo kto by w wieku 7 lat wiedział, że to manga) czytałam Czarodziejkę z Księżyca i wszystkie Tytusy.
    • Erynia
    • Post #16
    • Feb 10, 2015
  12. E

Wiedźmin 3: postacie

Booraz czepiasz się metafory ;)
    • Erynia
    • Post #4,148
    • Feb 5, 2015
    • Forum: WIEDŹMIN 3
  13. E

Daniel Abatemarco, ej, a moje wypowiedzi o cyckach to co? :P
    • Erynia
    • Post #4,144
    • Feb 5, 2015
  14. E

Mnie też to bawi. Może sobie Geralt chodzić na golasa, dyndać przyrodzeniem, drapać się po jajkach o poranku, tylko po co? To gra o zabójcy potworów, a nie simsy.
    • Erynia
    • Post #4,142
    • Feb 5, 2015
  15. E

Serio myślicie, że męskie krocze jest takie piękne i fascynujące, że nic tylko siedzieć i się na nie patrzeć? Męskie genitalia w grze, łał, zrobię screena i ustawię tapetę na pulpicie ;)
    • Erynia
    • Post #4,137
    • Feb 5, 2015
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.