Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by gower

+
  1. G

[TYLKO LINKI] Wiedźmin 3 w mediach

Tradycyjnie nieco później niż inni, ale jest: http://gry.polter.pl/Gralismy-w-Wiedzmina-3-c27594 Zapraszam! A niedługo wywiad:)
    • gower
    • Post #1,276
    • Jan 27, 2015
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  2. G

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Owszem, karmili bardzo dobrze:) Na widoczny na zdjęciu talerzu jest między innymi Karkówka po mariborsku i jakaś pyszna sałatka owocowa:p
    • gower
    • Post #5,511
    • Jan 24, 2015
    • Forum: WIEDŹMIN 3
  3. G

My forumowicze

Mam wrażenie, że może to być najbardziej spóźniona odpowiedź na życzenia urodzinowe ever. Ale, skoro już, jestem, to: Wallace, Cylonka Kama, P ATROL, HuntMocy, AndersonSilva, iris, Alcatraz_, bezi663, Iskor, serek, Yngh, rafal12322, Yakin, AndrewXRW, frog67...
    • gower
    • Post #2,814
    • Jan 24, 2015
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  4. G

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Marcin Momot kazał mi wrócić na forum, to jestem;) 14 powiadomień, jesteście szaleni! A ponieważ nie wszyscy śledzą mnie na Facebooku, dołączam jeszcze zdjęcie z imprezy, którą dla dziennikarzy (głównie zagranicznych) i partnerów zorganizował CD Projekt RED we wtorek. Impreza była oczywiście...
    • gower
    • Post #5,509
    • Jan 24, 2015
    • Forum: WIEDŹMIN 3
  5. G

E3 2014

Hej! [Dziękuję, dziękuję, nie trzeba było;)] Dawno mnie tu nie było, ale z takiej okazji musiałem wpaść. Wystarczy chyba jedno słowo, żeby opisać wrażenia z trailera: Ciri! <3 Całość jednak pokazuje tyle świetnych rzeczy, że chciałbym dorwać tę grę już teraz:P
    • gower
    • Post #1,961
    • Jun 6, 2014
  6. G

[TYLKO LINKI] Wiedźmin 3 w mediach

Wtem coś, czego się wszyscy obawialiśmy... http://gry.polter.pl/Wiedzmin-3-i-Cyberpunk-to-jedna-gra-w67963
    • gower
    • Post #275
    • Apr 1, 2014
  7. G

Nowe Forum - Startujemy!

Nie mówię, że nie jest fajniejszy:p Ale przypomina mi nieco design drugiego (chyba...) forum:) O! Formatujące skróty klawiaturowe w edytorze działają:D
    • gower
    • Post #79
    • Jan 28, 2014
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  8. G

Nowe Forum - Startujemy!

Ładnie to całkiem wygląda:) Szata graficzna wydaje się być nieco krokiem w tył, ale może chociaż działać będzie lepiej;) O! I auto-save jest:yes:
    • gower
    • Post #68
    • Jan 28, 2014
  9. G

Namco Bandai będzie dystrybutorem „Wiedźmina 3” w Europie Zachodniej

Namco przegrało część dotyczącą zabezpieczeń DRM:) Sorry za spóźnioną odpowiedź, ale nikt inny nie sprostował;)
    • gower
    • Post #61
    • Oct 31, 2013
  10. G

Gry komputerowe

Ja będę go pewnie miał (5 listopada jest impreza premierowa, więc powinien być tam rozdawany). Ale nie nastawiam się na dużo:)
    • gower
    • Post #30,999
    • Oct 29, 2013
    • Forum: INNE GRY
  11. G

[Spoilery]Sezon burz - nowa powieść Andrzeja Sapkowskiego!

Ostatnie życzenie życzenie zostało przetłumaczone na 18 języków. Adam Badowski bardzo mocno protestował kiedyś, gdy jeden z zachodnich serwisów włożył mu w usta wypowiedź, iż książki Sapkowskiego zawdzięczają popularność grze. Sapkowski dawno temu zrobił międzynarodową karierę i oczywiście, że...
    • gower
    • Post #310
    • Oct 28, 2013
  12. G

[Spoilery]Sezon burz - nowa powieść Andrzeja Sapkowskiego!

;) Sapkowski jest w takiej fajnej sytuacji, że może się utrzymać z napisanych przez siebie książek. Jest tylko kilku polskich pisarzy fantastycznych, którzy osiągnęli taki sukces. Do tej pory książkowy Wiedźmin sprzedał się w ok. 3 mln egzemplarzy. Nawet przy tempie picia Sapkowskiego, o którym...
    • gower
    • Post #308
    • Oct 28, 2013
  13. G

Karczma "Nowy Narakort" czynne od 6 do 22 [zamknięte na czas remontu]

Ja mogę w środę przyjść, jeśli ktoś mnie chce:p I przynieść Innowacje:)
    • gower
    • Post #3,259
    • Oct 28, 2013
  14. G

Namco Bandai będzie dystrybutorem „Wiedźmina 3” w Europie Zachodniej

O podmiocie zapomniałem w zdaniu, już jest dobrze:p
    • gower
    • Post #16
    • Oct 28, 2013
  15. G

Gry komputerowe

Ja to tu sobie rzucę: http://gry.polter.pl/Konferencja-Assasssin-s-Creed-IV-c26001 Parę słów o Assassin's Creed IV, a także Dodzie, Figurskim i Sztabie;)
    • gower
    • Post #30,971
    • Oct 28, 2013
    • Forum: INNE GRY
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish) 简体中文 (Chinese)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2019 XenForo Ltd.