Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by malomowny18

+
  1. M

Akt II

Ja też mam problem taki jak Losiek, a mianowicie wiem, że baranina i kalkstein są niewinni a winny jest azar. Próbowałem znaleźć Baraninę ale nigdzie go nie ma. Ani w karczmie ani w domu. Zabiłem jakiś czas temu strażników baraniny i zabrałem 1 klucz i podobno postacie te się respawnują ale jak...
    • malomowny18
    • Post #342
    • Nov 3, 2007
    • Forum: WIEDŹMIN
  2. M

Akt II

Witam. Mam pytanie:Przeprowadzam z Shani sekcję zwłok, ale chce dowiedzieć się prawdy i nie skazywać na Kalksteina ani na Baranine.Próbowałem wybierać opcję dialogowe tak jak każe poradnik no ale nic z tego. Cały czas Geralt twierdzi że winny jest Kalkstein :/Czy mógłby ktoś napisać Co Trzeba...
    • malomowny18
    • Post #290
    • Nov 2, 2007
  3. M

Problemy natury seksualnej... (UWAGA NA SPOILERY!)

Fuck, ja już nie wiem czy to jest jakiś bug czy co?Ja ją uratowałem od tych bandytów gdzieś koło północy, w każdym razie była noc. W mieście ona mi powiedziała że zobaczymy się jutro po zachodzie słońca pod młynem. medytuję do zmierzchu, idę pod młyn, nie ma jej. Medytuje do północy, ide do...
    • malomowny18
    • Post #21
    • Oct 29, 2007
  4. M

Aran, a też miałeś w zadaniach że jest ono wypełnione? ( zielony ptaszek obok nazwy zadania :D )
    • malomowny18
    • Post #19
    • Oct 29, 2007
  5. M

Hmm, coś tu nie gra. Medytowałem do północy, po czym udałem się do młyna ( w dzienniku cały czas mam pokazane jakby zadanie było już wykonane ) ale nikogo tam nie zastałem?Może od razu jak uratowałem Vessę to od razu tam pójdę?
    • malomowny18
    • Post #17
    • Oct 29, 2007
  6. M

Witam wszystkich jako że jestem tu nowy.Dopiero od wczoraj zacząłem grać w Wiedźmina i mam pytanie.Słyszałem, że w grze możliwe są romanse. Na początku udało mi się z Triss, ale teraz zacząłem próbować do Vessy ( jakoś tak ) - Barmanka z Karczmy.Gdy wykonywałem questa z zapalaniem ognia na...
    • malomowny18
    • Post #11
    • Oct 29, 2007
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.