Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by Mr0ldBoy

+
  1. Mr0ldBoy

Poznajcie Wiedźminów!

W chwili obecnej jestem raczej wstrzemięźliwy z lamentem o powrocie RNG fiesty, za mało nowych kart jeszcze widzieliśmy. Niemniej zaczynam dostrzegać pewną niepokojącą analogię. Znowu będzie grudzień, znowu wcześniej mamy stagnację w grze (w mecie). Do tego pierwsze newsy faktycznie wskazują na...
    • Mr0ldBoy
    • Post #34
    • Nov 21, 2020
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  2. Mr0ldBoy

Poznajcie Wiedźminów!

Zgodnie z tym co tłumaczy Molegion na przykładzie karty Kolgrim: Adrenalina oznacza zadziałanie efektu karty wówczas, kiedy w ręce na koniec tury pozostanie nam określona (lub mniejsza) ilość kart. I nie jest to zdolność jednorazowa, aktywowana tylko w momencie zagrania karty. Wyjaśnienie od...
    • Mr0ldBoy
    • Post #6
    • Nov 17, 2020
  3. Mr0ldBoy

Dzisiaj rozpoczęła się Podróż Alzura!

Spokojnie. Święta coraz bliżej, zatem Redzi już zadbają żeby było na co wydawać.
    • Mr0ldBoy
    • Post #24
    • Nov 10, 2020
  4. Mr0ldBoy

Dołącz do świętowania Saovine w GWINCIE!

Tak, też tak mam. Zatem jest to najwyraźniej ustawione specjalnie, taki odwrócony pity timer. I przyznam, iż bardzo mi się to podoba. Przynajmniej nie muszę marnować czasu na zbędny grind. Jak tylko zaczyna lecieć badziew surowcowy, a mi na nim nie zależy, szybciutko wyłączam Gwinta :smart:
    • Mr0ldBoy
    • Post #27
    • Nov 2, 2020
  5. Mr0ldBoy

Finał Masters sezon 1

Tak zapewne wygląda reakcja CDPR na tych wrednych graczy, którzy mają czelność pamiętać, iż kiedyś było coś takiego jak Masters Sezon 1. A już w ogóle wyjątkową bezczelnością ze strony tych upierdliwców jest jeszcze przypominanie, że w sumie to nie rozegrano finału tamtego sezonu. Najlepiej...
    • Mr0ldBoy
    • Post #3
    • Oct 25, 2020
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  6. Mr0ldBoy

Duża Figura Geralta z Rivii ( Wiedźmin 1 )

@Ainureth to jest ZA-YEAH-BIS-TE! Wielki szacun dla Ciebie! :howdy: A to foto z zaciągniętym kapturem... no miodzio!!!! Jeszcze raz: graty, graty, gratulacje :beer:
    • Mr0ldBoy
    • Post #9
    • Oct 21, 2020
    • Forum: TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
  7. Mr0ldBoy

Zróbcie coś z talią ojcobójcza furia Nilfgaardu i tarczami KP

A ja tam wolę Woń Krwi Syndykatu i Manewr Okrążający na Skojasach. No i protip ode mnie: jak wrzucicie mróz na Ves to się (niestety) ubierze. Potwierdzone info. Faktycznie proponuję "Osłabić jedno i drugie": autorów takich wątków i.. autorów takich wątków po raz drugi - tak dla pewności :beer:
    • Mr0ldBoy
    • Post #9
    • Sep 9, 2020
    • Forum: ROZGRYWKA
  8. Mr0ldBoy

Developer Patch Overview (7.2) | Aktualizacja umiejętności Liderów

• Mr0ldBoy
    • Thread
    • Aug 30, 2020
    • Replies: 20
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  9. Mr0ldBoy

GWENT Open #3 już w ten weekend!

Póki co, turniej ciągnie się jak gile z nosa. Ślimacze tempo i apatyczni / nudni komentujący. No i ten prawie 50 minutowy "podcast" na początku transmisji. Oby jutro to wszystko sprawnej poszło.
    • Mr0ldBoy
    • Post #10
    • Aug 29, 2020
  10. Mr0ldBoy

Przedstawiamy piąty dodatek do GWINTA, Pan Lusterko!

Kupić beczki za gold można, tylko ich otwieranie jest (chwilowo) zamrożone.
    • Mr0ldBoy
    • Post #214
    • Jun 30, 2020
  11. Mr0ldBoy

Aktualizacja 7.0 — Lista Zmian

@Lexor podziwiam za wytrwałość i zaangażowanie. Niestety nie spodziewałbym się jakiegokolwiek wpływu na Dev'ów. Poziom ich przywiązania do szczegółów jest tak samo kuriozalny jak ich komunikacja na tym - bądź co bądź - oficjalnym forum. Kiedyś, coś tam, przy okazji... ot tak, byle się toczyło...
    • Mr0ldBoy
    • Post #31
    • Jun 30, 2020
  12. Mr0ldBoy

Oglądajcie pierwszy turniej 2. sezonu GWENT Masters w ten weekend!

Cokolwiek by to nie było... Dagony, Dzikie Gony, **uje-muje dzikie węże - niestety każdy nowy content w Gwincie to dla mnie kolejna bugfiesta. Ot, tak mnie już Redzi nauczyli :beer: Zatem:
    • Mr0ldBoy
    • Post #72
    • Jun 2, 2020
  13. Mr0ldBoy

Oglądajcie pierwszy turniej 2. sezonu GWENT Masters w ten weekend!

Przede wszystkim bardzo mi się podoba, że ruszyliśmy z 2 sezonem Masters, nie skończywszy jeszcze 1wszego. Widać tu pełen profesjonalizm & wizjonerstwo developerów sceny e-sportowej. Wiedzą co robią. Na plus również świetna komunikacja Community Managera & prezentacja nowości ("leak'ów") przez...
    • Mr0ldBoy
    • Post #60
    • Jun 1, 2020
  14. Mr0ldBoy

Losowy wybór talii

Dodanie checkbox'a "wybierz swoją losową talię" - spoko pomysł :ok: Idea dawania bonusów za wybór takiego trybu - poroniony pomysł :facepalm: Ale żeby nie było - super, że nowi Forumowicze: w ogóle się pojawiają, wychodzą z inicjatywami!!! Pzdr! :howdy:
    • Mr0ldBoy
    • Post #7
    • May 15, 2020
    • Forum: SUGESTIE
  15. Mr0ldBoy

Hotfix 6.2.1 jest już dostępny!

Oj nie marudź, to jest taki "ficzer" a nie bug :smart: A poza tym fajny art się ustawił, co byś chciał innego? Gernichorę? No weź... :beer::beer::beer:
    • Mr0ldBoy
    • Post #49
    • May 14, 2020
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.