Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by Nexxurio

+
  1. Nexxurio

Wojna Krwi - Lyria - złote skrzynie

Sam eksploruj to nie będziesz musiał płacić.
    • Nexxurio
    • Post #15
    • Oct 31, 2019
    • Forum: FABUŁA
  2. Nexxurio

Omówienie aktualizacji 3.2

Nie wiem dlaczego myślicie, że różne zdolności będą miały inne animacje. Przecież robią te zmianę, żeby mieć mniej do roboty i żeby nie musieli przy każdej nowej umiejętności robić nowego modelu z animacjami. Gdyby mieli dawać każdej umiejętności inną animację to z czasem, jak dojdą nowe...
    • Nexxurio
    • Post #50
    • Sep 1, 2019
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  3. Nexxurio

Bug dominacja

1. Nithral jest zbugowany 2. Karty z dominacją nie biorą już pod uwagę samych siebie. Tak samo zagranie jeźdźca dzikiego gonu na pusty stół nie przyzwie drugiego.
    • Nexxurio
    • Post #2
    • May 15, 2019
    • Forum: DZIAŁ TECHNICZNY
  4. Nexxurio

Nie wyświetla się awatar/ramka przy profilu na stronie playgwent.com

Avatar Egana ciągle się nie wyświetla na stronie.
    • Nexxurio
    • Post #10
    • May 10, 2019
  5. Nexxurio

Sezon Żmii!

Można było, ale w każdej rundzie z talii mogła wylecieć tylko jedna dodatkowa karta więc jeżeli zagrałeś jednostkę z dowódcy to ta karta zagrywała kolegę z talii, ale potem karta zagrana z ręki wchodziła samotnie.
    • Nexxurio
    • Post #10
    • Apr 30, 2019
  6. Nexxurio

Omówienie aktualizacji 29.04.2019

Ja tu nie widzę osłabienia. Tarcza na rozkazie jest lepsza od tarczy na rozmieszczeniu bo możesz zagrać jakiś silnik i od razu dać mu tarczę. Wcześniej jeżeli chciałeś dać mu tarczę musiałeś go najpierw zagrać, a dopiero w następnej turze dać tarczę, a do tego czasu przeciwnik zdążył ci już tę...
    • Nexxurio
    • Post #45
    • Apr 30, 2019
  7. Nexxurio

Czy trzy rundy partii gwinta naprawdę nadal mają sens?

To, że trzecia runda jest ważniejsza nie znaczy, że pozostałe nie są ważne.
    • Nexxurio
    • Post #29
    • Apr 27, 2019
    • Forum: ROZGRYWKA
  8. Nexxurio

Czy trzy rundy partii gwinta naprawdę nadal mają sens?

Jeden z najbardziej absurdalnych pomysłów jakie od dawna czytałem. Trzy rundy są istotne i to, że w twojej talii liczy się tylko jedna tego nie zmienia. Pierwsza runda umożliwia zwycięzcy zdecydowanie czy chce zdobyć kartę przewagi czy też woli bleedować przeciwnika i grać 3 rundę z mniejszą...
    • Nexxurio
    • Post #27
    • Apr 27, 2019
  9. Nexxurio

Play of the Month — najlepsze zagrania marca!

Nie wiem czy ten mecz był ustawiony czy nie. Wiem, że tą talią grał na streamach i to chyba nawet na rankedzie jeżeli dobrze pamiętam więc na pewno nie wszystkie jego mecze były ustawione, ale pewnie zdarzało się, że grał z kimś, albo trafiał na widza, który postanowił mu pomóc. Dałem losowy...
    • Nexxurio
    • Post #13
    • Apr 23, 2019
  10. Nexxurio

Play of the Month — najlepsze zagrania marca!

Nie wiem jak ta konkretna, ale jego gry nie były ustawione, po prostu grał w trybie sezonowym więc wszystko x2 Tu masz przykładowy mecz, wynik mniejszy bo gra się wcześniej wywaliła:
    • Nexxurio
    • Post #10
    • Apr 23, 2019
  11. Nexxurio

Punkty nagród - Ciągle mi ich mało

Co dwie wygrane rundy dostajesz pomniejszą nagrodę (złoto, fragmenty, karta, pył), za wbicie 6 rund dostajesz 2 punkty nagród. Potem pomniejsze nagrody tak samo ale punkty dostajesz po 12 rundach. Potem Pomniejsze nagrody dostajesz co 4 rundy, a punkty nagród dopiero po 24 rundach. Punkty...
    • Nexxurio
    • Post #7
    • Apr 20, 2019
  12. Nexxurio

"zadawanie obrażeń" jednostce z tarczą - błąd czy prawidlowe dzialanie kart?

Tak się właśnie dzieje.
    • Nexxurio
    • Post #5
    • Apr 19, 2019
  13. Nexxurio

Nowe beczki zawitały do sklepu!

Pewnie się nie opłacało ale co z tego? I tak zostawiłem sobie fragmentów na najbliższy dodatek, a przynajmniej nadrobiłem trochę pyłu którego mam braki. Zresztą i tak mam złota na jakieś 100 beczek i około 130 nieużytych punktów nagród więc z fragmentami i tak nie będę miał problemu.
    • Nexxurio
    • Post #25
    • Apr 18, 2019
  14. Nexxurio

Nowe beczki zawitały do sklepu!

Otworzyłem 60 beczek i dostałem ok. 4,5k pyłu + uzupełnienie kolekcji animowanych. Fajna sprawa.
    • Nexxurio
    • Post #6
    • Apr 18, 2019
  15. Nexxurio

Pytania do twórców Gwinta - dyskusja

Pod koniec miesiąca
    • Nexxurio
    • Post #936
    • Apr 17, 2019
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.