Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by RemakeRR

+
  1. RemakeRR

Wiedźmin 1 w RedKit

Czy planujesz może w tej modyfikacji wprowadzanie jakiś zmian w modelach budynków ? zwłaszcza w osadzie w której znajduje się klasztor ?
    • RemakeRR
    • Post #85
    • Nov 13, 2020
    • Forum: MODY (WIEDŹMIN 2)
  2. RemakeRR

Wiedźmin: Pożegnanie Białego Wilka

Ten mod jest naprawdę świetny nawet mogę powiedzieć że jest najlepszy, ale skoro już ukończyliścię prace nad tym modem to co teraz ? Czy powstanie jakaś alternatywna wersja moda w której mógłby na przykład pojawić się Dijkstra ? Czy może jakiś kompletnie inny projekt ? Albo każdy z was chce...
    • RemakeRR
    • Post #839
    • Nov 3, 2020
  3. RemakeRR

WIEDŹMIN THE WITCHER REMASTER PROJECT

To co robisz w tym projekcie jest naprawdę niesamowite, i z chęcią czekam na każdego takiego screena jak ten bo jest to naprawdę świetne.
    • RemakeRR
    • Post #28
    • Oct 24, 2020
    • Forum: MODY (WIEDŹMIN)
  4. RemakeRR

[Proposal] W1 Price Of Neutrality as a New Quest Project

Does this project still exist ?
    • RemakeRR
    • Post #17
    • Sep 27, 2020
    • Forum: MODS (THE WITCHER 3)
  5. RemakeRR

A jeżeli chodzi o te tereny w okolicy Kaer Morhen, to będą te z ceny neutralności czy z wiedźmina 3 ?
    • RemakeRR
    • Post #19
    • Sep 27, 2020
  6. RemakeRR

Wygląda to naprawdę obiecująco super, jestem ciekaw dalszych efektów, mam nadzieję że uda się wymienić jak najwięcej przestarzałych i źle już obecnie wyglądających modeli w Wiedźminie 1, bardzo chętnie zobaczył bym zmienioną strzechę, albo nawet całe domki na te z Wiedźmina 3, bo strzecha w...
    • RemakeRR
    • Post #11
    • Sep 14, 2020
  7. RemakeRR

[W1][przygoda] Wesele

Wiedźmin 1 ma najlepszy klimat według mnie ale sam silnik aurora na którym jest Wiedźmin 1 jest niestety zbyt drętwy, ale mimo to to naprawdę dzięki że tworzycie tak świetne modyfikacje, i mam nadzieję że kiedyś się wreszcie mody/przygody z Wiedźmina 1 przeniosą się najlepiej na silnik Wiedźmina...
    • RemakeRR
    • Post #110
    • Aug 26, 2020
  8. RemakeRR

Skoro przenieśliścię już zbroję cechu mantikory z Wiedźmina 3 do Wiedźmina 2, to czy nie mogli byście wydać do Wiedźmina 2 moda który zastępował by model ćwiekowanej skórzanej kurtki modelem zbrojii cechu mantikory ?
    • RemakeRR
    • Post #639
    • Aug 24, 2020
  9. RemakeRR

Wiedźmin 1 w RedKit

Czy ten mod jest jeszcze aktualny ?
    • RemakeRR
    • Post #66
    • Aug 14, 2020
  10. RemakeRR

[przygoda] Maskarada

Dawno już w tak dobrego moda, a już zwłaszcza do Wiedźmina nie grałem, pozdrawiam i dziękuję ekipie tworzącej Maskaradę za tą najlepszą przygodę do Wiedźmina 1.
    • RemakeRR
    • Post #101
    • Feb 2, 2020
  11. RemakeRR

To była tylko taka sugestia z mojej strony, ale ja głównie z powodu bycia fanem serii gier Wiedźmin czy również Gothic, zawsze kibicuję projektom takim jak wasz i gdy tylko wyjdzie to z pewnością zagram w stworzoną przez was modyfikację, a pomysł z lektorem naszedł mnie właśnie po to by...
    • RemakeRR
    • Post #614
    • Jan 4, 2020
  12. RemakeRR

Kurcze ciekawe jak tego typu mody prezentowały by się z lektorem jak na przykład w grze S.T.A.L.K.E.R. albo nawet z komputerowym lektorem, oczywiście myślę o takim rozwiązaniu jako opcjonalnym, głównie dla tych których cisza w Wiedźmińskich dodatkowych przygodach może delikatnie gryźć po uszach.
    • RemakeRR
    • Post #612
    • Jan 4, 2020
  13. RemakeRR

Zrobicie jakieś podsumowanie waszych prac nad projektem z 2019 roku ?
    • RemakeRR
    • Post #604
    • Dec 25, 2019
  14. RemakeRR

Wiedźmin 1 w RedKit

Chętnie zobaczył bym więcej pomieszczeń w twoim wykonaniu bo robisz je idealnie. Może jakieś krypty lub jaskinię, może nawet klasztor wielebnego albo nawet wnętrze domu Harena.
    • RemakeRR
    • Post #49
    • Dec 10, 2019
  15. RemakeRR

Wiedźmin 1 w RedKit

Pięknie wygląda ta karczma w twoim modzie Goospo. Myślałem że Wiedźmin 1 miał klimat nie do przebicia ale jednak tobie udało się zrobić jeszcze lepszy klimat. Ale jak patrze na te pustki bez NPC w tej karczmie to zastanawia mnie jak będą wyglądały różne dobrze znane nam postacie jak np. Shani...
    • RemakeRR
    • Post #44
    • Nov 28, 2019
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.