Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by Rosomak82

+
  1. Rosomak82

Yennefer rozpoczęła swoją Podróż!

A macie może zamiar opublikować pełną historię podróży Alzura na stronie internetowej?
    • Rosomak82
    • Post #8
    • Sunday at 10:50 AM
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  2. Rosomak82

Ważny komunikat

I tak warto dmuchać na zimne. Zmiana hasła nie zaboli.
    • Rosomak82
    • Post #4
    • Feb 9, 2021
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  3. Rosomak82

Czesc! Nazywam sie Konrad OldMoney I ja zrobilem 27 piosenek dla Cyberpunk2077!

Konrad szacun i podziw za waszą pracę włożoną w tworzenie niesamowitej ścieżki dźwiękowej do tej gry. Night city dzięki tej muzyce naprawdę sporo zyskało na atmosferze! In my opinion this is one of the best game soundtracks ever made.
    • Rosomak82
    • Post #2
    • Feb 2, 2021
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  4. Rosomak82

Gdzie znajdę jakieś narzędzia dla moderów?

Kiedyś wrzuciłem coś takiego do zakładek, może ci się przyda. Autor mówi ,że tego typu zabiegi wyglądają podobnie dla wszystkich tekstur w grze. Autor powyższego posta nierzadko udziela się w Gwintowej społeczności ,więc możesz go w sumie dopytać o jakieś szczegóły. Poradnik już trochę stary...
    • Rosomak82
    • Post #4
    • Jan 27, 2021
  5. Rosomak82

Quest: Czynnik ludzki. Pytanie o muzykę

Obczaj jeszcze ten świetny fragment. Refused napisali na swoim Instagramie ,że nagrali dla Redów 6 kawałków, i po jakimś czasie zmienili posta ujmując liczbie do 5. Mam nadzieję ,że redzi nie wyrzucą "Archanioła" do kosza ,bo byłoby mi bardzo przykro :(
    • Rosomak82
    • Post #4
    • Jan 26, 2021
  6. Rosomak82

SAMURAI (Refused) — Black Dog

W plikach gry znaleziono przyjemny fragment. Ja też mocno liczę na pełną wersję :)
    • Rosomak82
    • Post #10
    • Jan 20, 2021
  7. Rosomak82

Rozmiar ciała Johnnego

No to zależy. Czasem wygląda nienaturalnie a czasem zwyczajnie.
    • Rosomak82
    • Post #6
    • Dec 30, 2020
    • Forum: ROZGRYWKA
  8. Rosomak82

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Och aż przypomniały mi się te krótkie komediowe shoty i kompilacje najlepszych kwestii z Wiedźminów. Mam nadzieję ,że z Cyberpunka wyjdzie równie dużo nietypowych spotkań i równie dużo ciętych ripost :)
    • Rosomak82
    • Post #5,819
    • Dec 15, 2020
  9. Rosomak82

Bardzo się zawiodłem na tej premierze (grze jeszcze nie). Mnie takie rzeczy jak rozróba na mieście i inne zadymy mało obchodzą ,bo i tak staram się wcielić w postać ,tak aby cała rozgrywka i historia przebiegały w miarę realistycznie. Ale jeśli mam być szczery to skoro te systemy mają działać i...
    • Rosomak82
    • Post #5,744
    • Dec 14, 2020
  10. Rosomak82

Z tego co nam mówiono to na większej ilości gwiazdek powinien się nami zainteresować Max-Tac. Testował ich ktoś? Mają te wielkie latające AV czy też się teleportują za nasze plecy?
    • Rosomak82
    • Post #5,740
    • Dec 14, 2020
  11. Rosomak82

Wieczór Premierowy w Polsat Games!

Zgadzam się ,przynajmniej dla mnie rozmowy z kompozytorami zawsze były najciekawsze. Ibisz zalatuje trochę "cringem"(nie cierpię tego słowa) ,ale z drugiej strony przypomina mi prezenterów z materiałów promocyjnych gry - znaczy wczuwa się w rolę.
    • Rosomak82
    • Post #33
    • Dec 9, 2020
  12. Rosomak82

"First Cyberpunk 2077 streams incoming!" - tytuł streama. No to wiemy już co się będzie dziać.
    • Rosomak82
    • Post #5,329
    • Dec 9, 2020
  13. Rosomak82

Chyba wreszcie ten cinematic z Johnnym pokażą. To jedyne co mi przychodzi do głowy.
    • Rosomak82
    • Post #5,327
    • Dec 9, 2020
  14. Rosomak82

Cyberpunk 2077 — Oficjalny Zwiastun Premierowy — V

To jest właśnie zwiastun na jaki czekałem! O niebo leszy od "The gig".
    • Rosomak82
    • Post #8
    • Dec 8, 2020
  15. Rosomak82

Jak odebrać cyfrowe dodatki i nagrody w grze

Póki co to tylko komiks i artbook ,które będzie można pobrać 10-tego (GOG). Niestety jeszcze nie ma OST :(
    • Rosomak82
    • Post #8
    • Dec 7, 2020
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.