Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Recent content by SamsonMiodek

+
  1. SamsonMiodek

Co nieco o sprzęcie

Cześć, bardzo proszę o radę. Otóż nosze się z zamiarem upgradu komputera. Całość była składana w 2015 roku i po bardziej wymagających grach widzę, że nieco się już zestarzała, poza tym myślę o zakupie w niedalekiej przyszłości gogli Oculus Rift S i chciałbym konfigurację, która mogłaby sobie...
    • SamsonMiodek
    • Post #10,407
    • Apr 27, 2020
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  2. SamsonMiodek

Chippin In - no old version planned

I have just discovered Miro Lozar's version and it is so amazing! I'm sorry to say that, but if CDPR ever made a bad call, it was changing the old version of the song. For me the old one was perfect for this setting! I hope we can add the MIro's version to the game somehow!
    • SamsonMiodek
    • Post #187
    • Jan 27, 2020
    • Forum: GENERAL
  3. SamsonMiodek

Szykuj się.

Jest. Wykonałem płatność i dostałem potwierdzenia na maila! Jest super, ale jestem zbyt zmęczony, żeby się cieszyć. Powodzenia dla tych, którzy jeszcze czekają :)
    • SamsonMiodek
    • Post #92
    • Jun 10, 2019
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  4. SamsonMiodek

Szykuj się.

Hehe, przezornie wziąłem na jutro wolne ;)
    • SamsonMiodek
    • Post #80
    • Jun 10, 2019
  5. SamsonMiodek

Szykuj się.

Dotarłem na stronę wyboru banku, boję się kliknąć, bo zaraz 502 mnie dopadnie i wszystko od nowa...
    • SamsonMiodek
    • Post #71
    • Jun 10, 2019
  6. SamsonMiodek

Szykuj się.

Wybrałem już opcję płatności przelewem, ale od 10 minut już zamula. Weźcie moje pieniądze i dajcie mi w końcu iść spać... :P
    • SamsonMiodek
    • Post #62
    • Jun 10, 2019
  7. SamsonMiodek

Aktualizacja 1.22 już dostępna!

15GB? Srsly?! I znowu wszystkie mody pójdą się kochać? :scared: No ale może przynajmniej moja Płotka odzyska ogon... A tak nawiasem mówiąc, to automatyczna aktualizacja w GOG Galaxy mi absolutnie nie działa. EDIT: To ciekawe, ale teraz, kiedy zacząłem aktualizację, Galaxy pokazuje, że mod waży...
    • SamsonMiodek
    • Post #19
    • Jun 15, 2016
  8. SamsonMiodek

Szukam moda / Proponuję moda

Wielka szkoda, tamten mod kompletnie zmienił dla mnie obraz walki w W2, zawsze uważałem, że takie turlanie się w czasie walki wygląda co najmniej dziwnie, z kolei piruety były efektowne i choć może niepraktyczne to zgodne z książkowym lore. Mówi się trudno, zawsze zostaje iskierka nadziei, że...
    • SamsonMiodek
    • Post #467
    • May 25, 2016
    • Forum: MODY (WIEDŹMIN 3)
  9. SamsonMiodek

Szukam moda / Proponuję moda

Witam po dłuższej nieobecności! :) A teraz do rzeczy: kolega Rustine stworzył swego czasu absolutnie genialnego moda, który w "Zabójcach królów" podmieniał Geraltowi animację turlania, na iście wiedźmiński piruet. Przyznam, że w tej chwili nie wyobrażam sobie W2 bez tej modyfikacji, dlatego z...
    • SamsonMiodek
    • Post #464
    • May 25, 2016
    • Forum: MODY (WIEDŹMIN 3)
  10. SamsonMiodek

Fanowskie galerie na DeviantArt

Mam wrażenie, że oświetlenie faktycznie tym razem nic tutaj nie zawiniło. Co tu dużo mówić, głowa jest zbyt duża i masywna w stosunku do reszty ciała. Ale uznałem, że sam art jest na tyle fajny i dobrze zrobiony, że powinien się znaleźć w tej zacnej galerii :hatsoff: sserek Cożeś ty...
    • SamsonMiodek
    • Post #3,379
    • Oct 29, 2015
  11. SamsonMiodek

Triss Merigold autorstwa htanjo
    • SamsonMiodek
    • Post #3,368
    • Oct 28, 2015
  12. SamsonMiodek

No już bardziej podobna chyba po prostu nie mogła być :) Geralt of Rivia autorstwa Stterain oraz całkiem fajny cosplay Ciri i Jaskra
    • SamsonMiodek
    • Post #3,212
    • Aug 31, 2015
  13. SamsonMiodek

Co nieco Ciri na dobry koniec dnia: Ciri autorstwa Nenini Ciri autorstwa peatman2020 Ciri w wersji minimalistycznej autorstwa lestath87 Ciri autorstwa Tiger-Type Czadowy cosplay Ciri autorstwa Mirish Ciri autorstwa jo-nah
    • SamsonMiodek
    • Post #3,062
    • Jul 22, 2015
  14. SamsonMiodek

Zakończenie - dyskusja

Po blisko 245 godzinach, wczoraj w nocy zakończyłem przygodę z Dzikim Gonem i przeżyłem zakończenie, które wypracowałem na przestrzeni całego wątku fabularnego. Po czym pozostałe dwa obejrzałem na YouTube ;) I wiecie co? Jestem z lekka rozczarowany. Nie samą grą, czy wątkiem fabularnym, te są...
    • SamsonMiodek
    • Post #525
    • Jul 10, 2015
    • Forum: WIEDŹMIN 3
  15. SamsonMiodek

Było, nie było? Ciri w dwóch wydaniach:
    • SamsonMiodek
    • Post #2,935
    • Jun 22, 2015
See more
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.