Forums
Games
Cyberpunk 2077
Thronebreaker: The Witcher Tales
GWENT®: The Witcher Card Game
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 2: Assassins of Kings
The Witcher
The Witcher Adventure Game
Jobs
Store
Support
Log in
Register
Menu
Menu
Register
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
SMiki55's latest activity
+
SMiki55
replied to the thread
Wyszperane w sieci
.
Artystyczna mapa świata: https://www.davidrumsey.com/luna/servlet/detail/RUMSEY~8~1~290417~90061976:The-World-?sort=Pub_List_No_InitialSort
Today at 4:46 PM
SMiki55
reacted to
I_w_a_N's post
in the thread
Wyszperane w sieci
with
RED Point
.
^^ Piękne :) ...
Today at 4:46 PM
SMiki55
reacted to
gialdonar's post
in the thread
Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)
with
RED Point
.
Mnie np. w trójce denerwowało to głośne wycie w co 2 utworze, więc brak takich wokalów jak na razie mnie nie denerwuje. Uważam że pod...
Today at 4:20 PM
SMiki55
reacted to
xxgwxx's post
in the thread
Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)
with
RED Point
.
Today at 4:12 PM
SMiki55
reacted to
Chodak's post
in the thread
with
RED Point
.
Soundtrack z jedynki nijaki? Co tu się?...
Today at 3:53 PM
SMiki55
reacted to
Rantsir's post
in the thread
with
RED Point
.
Oglądałem ostatnio w tym roku. Do dzisiaj (nawet po ukończeniu wszystkich części Wiedźmina w tym trójki dwukrotnie + oglądanie jak...
Today at 3:42 PM
SMiki55
reacted to
joszcz's post
in the thread
with
RED Point
.
W którymś komentarzu ma reddicie było to powiedziane, wiec nie przyjmowałabym tego za pewnik;) Co do Ciechowskiego to chyba ciężko by...
Yesterday at 11:52 PM
SMiki55
reacted to
DRK3's post
in the thread
Gwent 2019: A Year in Retrospective
with
RED Point
.
The year is about to end and just like CDPR did in their latest stream, i did my own take of what happened this year in Gwent. Part 1 -...
Yesterday at 11:51 PM
SMiki55
reacted to
joszcz's post
in the thread
with
RED Point
.
A dla mnie lira korbowa to pierwsze skojarzenie z wiedźmińską muzyką, uwielbiam ten instrument. Kurde no ładnie nas dziś obdarowali, a w...
Yesterday at 8:20 PM
SMiki55
reacted to
Chodak's post
in the thread
with
RED Point
.
Lira korbowa z Black Sails? Owszem, ścieżka do tego serialu to arcydzieło (szczególnie czołówka) ale mamy przecież tyle świetnych...
Yesterday at 6:55 PM
SMiki55
reacted to
daria.aradora's post
in the thread
with
RED Point
.
W tym artykule piszą, że każdy odcinek na początku będzie zawierał inną aranżacje tego utworu Geralt of Rivia, i to będzie znakiem...
SMiki55
reacted to
Nars's post
in the thread
with
RED Point
.
Jaskrowe śpiewanie baaardzo na plus. Widać, że facet ma warsztat, żałuje jedynie, że po pewnym czasie dodano do utworu pompę i więcej...
SMiki55
reacted to
kuba_21's post
in the thread
with
RED Point
.
Batey daje radę, ale ten motyw Geralta brzmi tak sobie według mnie. Jakoś tak bardzo "przygodowo", głównie ta późniejsza druga połowa...
Yesterday at 6:54 PM
SMiki55
reacted to
PATROL's post
in the thread
with
RED Point
.
O proszę, o Krańcu Świata śpiewa :P I całkiem ładnie, przyznam :P Motyw Geralta spoko, ale no growego dla mnie nie przebije, choćby po...
Yesterday at 6:54 PM
SMiki55
reacted to
Ithlinne Aegli's post
in the thread
with
RED Point
.
Ciekawy wywiad z Lauren, opowiada m.in. o tym, jaką wersję zaprezentowała Netflixowi jako pierwszą, dlaczego ten koncept się zmienił...
Yesterday at 6:50 PM
Show older items