Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Search results

+
  1. K

SERWERY MUSZĄ ZGINĄĆ - NAPOTKANE BŁĘDY

Sterowanie na myszce: tragiczne! W porównaniu do Hearthstone'a drewno niesamowite. Poprawcie to proszę, bo na PC grać w karciankę na padzie to podchodzi pod masochizm.
    • Kyniek
    • Post #22
    • Sep 23, 2016
    • Forum: DZIAŁ TECHNICZNY
  2. K

GWINT: Wiedźmińska Gra Karciana - Testy serwerów

U mnie wszystko płynnie jak nigdy. Dodanie KtS do biblioteki Galaxy i szybki download. Instalacja też bezproblemowo. Muzyczka w menu też fajna, aczkolwiek podczas gry oczekuję naprawdę poziomu gwintowej muzyki z W3 (szczególnie z KiW). Do jutra :)
    • Kyniek
    • Post #21
    • Sep 22, 2016
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  3. K

Gwint - Dyskusja o artykułach i mediach

Ja jutro chętnie pogram w parę partyjek. Właśnie zainstalowałem KtS :) Chętnych do gry zapraszam na PW lub dodania mojego nicku na GOG Galaxy - nick Kyniek.
    • Kyniek
    • Post #18
    • Sep 22, 2016
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  4. K

Forumowa filmówka

Heh moderatorom wolno więcej widocznie. Miało na tym forum nie być odwołań do polityki i spraw uznawanych za polityczne. To może mi nie skasujecie komentarza. Zgodnie z ideą wolnościową, każdy chodzi do kina na to co się komu podoba i nie oceniam czy to dobry film czy zły. Lubię iść i na komedię...
    • Kyniek
    • Post #9,039
    • Sep 3, 2016
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  5. K

Po prostu sport

A kto jej bronił przylecieć parę dni wcześniej, a nie na przysłowiowe "zapalenie płuc"?! Według mnie Agnieszka ma większe pieniądze z turniejów WTA i po prostu nie przygotowuje się jakoś specjalnie na IO.
    • Kyniek
    • Post #9,552
    • Aug 7, 2016
  6. K

Uniwersum "Pieśni Lodu i Ognia" ("A Song of Ice and Fire") / "Game of Thrones" [HBO]

Tym odcinkiem serial zapracował na jeden z najlepszych w moim rankingu. Wszystko mi się podobało: od strony zdjęciowej, muzycznej, aktorskiej. Czemu tylko trzeba czekać tyle czasu?!
    • Kyniek
    • Post #1,307
    • Jun 27, 2016
  7. K

Anime i manga

Ostatni odcinek Dragon Ball Super w skrócie - w końcu jakiś poziom równy Z-ce. Future Trunks jest moją ulubioną postacią, więc hype na całego. A nowy przeciwnik ciekawy, choć boję się powtórki z sagi GT.
    • Kyniek
    • Post #1,866
    • Jun 12, 2016
  8. K

Uniwersum "Pieśni Lodu i Ognia" ("A Song of Ice and Fire") / "Game of Thrones" [HBO]

Nie wiem czy już było, ale podobieństwo spore.
    • Kyniek
    • Post #1,256
    • Jun 9, 2016
  9. K

Wiedźmin 3: Krew i wino - recenzje, wrażenia [BEZ SPOILERÓW]

Ta scena była tak mocna jak ponowne spotkanie Geralta z Ciri. Jestem facetem w sile wieku, ale oczy jakoś same się zaszkliły. Świadczy to o kunszcie developerów.
    • Kyniek
    • Post #46
    • Jun 4, 2016
    • Forum: WIEDŹMIN 3
  10. K

Wiedźmin 3: Krew i wino - recenzje, wrażenia [BEZ SPOILERÓW]

Właśnie jestem na napisach po Krwi i Winie. Nie wiem czemu, ale ściska mi gardło. A ten moment brzydko mówiąc "rozwalił" mnie. Dziękuję Wam REDzi za tą wspaniałą przygodę i za momenty, które człowiek zapamięta do końca życia. Obyśmy jeszcze kiedyś się spotkali Biały Wilku. A na razie żegnaj...
    • Kyniek
    • Post #44
    • Jun 4, 2016
  11. K

Ścieżka dźwiękowa z dodatku Krew i Wino już dostępna!

Po przesłuchaniu całej ścieżki muszę stwierdzić, że soundtrack KiW przebił podstawkę (no może oprócz muzyki eksploracyjnej ze Skellige) :) Chylę czoła Marcin Przybyłowicz
    • Kyniek
    • Post #2
    • Jun 1, 2016
  12. K

Karczma "Nowy Narakort" czynne od 6 do 22 [zamknięte na czas remontu]

A cóżeść Waszmości się stało?
    • Kyniek
    • Post #8,995
    • Jun 1, 2016
  13. K

Lady Stoneheart bardzo bym chciał zobaczyć, chociaż w jakiejś krótkiej scenie. Co do najnowszego odcinka - poprzedni z racji oczywistej (Hodor!) był według mnie lepszy, ale i ten trzyma poziom. Ogólnie sezon na razie na plus. Zobaczymy co pokażą w pozostałych.
    • Kyniek
    • Post #1,237
    • May 31, 2016
  14. K

[TYLKO LINKI] Wiedźmin 3 w mediach

Soundtrack z Krwi i Wina.
    • Kyniek
    • Post #2,948
    • May 31, 2016
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  15. K

Wiedźmin 3 - muzyka

Cały soundtrack z Krwi i Wina
    • Kyniek
    • Post #2,593
    • May 31, 2016
  16. K

Wiedźmin 3 - Krew i Wino [spekulacje, domysły]

Ze screenu z NeoGafa widać, że w końcu dopieszczono noc. Teraz jest optymalnie pomiędzy atramentową czernią, a nocą gdy jest pełnia. I te gwiazdy, cudo. Na pewno martwi troszkę opinia paru recenzentów na temat questów, że trochę powtarzają pewien schemat z podstawki i SzK. Zobaczymy jak będzie...
    • Kyniek
    • Post #3,517
    • May 25, 2016
  17. K

Witam po dłuższej przerwie od forum :) I mała wrzutka na początek.
    • Kyniek
    • Post #1,183
    • May 25, 2016
  18. K

Dwa pierwsze screenshoty z dodatku Krew i Wino ujawnione!

Pierwszy screen, kolory kamieniczek na dole po lewej jak z Zamościa :) Poza tym piękne to Panie i Panowie REDzi. Grafika jakby też ulepszona. Nic tylko się cieszyć i jedynie żal, że jeszcze tyle trzeba czekać. A takie fajnie skojarzenie z Neogafa
    • Kyniek
    • Post #38
    • Dec 8, 2015
  19. K

Fallouty

http://www.gamespot.com/articles/fallout-4-ships-12-million-copies-in-one-day-break/1100-6432277/ vs 7 milionów Skyrima. Mogę powiedzieć tylko hasłem zbuntowanej młodzieży: "ZAORANE". Wiedźmin 3 raczej się żegna z GOTY.
    • Kyniek
    • Post #497
    • Nov 13, 2015
    • Forum: INNE GRY
  20. K

Wyszperane w sieci

Piękne...:surprise:
    • Kyniek
    • Post #11,278
    • Sep 18, 2015
  • 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 10
Next
1 of 10

Go to page

Next Last
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish) 简体中文 (Chinese)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2019 XenForo Ltd.