Search results

+
  1. Pabloo1990

Rozpoczął się Sezon Październikowy

Czy drzewko Boholda i Ululi jest do 8 listopada czy do grudnia i nowego rzutu kart?
  2. Pabloo1990

Prośba o nerf

Przede wszystkim uważam, że dla mnie osobiście Yrden nie jest problemem i jest jak najbardziej na miejscu. Da się grać w koło tej karty wzmocnieniami i wygrać, trzeba umieć grać a nie się wściekać. Trzeba pograć czymś innym a nie wzmocnieniami jeśli wiesz, że Yrden lata tu i tam i przede...
  3. Pabloo1990

Prośba o nerf

Yrden jest od początku gry i nagle teraz jest dla Ciebie przesadzony bo jest częściej grany niż zawsze przez metę która ma dużo wzmocnionych jednostek. Graj czym innym to nie będzie resetu. Masz problem bo budujesz talie wokół wzmacniania gdy odpowiedzią na nie jest Yrden.
  4. Pabloo1990

Rozpoczął się Sezon Wrześniowy!

Nie wiem czy ten tryb był przemyślany bo faworyzuje scoiatel i Eldaina z pułapkami. Ilekroć grałem widziałem tylko zielonych.
  5. Pabloo1990

Rozpoczął się Sezon Wrześniowy!

Ten nowy tryb sezonowy jest nudny jak flaki z olejem, spodziewałem się czegoś innego.
  6. Pabloo1990

Balans kart [propozycje, argumenty]

Dodatek dotyczy czarnego słońca, czy Adda może zawitać do gry?
  7. Pabloo1990

Czy orientuje się ktoś ile jeszcze kart z bety gwinta brakuje aktualnie w grze?
  8. Pabloo1990

Tryb Draftu opuszcza wczesny dostęp!

Draft jest dalej w becie, w głębokiej becie. Trzeba było się słuchać graczy i dać stara arenę w nowych szatach z ulepszeniami. Wypuściliście po ponad roku draft z bety i dobrze wiecie że innego wyjścia nie było bo i tak nic z nią nie było robionego od dłuższego czasu.
  9. Pabloo1990

Aktualizacja 10.1 — lista zmian

Kolejny zawód, czy to tak ciężko co miesiąc ruszyć te 20 kart neutrali i dać im jakieś stosowne zmiany? No ludzie co Wy tam robicie, pierdzicie w stołki? Przynajmniej draft wyszedl z bety, ale i tak stara arena była by lepsza odziana w szatę draftu i z kilkoma poprawkami.
  10. Pabloo1990

U mnie balansu nie będzie tylko coś nowego. KP - Zwodnicze bagna - karta specjalna, werbunek 10 Stwórz bagno w rzędzie przeciwnika na czas 4 tur. Lojalność. Stwórz bagno w obu rzędach przeciwnika na czas 2 tur. Bagno - na początku tury właściciela UNIERUCHOM 2 losowe jednostki wroga do czasu...
  11. Pabloo1990

Aktualizacja 9.6 — lista zmian

Jak tam, jak tam niecała dobę po aktualizacji Wam się gra? Co jest top a co jest przegięte?
  12. Pabloo1990

Aktualizacja 9.6 — lista zmian

Eh jak tu ma nie być monotonni w tym czym gramy jak po raz kolejny (nawet na swieta) chłopaki nie postarali się i nie wprowadzili większych zmian w balansie kart, szczególnie w neutralach. To ze dostaniemy 12 nowych starych złotych kart wiele nie robi. 14 może 20 dni i znowu będzie monotonnie...
  13. Pabloo1990

[FAQ] Gwint: błędy, pytania, porady - "gracze pytają, Lexor odpowiada"

Widzę ze chyba naprawili działanie zadań dziennych i z drzewek, bo nabija normalnie czyli powoli tak jak to było kiedyś.
  14. Pabloo1990

GWENT Open #4 odbędzie się w ten weekend!

Te dwa leaki to karty z następnego dodatku czy z czegoś innego? Redzi coś na ten temat powiedzieli? Kiedyś też był zywiolak tylko ukazany z innej perspektywy.
  15. Pabloo1990

Muszą być ponieważ dam sobie rękę uciąć, że wcześniej zaliczało wszystko tak jak powinno być, między innymi artefakty. Jeśli chodzi o podróż to tak, nie wydaje Ci się i faktycznie tak jest teraz lecz przy pierwszych podróżach było zawsze tak, że gdy kończyłeś dane zadanie to gra nie...
  16. Pabloo1990

Może się powtórzę, ale trudno. Zadania dziennie, czasami się trafi np. zagraj 20 kart artefaktów, no fajnie będzie co robić, tylko aktualnie nie gram talia która posiada choćby jeden artefakt. Luzik, zrobi się później, gram meczyk, meczyk wygrany i podsumowanie, okazuje się, że zagrałem już 10...
  17. Pabloo1990

Ograniczyć do samego deszczu, sztorm to inna bajka i nie powinien się wzmacniać za niego, i tak ta karta robi chore punkty. A co do Rioghana czy jak on tam się nazywa to myślałem, że jego umiejętność będzie polegała na jednorazowym odpaleniu deszczu/sztormu w danej turze a nie wszystkiego na...
  18. Pabloo1990

Nieudany klon HSa

Odinstaluj grę bo tu nikt Cię nie pocieszy czy przytuli z tego powodu. Taki jest Nilfgard, ktoś ma radochę a ktoś się zdenerwuje. Normalnie padnie kilka wulgów pod nosem i gra dalej, nie leci z kolejnym tematem co miesiąc na forum.
  19. Pabloo1990

Żniwa Cierpnienia - nowe karty z Ceny Władzy

Mróz rozbudowany na potworach chociaż nie aż tak bardzo jak deszcz na Skellige, ciekaw jestem czy kiedyś pomyślą o mgle i dla kogo.
  20. Pabloo1990

Żniwa Cierpnienia - nowe karty z Ceny Władzy

Kiedyś była taka strona z niewykorzystanymi jeszcze w grze i nieoficjalnymi kartami do gwinta, pamięta może ktoś nazwę lub posiada linka? Były tam między innymi karty z Tyrem, Otkelem czy druga forma Jakuba. Po cichy liczę, że może dadzą Svalbloda...
Top Bottom