Search results

+
  1. G

[FAQ] Gwint: błędy, pytania, porady - "gracze pytają, Lexor odpowiada"

Dalej tego nie rozumiem, ale może jestem za głupi. Czyli w tym przypadku wyświetla się poprawnie? Zaznaczyłem 3 pary kart zwykłych i premium. Powtarzające się i nie. Jak dla mnie na logikę powinny wyświetlać się tylko premium. Dokładnie tak samo wyświetlają się przy wyborze opcji Wszystkie.
  2. G

Nie wiem czy to kolejny bug... W oknie tworzenia talii w filtrach w dziale Karty premium nie działa 2 funkcja czyli Priorytet: karty premium. Tzn pokazuje tak samo jak Wszystkie.
  3. G

Strasznie słabo, że nie można rozegrać samouczka. Przeszedłem go kilka lat temu a teraz jest wszystko inne. Bez sensu, że muszę oglądać na YT jak ktoś to robi. Przy odinstalowywaniu gry przez GOG pyta o usunięcie danych użytkownika i zapisów gry (czy jakoś tak). Nic to nie zmienia. Nawet...
  4. G

Od dawna nie włączałem Gwinta. Teraz pobrałem aktualizację i od razu wpadłem na jakiś bug dźwiękowy (nie wiem czy znany) - w Księdze Nagród kliknięcie nieaktywnego drzewka (zablokowanego) powoduje zapętlenie dźwięku, można tak nałożyć na siebie wiele zapętlonych dźwięków na raz. I jeszcze parę...
  5. G

Sugestia kilku mniejszych poprawek

Chyba ci to naprawili.
  6. G

Heh, widzę, że po pół roku taka bzdura jak zacinanie się przewijania kart rolką dalej nie naprawiona. Nie mówiąc już o innych sugestiach.
  7. G

- brak możliwości wyjścia z cmentarza za pomocą PPM - brak możliwości podglądu karty (PPM) w historii rozgrywek (nie można sprawdzić co robi dany tag) - brak możliwości wyjścia z Panelu społeczności kliknięciem gdziekolwiek poza jego obszarem (szybciej i łatwiej) - ikonka złota mogłaby wyglądać...
  8. G

GWENT Homecoming — co czeka GWINTA w przyszłości

Widzę, że w końcu moja lista powoli zostaje spełniona https://forums.cdprojektred.com/forum/pl/gwint/dyskusje-og%C3%B3lne-aa/sugestie/9382601-sugestie-poprawek-od-%C5%9Brednio-pocz%C4%85tkuj%C4%85cego#post9382601
  9. G

Sugestie poprawek od średnio początkującego

Czy producenci będą wprowadzać poprawki i nowe rzeczy do gry czy już tylko będą dodawać nowe karty, których ilość jest już tak duża, że nie sposób wszystko ogarnąć?
  10. G

Dlatego ja sobie właśnie darowałem wypisywanie wszystkich błędów językowych w temacie na forum, byłoby tego zbyt dużo.
  11. G

Też mi się wydaje nietrafiony pomysł. Dodałem za to inny w pkt 16.
  12. G

W pkt 6 o tym napisałem.
  13. G

Skoro im więcej tym lepiej to proponuję dać limit 100 kart. W jakim sensie? No przecież w moim pomyśle nie leży ona w gestii jednego z graczy, obydwaj mają na nią szansę, a ten kto jest lepszy ją dostaje, to chyba sprawiedliwe. Nie jednemu. Tzn jakie to są założenia? Z tego co widziałem...
  14. G

Sugestie poprawek od średnio początkującego Witam, chciałem przedstawić swoje pierwsze sugestie i opinie po dużych ostatnich zmianach [v. 0.9.8], głównie z punktu widzenia początkującego. 1. Ładowanie się elementów gry (po uruchomieniu) mogłoby odbywać się już automatycznie w tle ekranu...
  15. G

Nowa aktualizacja do GWINTA już dostępna!

Jak teraz działają te Posiłki? Nie rozumiem. Czemu w ogóle nie ma gdzieś jakiejś bazy wiedzy gdzie wytłumaczone by było dokładnie ze szczegółami jak działają karty. Wiele z nich ma niezrozumiały lub nawet nieprawidłowy opis...
  16. G

Nowa aktualizacja do GWINTA już dostępna!

"Karta Posiłki może zostać użyta na wszystkie brązowe karty, nawet jeśli nie posiadamy kopii jednostki w talii." Może mi ktoś wytłumaczyć jak to działa i czym się różni sprzed zmiany?
  17. G

Zamknięta Beta - ogólne wrażenia

Pierwszy kontakt z Gwintem (uwagi, opinie) Witam, po moim pierwszym kontakcie z Gwintem (0.8.60.15) chciałem podzielić się swoimi uwagami. Nie grałem w Wiedźmina 3, w Gwincie widzę sporo podobieństw z Duel of Champions, w którego sporo grałem. Ogólnie pierwsze wrażenia są pozytywne i gra...
Top Bottom