Search results

+
  1. M

Co nieco o sprzęcie

Mam monitor 21.5 cala i ma szerokość 50 cm, więc do rozmiarów telewizora sporo mu brakuje.
  2. M

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Niestety... z drugiej strony podniesienie minimalnych wymagań sprzętowych nie wzięło się znikąd. Najlepsze ejst to, że u mnie raz gra działą lepiej a innym razem gorzej na tych samych ustawieniach. Czasem przy domyślnych ustawieniach graficznych np. wysokich gra działa płynniej niż na "wysokich"...
  3. M

Co nieco o sprzęcie

21 cali FullHD to chyba obecnie absolutne minimum. Monitory o przekątnych do 18" mają zazwyczaj niską rozdzielczość 1366x768 i mają format 4:3 a i cena jest wyższa od przyzwoitych budżetowych modeli 21". Pytanie do jakiej karty graficznej chcesz to podpiąć?
  4. M

Gdyby ich nie użył to nie widziałby tego napisu, który swoją drogą, nie wiadomo po co tam jest.
  5. M

Wczoraj miałem sytuację, że podczas dostawy auta dla El Capitana w trakcie jazdy wróg wsiadł mi do jadącego auta z ulicy i usiadł na miejscu kierowcy, mimo że prowadziłem auto i w pewnym momencie przejął kontrolę nad autem. Dopiero jak go potraktowałem hackiem to znowu mogłem prowadzić.
  6. M

Co nieco o sprzęcie

Co do zasilacza to ja bym wziął tego Seasonica w promocji: ']Black Month week4 (x-kom.pl) Poza tym ten Ryzen 7 5800X też jest w niezłej cenie i ma więcej rdzeni od tego core i5 ']Black Month week4 (x-kom.pl)
  7. M

Kilka bugów wyłapanych w trakcie przechodzenia gry: robotnik siedzący na, a raczej w schodach, ciało przeciwnika, które się nieco porozciągało po śmierci, sprzątaczka zamiatająca miotłą która stoi obok niej i typ siedzący na niewidzialnym krześle. :ROFLMAO:
  8. M

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition już 5 grudnia!

Ciekawe czy dodadzą tę wersję do kont posiadaczy podstawki i dodatku na GOG, tak jak to miało miejsce w przypadku Edycji Gry Roku Wiedźmina 3.
  9. M

W misji gdzie szukam Evelyn Parker w klubie Lizzie's po wyjściu z niego po babce z bejsbolem przy wejściu został tylo lewitujacy kij.
  10. M

W Afterlife, podczas rozmowy z tym typem, który stoi naprzeciwko loży Rogue i oferuje robotę na lewo zauważyłem że przy jednym stoliku lewituje i samoczynnie porusza się kieliszek. Wygląda na to, że postać która go trzyma jest niewidzialna.
  11. M

Po przełączeniu się na widok zza kierownicy i przy wysiadaniu z samochodów widzę dziwny ekran, który po chwili znika.
  12. M

Kiedy odwiedziłem Misty żeby porozmawiać o muralach Tarota z Dog Town to na początku gdy trzymała talię kart w domyślnym ustawieniu ręki to była w jej dłoni ale gdy ją obracała to talia wędrowała na jej nadgarstek. Poza tym kilka kart zawiesiło się w powietrzu ale gdy znowu zagadałem do Misty to...
  13. M

Może to kwestia odwiedzenia tego sklepu o odpowiedniej godzinie. Ja byłem u niego o 13:00 to było otwarte. Przesuń czas w menu i zobacz czy będzie otwarte. U mnie w tej misji przy pierwszym wybraniu opcji dialogowej z kupowaniem był taki bug, że moja męska postać przemówiła damskim głosem. 😂
  14. M

Też tak miałem ale nie zwróciłem na to uwagi, że za 54 lata będzie 2077.
  15. M

Spróbuj odpalić klikając na REDprelauncher.exe w głównym folderze gry: "X:\Cyberpunk 2077\REDprelauncher.exe"
  16. M

Spróbuj odpalić grę bezpośrednio z pliku exe w folderze Cyberpunka, tylko ustaw we właściwościach tego pliku "Uruchom jako administrator".
  17. M

Zauważyłem, że co jakiś czas w slocie szybkiego dostępu zamiast przedmiotu leczącego pojawiają się randomowe itemy z kategorii rupieci.
  18. M

Po przybyciu do Dog Town, po tym jak porozmawiałem z hologramem i dostałem punkty do nowego drzewka Militechu, miałem się zakraść do garażu ale zostałem wykryty, więc wybiłem wszystkich przeciwników w okolicy i gdy szedłem tą samą alejką co na początku, żeby znaleźć garaż znowu mi się odpaliła...
  19. M

Platforma GOG gra nie uruchamia się brak błędów.

Download - MEGA Tu jest instalka DirectX dla Windows 7. Tutaj filmik jak to zainstalować. Jak zainstalować DirectX12 na Windows7 64 BIT - YouTube
  20. M

Co nieco o sprzęcie

GTX 1660 Super OC od Gigabyte'a, którą kupiłem w maju za niecałe 1200 zł teraz na x-kom kosztuje ponad 2000.
Top Bottom