Search results

+
  1. Rybakus

Zapowiedź dodatku Cyberpunk 2077: Widmo Wolności

Grę ukończyłem na patchu 1.04. Po zakończeniu gra wyleciała z komputera z uczuciem, że właściwie nie mam ochoty drugi raz w to grać, nie chcę mi się sprawdzać alternatywnych sposobów przejścia gry. Mimo to gra pozostawiła mnie z pewnym niedosytem. Długo czekałem na informacje o tym pierwszym...
  2. Rybakus

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Wszystko fajnie. Ale ja nadal nie rozumiem po co w singlowej grze losowe statystyki stworzonych i znalezionych przedmiotów... Przecież to bez sensu...
  3. Rybakus

Jaka tam groźba? Podzieliłm się swoją opinią od tego też jest to forum. Kupienie kota worku to w tym wypadku nabycie gry od twórców Wiedźmina. Od ludzi którzy liczyli się z graczami, gdyż sami nazywali się graczami. Ludzi ktorzy byli wzorem dla innych jak należy podchodzić do wydawania gier...
  4. Rybakus

Nie wiem, może zbyt długo nie odpalałem cyberpunka, bo teraz to już nawet nie czekam na dodatki. Pamiętam, że moje wrażenia po zakonczeniu gry, były mocno mieszane, ale w tym czasie bylem skłonny jeszcze kontynuować przygodę, teraz wraz z upływem czasu dostrzegam coraz wiecej rzeczy, które mnie...
  5. Rybakus

Co nowego w Night City? [Aktualizacja 1.2 oczami twórców]

A ja mocno wierzę w to, że Redzi wyciągną z tego szamba naukę i kolejne ich produkcje będą przykładem jak powinno się wydawać gry na premierę. Nie powinno mieć miejsca wypuszczanie niedokończonych produktów i to w takiej cenie. Tłumaczenie, że ludzie uwzięli się na CDP i że przecież wszystkie...
  6. Rybakus

Ważna informacja dotycząca Aktualizacji 1.2

Nic nie pomyliłem. To był żart i przytyk w stronę AI policji w CP. Wiem, że to nie jest GTA, ale uważam za śmieszne odbiegniecie kilkunastu metrów w lini prostej, by policja nagle przestała się Tobą interesować a przecież jeszcze przed chwilą według nich byłeś najwiekszym przestępcą...
  7. Rybakus

Ważna informacja dotycząca Aktualizacji 1.2

Teraz to policja całkiem straci racje bytu w tej grze 😂. Teraz nie zdażą nawet do nas dobiec. Jak wiadomo w tej grze nie istnieją pościgi policyjne. Wystraczy, że odbiegniesz kilkanaście metrów i już nikt o tobie nie pamieta.
  8. Rybakus

Co nowego w Night City? [Aktualizacja 1.2 oczami twórców]

Nie wiem,do ktorej grupy graczy należę, ale grę skończyłem, nie miałem wobec niej żadnych oczekiwań ( może tylko takie, że to gra od Redów, więc na pewno będzie super), wypowiedziałem się na jej temat raz czy dwa i zwyczajnie czekam i obserwuję co się wokół niej dzieję. Trochę rozumiem...
  9. Rybakus

Hotfix 1.11

Nie rozumiem całej tej losowości w przedmiotach... Może mi ktoś to wyjaśnić? Po co w singlu mechanika z diablo? Jaki ma to sens? Jaki był zamysł twórcy? Dlaczego zmuszony jestem wczytywać ten sam save dziesięć razy, bo przy ulepszaniu mi nie wyskakuje tyle slotów ile powinno?
  10. Rybakus

Oczywiście jeśli chodzi o techniczne sprawy CP musi być lepszy od W3 chociażby dlatego że dzieli ich kilka dobrych lat i technologia się zmieniła. Jednakże żeby zauważyć te zmiany trzeba poświęcić tej grze kolejne 90h i tak wyszukiwać tych subtelnych zmian. Naprawdę wolałem jak mi gra potrafiła...
  11. Rybakus

Zakończyłem grę z 90h na liczniku. Cyberpunk to nigdy nie były moje klimaty, dlatego też nie nastawiałem się na nie wiadomo co i nie miałem wygórowanych wymagań, ot kolejna gra od znakomitego studia jakim jest CDPR. Grając spotkałem się z wieloma błędami często zabawnym, ale też pojawiło się...
  12. Rybakus

Grałem tylko kilka godzin, więc trudno się wypowiedzieć na temat gry, ale są dwie rzeczy których zupełnie nie rozumiem. Dlaczego klawisz akcji jest przypisany pod "F" i nie da się tego zmienić w ustawieniach i czemu nigdzie nie można zmienić wyglądu V w czasie gry? Nie mówię tu o zupełnej...
  13. Rybakus

Wiedźmin: Pożegnanie Białego Wilka

Jestem po skończonej przygodzie. Jestem pełen podziwu za ogrom włożonej pracy. Nie sądziłem, że to może wyglądać tak dobrze! Znalazłem kilka momentów i rzeczy, które niekoniecznie mi się podobały i szybko przypominały mi o tym, iż jest to tylko fanowski mod i to robiony w tak małym składzie...
  14. Rybakus

Night City wita!

W zwiastunie znajduje się wiadomość dla fanów od Redów. Wyjaśniają w niej czemu tak długo nie było niczego nowego o cyberze
  15. Rybakus

Audiobook „Wiedźmin” - nowa superprodukcja Audioteki.

Chyba się boją, że audiobook skupi na sobie większą uwagę i nowa książka się im nie sprzeda. Odnoszę wrażenie, że ten zbiór opowiadań jest wyjątkowo słaby skoro takie akcje odwalają. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Po za opowiadaniami supernowa ma zamiar wydać coś jeszcze z uniwersum?
  16. Rybakus

Świętujemy 10. rocznicę serii gier o Wiedźminie!

To ja dziękuje. To było wspaniałe 10 lat :)
  17. Rybakus

Zadania z wykrzykników

Istnieją gdzieś mapki z wszystkimi "ukrytymi" zadaniami, albo dokładna lista z miejscem rozpoczęcia? Któryś raz już przechodzę W3 i nadziwić się nie mogę, że po takim czasie nadal coś się nowego znajduje, albo nie mogę znaleźć zadania które kiedyś miałem.
  18. Rybakus

Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)

Wiadomość rzeczywiście świetna, ale co z dotychczasowym pełnometrażowym filmem Bagińskiego? Nie będzie go na rzecz serialu? To są dwie różne bajki i robią też film? Czy może zawsze to miał być serial tylko trzymano to w tajemnicy?
  19. Rybakus

Wiedźmin 2 z płyty cd na pendrive.

Wiem o co chodzi, ale nie do końca rozumiem w czym tkwi problem. Jeśli masz pudełkowego W2 to powinieneś mieć też klucz do cyfrowej wersji na GOG. Możesz sobie te wszystkie pliki pobrać i przekopiować na dysk zewnętrzny lub pendrive. Skróci to w przyszłości czas o pobieranie plików. Jeśli...
  20. Rybakus

Problem z modyfikacją STML (Super Turbo Lighting Mod)

Witam, mam problem z najnowszą wersją modyfikacji (3.1.1). Po prostu nie działa, gra uruchamia się normalnie i wygląda tak samo bez moda jak i z nim. Nie wyskakują błędy. Mam GOTY. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc lub podesłaniem mi starszej wersji moda 3.0 lub niewiele starszej.
Top Bottom