Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Search results

+
  1. olinek94r

Cyberpunk 2077 — pierwsza prezentacja; 48 minut rozgrywki

Fajnie że walka z bossem przypomina mi horizon zero dawn - odpadający pancerz to jest super :) Mam nadzieje że nie tylko u tego bossa ale też u innych przeciwników będą takie możliwości zniszczenia pancerza jak w grze horizon zero dawn.
    • olinek94r
    • Post #171
    • Sep 10, 2018
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  2. olinek94r

Cyberpunk 2077 - sugestie i życzenia

Mam nadzieje że REDzi wykorzysta pełną moc z Ps4 Pro :)
    • olinek94r
    • Post #806
    • Aug 31, 2018
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  3. olinek94r

Zgadzam się z tobą Cyberpunk 2077 zapowiada się o wiele lepiej od Wiedżmina 3 Miasto wygląda Fantastycznie REDzi zrobiło kawał dobrej roboty choć jest jeszcze co poprawić względem grafiki czy animacji. aha Nie zapomnijmy o najważniejszym o fabule :)
    • olinek94r
    • Post #157
    • Aug 31, 2018
  4. olinek94r

Ciekawostka :) Developer już w momencie rozpoczęcia prac nad grą myślał o zapewnieniu należytej optymalizacji na PC, PS4 i XBO (demo prezentowano na komputerze z procesorem i7-8700K 3,7 Ghz i kartą GeForce 1080 Ti) Ja mam nadzieje że REDzi wykorzysta pełną moc z Ps4 Pro oraz doda większa...
    • olinek94r
    • Post #121
    • Aug 29, 2018
  5. olinek94r

Oglądnąłem jeszcze raz gameplay i stwierdziłem że ten ostatni boss był bardzo słaby
    • olinek94r
    • Post #104
    • Aug 29, 2018
  6. olinek94r

No w końcu to polska gra :)
    • olinek94r
    • Post #92
    • Aug 28, 2018
  7. olinek94r

Zgadzam się z tobą kolego w 100%
    • olinek94r
    • Post #76
    • Aug 28, 2018
  8. olinek94r

Ja dla mnie to kawał Bardzo a to Bardzo dobrej roboty. Gra zrobiła na mnie piorunujące wrażenie :) Jest kilka kwestii do poprawienia jak ; - pociski wystrzeliwane z broni - brak animacji podnoszenia przedmiotu - mała interakcja z otoczeniem - ulepszyć grafikę - brak większych zniszczeń - dialogi...
    • olinek94r
    • Post #69
    • Aug 28, 2018
  9. olinek94r

To prawda animacja podnoszenia czy naciskania by sie przydała :) Podnoszę puszkę, naciskam guzik czy to takie trudne NIE !!! REDZI do roboty :)
    • olinek94r
    • Post #67
    • Aug 28, 2018
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish) 简体中文 (Chinese)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2019 XenForo Ltd.