Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Search results

+
  1. dfeekt

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

No nie jestem pewien. Pudzian debiutował w MMA w grudniu 2009, kiedy do premiery W2 było jeszcze dobre 1,5 roku.
    • dfeekt
    • Post #608
    • Jun 30, 2018
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  2. dfeekt

Skalowanie REDEngine w 2017 roku

Albo trailer nie był dopracowany na czas konferencji MS, albo, co by było logiczne, wersja pokazana na konferencji MS była klejona na buildzie z Xboxa.
    • dfeekt
    • Post #20
    • Jun 25, 2018
  3. dfeekt

W oryginale jest: 1) Style over Substance 2) Attitude is Everything 3) Live on the Edge
    • dfeekt
    • Post #550
    • Jun 22, 2018
  4. dfeekt

Koszulki CP 77

Tak, z tym, że ta informacja jest dość oczywista. A mi, jako fanowi marki, zależy na tym konkretnym wzorze, który Wy nosicie - oczywiście bez napisu "TEAM" z tyłu. Pozwolę sobie prze formułować pytanie: Czy CDP(R) planuje w ramach promocji produktu uruchomić sprzedaż koszulek z logotypem...
    • dfeekt
    • Post #11
    • Jun 18, 2018
  5. dfeekt

3 klasy z dostępnych 9 ?

A co z rolami z dodatków? No dobra, czepiam się :P. Ale masz rację. Rola to tak naprawdę jedna umiejętność specjalna pozwalająca na robienie (zwykle) bardzo konkretnej rzeczy. Reszta należy do gracza. Z resztą, my się nie patyczkowaliśmy z rolami i na potrzeby sesji modyfikowaliśmy te które już...
    • dfeekt
    • Post #4
    • Jun 17, 2018
  6. dfeekt

3 klasy z dostępnych 9 ?

Jeśli masz jakieś sensowne pomysły na spójne zaimplementowanie w mechanikę gry Rockmana, czy Reportera (tak żeby nie trzeba było robić de facto nowej gry i czekać na premierę następne 5 lat) to pisz! Z chęcią poczytam.
    • dfeekt
    • Post #2
    • Jun 17, 2018
  7. dfeekt

Jest polski podręcznik CP2020. Tam jest różnie,np brain dance nie przetłumaczył, co mi się nawet podobało. Cybergear to były cyberwszczepy a cyberdeck był cyberdekiem. Polecam poczytać. Ktoś znajomy może gdzieś ma albo skanów po sieci poszukać.
    • dfeekt
    • Post #521
    • Jun 17, 2018
  8. dfeekt

Właśnie, apropos cool, cz też, jak to w polskim CP2020 pisali, opanowania... Wydaje mi się, że mamy tu pewne zamieszanie, bo ludzie którzy widzieli demo chyba przedstawiają sprzeczne wersje. Wiadomo na pewno, że w obecnej wersji CP2077 straty wyglądają inaczej niż w 2020. Nie ma empatii i...
    • dfeekt
    • Post #520
    • Jun 17, 2018
  9. dfeekt

Rozumiem twój punkt widzenia. Ale fakt, że nie wszyscy używają liter jako ksywek można łatwo wytłumaczyć... ilością liter w alfabecie. I nie wypieram się faktu, że jednym z powodów takiej decyzji było rozwiązanie problemu z dialog ami audio. Próbuję tylko wskazać, że taka decyzja ma sens w...
    • dfeekt
    • Post #508
    • Jun 17, 2018
  10. dfeekt

Odhumanizowane... Aż się chce powiedzieć, cyberpunkowe. W świecie w którym człowiek świadomie usuwa sobie zdrową kończynę żeby zastąpić ją kawałkiem metalu modnej marki, w modnym kolorze, najlepiej z wbudowaną zapalniczką, albo ostrzem do obcinania kończyn innym. Rzeczywiście. Zdehumanizowana...
    • dfeekt
    • Post #502
    • Jun 17, 2018
  11. dfeekt

ANKIETA Jakie mechaniki chcielibyście zobaczyć w grze?

Nie ma co przejmować się latającym damage'm bo to pewnie będzie można wyłączyć. A w kwestii ograniczenia ekwipunku i amunicji wierzę w rozsądek developerów. Pewnie trzeba będzie wymyślić (albo już wymyślono) sensowny kompromis.
    • dfeekt
    • Post #5
    • Jun 16, 2018
    • Forum: ROZGRYWKA
  12. dfeekt

Koszulki CP 77

Podpinam się pod temat. Poza jest wszystkim. Wielkie TAK dla merch'u przed premierą.
    • dfeekt
    • Post #5
    • Jun 16, 2018
  13. dfeekt

Wątpię, i mam nadzieję, że nie będą się spieszyć. Zresztą, gdyby tak było, to nie byłoby takiej ogromnej konspiry z tą demonstracją. A gra swoje i tak zarobi. Ja obstawiam zimę 2019 albo wiosnę 2020.
    • dfeekt
    • Post #477
    • Jun 16, 2018
  14. dfeekt

"Couple years" oznacza dosłownie parę lat, czyli koło dwóch, jakby nie patrzeć. Myślę, że w grudniu zobaczymy gameplay, jeśli nie od REDów to od tych, którzy robili bootlegi na E3.
    • dfeekt
    • Post #475
    • Jun 15, 2018
  15. dfeekt

Cyberpunk 2077 - sugestie i życzenia

W CP2020 mechanika człowieczeństwa jest dość prosta: EMP i człowieczeństwo są powiązane (1 EMP = 10 pkt. czł). Każda modyfikacja zabiera pewną ilość punktów człowieczeństwa. W miarę jak spadają, spada też empatia, co ogranicza nam możliwości związane z perswazją, umiejętnością kłamania czy...
    • dfeekt
    • Post #752
    • Jun 15, 2018
  16. dfeekt

Cyberpunk 2077 - sugestie i życzenia

No właśnie. Tylko zaimplementowanie Kerenzikova wiązało by się z permanentny acz nieznaczny zwolnieniem tempa gry. I tu dochodzimy do efektów ubocznych w postaci utraty człowieczeństwa i minusów do empatii. W jednym z wywiadów przedstawiciel Redów wspomina, że cyberpsychoza pojawia się w grze...
    • dfeekt
    • Post #744
    • Jun 15, 2018
  17. dfeekt

e3harmonogram.inf

Redirection error hyperlink not found Please check your request Retry/Abort :_
    • dfeekt
    • Post #26
    • Jun 13, 2018
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  18. dfeekt

Kim gracie/graliście?

Operator pancerza wspomaganego. Miałem super zabawę zarówno przy tworzeniu postaci i pancerza, jak i w samej rozgrywce.
    • dfeekt
    • Post #31
    • Jun 13, 2018
  19. dfeekt

Implementacja mechaniki gry

Witam. Jako stary gracz i mistrz gry mam kilka pytań dotyczących adaptacji zasad CP2020 do CP2077. Co zostanie z Interlock? Co z FNF? Czy ta mechanika ma rację bytu w starciu z konwencją FPS? Nie mam nic przeciwko FPS ale połączenie tych mechanizmów mnie intryguje. I wreszcie: Jak wygląda w...
    • dfeekt
    • Thread
    • Jun 13, 2018
    • Replies: 11
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish) 简体中文 (Chinese)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2019 XenForo Ltd.