Search results

+
  1. rafal12322

Grand Theft Auto

Ja tak samo :D Wtedy jakoś nie zwracałem uwagi na ten tragiczny poziom detali, liczyła się frajda z grania :D Teraz po latach widać jak ohydnie wyglądała ta wersja :ROFLMAO:
  2. rafal12322

Grand Theft Auto

Cały Rockstar jak już cos pokażą to zamiata wszystko. Gra prezentuje się obłędnie, ten poziom detali poraża. Ciekawe ile będziemy musieli czekać na wersję PC, chyba że kupi się konsolę do ogrania jednej gry:ROFLMAO:
  3. rafal12322

The Elder Scrolls

Ja nie wiem co tu się odwala na steamie od dłuższego czasu, że nasz kraj ma taki fatalny przelicznik cenowy na steamie i jest w topce najwyższych cen na świecie. Często bije się o pierwsze miejsce właśnie z Wielką Brytanią i Szwajcarią krajami które jakby nie patrzeć są od nas bogatsze....
  4. rafal12322

Night City [otwarte całą dobę]

Zazdroszczę, od lat poluję na to cudo ale jak już się coś fajnego pojawi to cena zabija...
  5. rafal12322

Animacje, czyli seriale animowane

Niedługo kolejny Love, Death i Robots. Dokładnie to 15 maja ;)
  6. rafal12322

Ja nie grałem w żadną część i jak wczoraj zasiadłem tak dzisiaj skończyłem całość. To było mega widowisko aż chyba zabiorę się za gry bo już tak od dawna miałem zacząć i jakoś nie było czasu :P Kolejna perełka na Netflix ;)
  7. rafal12322

Audiobook „Wiedźmin” - nowa superprodukcja Audioteki.

Jeśli faktycznie się to potwierdzi to byłoby pięknie ;)
  8. rafal12322

Gry komputerowe

Ja tam ciągle jeszcze żyję nadzieją, że może kiedyś powrócą do tematu i wejdą w ten świat ;)
  9. rafal12322

The Last of Us

Tu mi chodziło akurat ogólnie o różne filmy w których też nie do końca dany aktor utożsamiał się z konkretną postacią. W przypadku TLoU też pewnie mieli spore grono kandydatek, może i były nawet te które nieraz przewijały się przez fanowskie typy to oni akurat musieli wybrać tę konkretną. Bella...
  10. rafal12322

The Last of Us

Mam to samo, o ile jeszcze w pierwszym sezonie dało się to przełknąć tak tutaj kompletnie mi ona nie leży i w ogóle nie pasuje do tej Ellie którą znamy z drugiej części gry. Czasami to nie mogę pojąć co kieruje tymi ludźmi, że spośród grona osób które o wiele lepiej wpisywałyby się w daną rolę...
  11. rafal12322

Seriale

Wracając do The Pitt to wczoraj "sprawdziłem", tak że jednym ciągiem obejrzałem 4 odcinki a dzisiaj kolejne i już nie mogę się doczekać następnych. Serial fenomenalny, najlepszy medyczny jaki oglądałem w ostatnich latach. Nie ma tu słodzenia ani jakichś tanich romansów czy innych dramatów...
  12. rafal12322

Gry komputerowe

Story trailer dodatku do Lies of P
  13. rafal12322

Jak ktoś jeszcze nie widział to polecam Common Side Effects, animację o rzadkim i tajemniczym grzybie który posiada niezwykłe właściwości lecznicze. Jest wręcz lekarstwem na wszystkie choroby świata a który z kolei ściąga na dwójkę znajomych Marshalla i Frances śmiertelne niebezpieczeństwo...
  14. rafal12322

Seriale

Miałem się nawet za to zabierać ale jakoś mnie już trochę odpychało od tych seriali medycznych po Good Doctor i innych ale skoro piszesz, że dobre i warto obejrzeć to dam mu szansę ;)
  15. rafal12322

Wiedźmin: Syreny z Głębin oraz Zmora Wilka i być może nie tylko

Obejrzałem w oryginale i miałem w planach jeszcze raz sprawdzić po polsku ale po tym co zobaczyłem straciłem zapał i chęci. To jak oni zmasakrowali jedno z najlepszych opowiadań woła o pomstę. Zrobili z tego bajkę rodem z Disney'a. Myślałem, że już gorzej się nie da ale jednak Netflix zaskakuje...
  16. rafal12322

Gry na konsole

State to Play przywiało trochę ciekawych pozycji:
  17. rafal12322

Wiedźmin: Syreny z Głębin oraz Zmora Wilka i być może nie tylko

A ja kompletnie zapomniałem, że to już była premiera :p Ubzdurało mi się, że w piątek ale jak widzę to szału ni ma. Zresztą jak zawsze, cóż się można po nich spodziewać, jednak człowiek zawsze ma tę nadzieję, że może akurat tym razem wyjdzie inaczej....
  18. rafal12322

Gry komputerowe

Gram od dwóch dni w demko The First Berserker: Khazan i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Gra oferuje sporo możliwości. Mamy bronie szybkie w dualu, ciężkie pojedyncze jak na screenie powyżej, coś do rzucania i pewnie będą jeszcze inne ale zapewne do odblokowania na dalszym etapie gry. Do...
  19. rafal12322

Forumowa filmówka

Odszedł absolutny geniusz kina, wielka strata.... Nie wiem czemu ale ja ciągle miałem nadzieję, że w temacie Twin Peaks nie powiedział jeszcze ostatniego słowa, aż do dziś....:sad:
  20. rafal12322

Gry komputerowe

Zapowiada się bardzo ciekawe, czuć tu Wiedźmina :P Czekam na więcej i mocno trzymam kciuki bo gra może sporo namieszać ;)
Top Bottom