Search results

+
  1. F

Nowe Forum - bugi, błędy, zgłoszenia

Joł. Kolega (http://forums.cdprojektred.com/members/2083339-Isengrim) ma problem - chciałby wrócić na forum, ale nie może odzyskać konta, bo nie pamięta, na jakim e-mailu je zakładał. Da się coś w takiej sytuacji zrobić?
  2. F

Co nieco o sprzęcie

Joł. Dziewczyna szuka laptopa, a ja dawno się sprzętem nie zajmowałem. Wymagań wielkich nie ma, ma służyć do Internetu, Netflixa i pakietu Office. Do tego powinien mieć dobrą baterię i być jak najbardziej mobilny - lekki i stosunkowo niewielki (14" to raczej maksymalny akceptowalny rozmiar i to...
  3. F

Sens życia, filozofia, polityka, gospodarka

A którzy hierarchowie islamu głoszą poglądy o instrumentalizowaniu kobiet? (hint: islam nie ma hierarchów) ---------- Zaktualizowano 12:33 ---------- Hehe, nie ma to jak rozjeżdżanie hołoty, co nie? ---------- Zaktualizowano 12:34 ---------- Noto pozytywnie ziomeczku, jak się uśmiałeś...
  4. F

Stare? Pierwszy jest o sześć wieków młodszy od Koranu, który mówi o hurysach. Also ta dyskusja już była - nie ma sensu porównywać islamu do katolicyzmu, co najwyżej do chrześcijaństwa w ogóle. Katolicyzm to tylko jeden odłam, w dodatku skrajnie hierarchiczny, on ma swój oficjalny głos - islam nie.
  5. F

Ok, idąc Twoim tokiem rozumowania mogę teraz twierdzić, że dla każdego katolika kobieta to tylko worek na spermę?
  6. F

Również świeża sprawa: http://wyborcza.pl/1,75477,17326635,Siatka_hiszpanskich_ksiezy_pedofilow_z_klanu_Romanonesa.html Idąc tokiem rozumowania antyislamskich oszołomów - KK to organizacja pedofilska. :) Koleżanka jest nie tylko generalizującą rasistką, ale też idiotką. Dziwne by było, gdyby...
  7. F

Gry i programy - pytania, problemy, forumowa pomoc

Przez x lat właśnie w ten sposób odświeżałem sobie seryjnie karty, a potem klikałem w już aktualne. :P A teraz zamiast klikać "odśwież" trafiam w "nowa karta".
  8. F

Btw, PENDOLINO ZNÓW ZABIŁO. Oddajmy głos autorom komentarzy:
  9. F

Jesteś pewien, że wiesz na czym to polega?
  10. F

Oho, będzie gorąco. BeksaLala - czy uważasz, że seks oralny to dewiacja?
  11. F

Temat napisany pod wpływem impulsu - PIRACTWO !!!

Jasne, ale ja odnosiłem się do tamtej definicji, bo takie piractwo, jakie ona przedstawia, nijak się ma do obiektów nie będących programami.
  12. F

Lol'd, przecież definicja Karesh a wyraźnie ogranicza piractwo do podlegających ochronie programów, a Wy tutaj o muzyce mówicie, tumblrach etc.
  13. F

Troll oczywisty, przecież podpisany jest pod tym słynny Sebastian Gałczyński, ale najpiękniejsze jest w tym to, że ta partia ma (i słusznie) taką opinię, że większość ludzi jest skłonna w to uwierzyć. :P
  14. F

Co do relacji prawa i moralności, to są też inne poglądy przecież (aczkolwiek ja zgadzam się z Twoim, imho to dwa różne, choć krzyżujące się, systemy), anyway oportunizm jaki prezentuje serek to w sumie chyba najczęstsza postawa. Btw, bądźmy szczerzy, gdyby organizacjom twórców i wydawców...
  15. F

Śmiałbym się nie zgodzić. ---------- Zaktualizowano 23:34 ---------- Bo czasem dobrze być świętszym od papieża. ;>
  16. F

1. Zacznij dyskusję. 2. Nie powiedz niczego merytorycznego (przynajmniej do mnie) 3. Po chwili foch i koniec tematu. 4. ??? 6. PROFIT 7. Nie było punktu piątego. PS Jeśli to OT, to Twój post też. :)
  17. F

No sorry, ale śmieszne jest, że masz pretensje o to, co ktoś robi z nie Twoją rzeczą. Podejście godne tupiącego nóżką dziecka - "bo ja bym chciała to kupić, ale teraz już nie chcę, bo on dotykał, fuuuj, zabrońcie mu!". Bronisz własności aż do absurdu, a nie możesz się pogodzić z tym, że ktoś...
  18. F

Moim zdaniem ustawodawca jest w tej kwestii mądrzejszy i zauważa pewną różnicę między niezużywalnym i kopiowalnym dobrem kultury, która jako taka należy do całej ludzkości (bo żaden utwór nie powstaje w próżni, wszak cała filozofia to popłuczyny po Platonie etc. :P ), a zwykłą rzeczą, do której...
  19. F

Skończyłem proceder jakieś 7 lat temu, także spokojnie. Aczkolwiek w sumie w nosie mam to, że TOBIE się to nie podoba. Przecież nikt Cię do kupowania w Empiku nie zmusza - możesz sobie brać książki z księgarni wysyłkowej, jeśli chcesz niemacane. Póki ich nie kupisz nie masz w ich sprawie niczego...
  20. F

undomiel9 Lata temu regularnie czytałem w Empiku książki. Nawet specjalna kanapa dla takich jak ja była. Nikt mi nigdy nie zwrócił uwagi, także nie sądzę, żeby ktoś miał coś przeciwko. Also, rozumiem, że skoro uważasz, że taki proceder (zakładając, że książkę zostawiamy w stanie niepogorszonym)...
Top Bottom