Search results

+
  1. D

Przemiana - bug, kusza nie działa - rozwiązanie.

Przemiana (laboratorium Moreau) - błąd w zadaniu Witam natrafiłem na błąd w zadaniu "Przemiana", nie mogę aktywować jednego z czterech kamiennych przycisków na załączonym obrazku podpisany jako numer 1, pozostałe trzy aktywują się przy użyciu znaku aard: Czego próbowałem: - strzelać z kuszy...
  2. D

Wiedźmin 3 - Wygląd Geralta

Dziad za murkiem wali jabcoka.
  3. D

Wiedźmin 3 - rozwój postaci (levelowanie głównego bohatera)

Witam, Zastanawiam się nad rozwinięciem alchemii. Zależy mi głównie na podniesieniu poziomu toksyczności co pozwoliłoby wypić jakiś odwar i eliksiry. Jakieś propozycje odnośnie konkretnych umiejętności jakie w tym kierunku warto rozwinąć? Mam obecnie 20 poziom i w zasadzie inwestuję tylko...
  4. D

[PORADA] Przeciążenie

Teraz nie pamiętam u kogo ale w Novigradzie kupiłem Zerrikańskie juki (+100). To był chyba jeden z kowali.
  5. D

where did Geralt ' cloak go?

I can only recall Geralt wearing coat in CGI, so kinda hard to say it's gone, never seen it in gameplays, or maybe my memory fails me. Would look really good while riding, tho.
  6. D

Wiedźmin 3: dodatki, rozszerzenia, DLC

Tak, a bez tego dlc nie mogę załadować zapisu gry :S To w zasadzie pierwszy techniczny problem z grą z jakim sobie nie mogę poradzić :x
  7. D

Gra cały czas się zawiesza lub wyrzuca do pulpitu.

Zetorix Próbowałeś w opcjach gry znieść limit klatek na sekundę? Miałem taki problem i właśnie przestawienie tej opcji pomogło. Ustawione było na 60 klatek, teraz na nieograniczony. Od tamtej pory ani razu gra się nie wysypała. Podobno również niektórym pomaga przetaktowanie GPU od 50-100mhz w...
  8. D

Gra cały czas się zawiesza lub wyrzuca do pulpitu.

Też miałem problem z zawieszającą się grą, średnio co pół godziny. Po wyłączeniu w opcjach gry synchronizacji pionowej oraz zniesieniu limitu klatek na sekundę gra działa bez żadnego problemu od dwóch, trzech godzin. Chyba to rozwiązało sprawę. Dodatkowo wyłączyłem usługę strumieniowania od nvidii.
  9. D

Wiedźmin 3 - grafika

Któryś z redaktorów innego portalu napomknął że konsole, czy samą grę trzeba było trochę ustawić. Zapewne kontrast, gamma dlatego tak chamsko blado wygląda.
  10. D

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Mój hype wzrósł, przynajmniej wiem że jutro nie zobaczę najważniejszych scen w grze.
  11. D

Wiedźmin 3: recenzje [SPOILERY]

To dopiero początek. Tak jeszcze jedna sprawa jaka się nasuwa po przejrzeniu recenzji, sporo wytyka walkę. Podobno nie jest tak trudno i chyba będzie warto wskoczyć o jeden poziom ustawień wyżej niż normalnie.
  12. D

Wiedźmin 3: recenzje [SPOILERY]

Z dwojga złego lepiej uciąć trochę grafikę niż zubożyć rozgrywkę. Liczę że na dobrym pc gra pokaże pazur od strony graficznej. Jeżeli nie to będzie straszna gównoburza i tu zostaje jak najszybsze udostępnienie narzędzi moderskich i wsparcie wersji pc. Osoboście mi grafika ogółem nadal się...
  13. D

Wiedźmin 3 - grafika

Płakać będzie można jak wymaksowana wersja PC nie wytrzyma porównania. Na tą chwilę to trochę brak logiki w tym. Milion postów płaczu na temat tego jak słabe są konsole, następnie milion postów na temat tego jak źle wersja na PS4 wygląda na tle PC.
  14. D

Wiedźmin 3: Dziki Gon

To Ty jesteś tym tajemniczym mentorem Davida Finchera? :troll:
  15. D

Wiedźmin 3 - grafika

Jak ktoś zajmuje się sprzedażą koszulek, to za 10% zysku pozwalam wykorzystać hasło reklamowe drukowane na koszulkach dla klubu: "The Witcher 3: DOWNGRADE HUNT"
  16. D

Wiedźmin 3 - grafika

Jeden grzyb. Ale fakt, mój błąd.
  17. D

Wiedźmin 3 - grafika

Tutaj masz poglądową mapkę : https://i.imgur.com/W6LuaI3.jpg Novigrad, Velen i Ziemie Niczyje to jeden obszar.
  18. D

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Co dasz sobie za to uciąć?
  19. D

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

Jak dostali wersje na PS4 to o czym tu gadać? Działa? Działa...
  20. D

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Nie chce mi się kompa włączać bo bym zobaczył ile miejsca na dysku zajmuje W2. Kolega niżej już .wie
Top Bottom