Search results

+
  1. halconnero

Kingdom Come: Deliverance

Bawię się z jedynką już jakieś kilkanaście godzin i ambitnie od razu postanowiłem uruchomić tryb hardcore. Trochę się męczę, ale podoba mi się. Natomiast chciałbym spytać czy ktoś w KCD 1 miał problem ze znacznym spadkiem FPS podczas cutscenek (gameplay bez zarzutu). Mam zdaje się całkiem...
  2. halconnero

Kingdom Come: Deliverance

Natłukłem 376 h w CP2077. Na plejstenszynowane mogę powiedzieć, że dziesięć dni temu splatynowałem tytuł. Czuję pustkę i spełnienie jednocześnie. Nic już nie muszę, zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co xD. Właśnie się pobiera pierwsza część KCD....
  3. halconnero

IMMERSE GAMEPACK x CYBERPUNK 2077

Czy do obsługi tego narzędzia rekomendowane są jakieś szczególne słuchawki? Czy można gdzieś poczytać więcej o tym rozwiązaniu?
  4. halconnero

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Jeśli ktoś ma i jest tym zainteresowany to w ostatnim czasie INTERAKTYWNA MAPA DO GRY CYBERPUNK 2077 od Piggyback przeszła aktualizację. Na mapie pojawiły się teraz nowe kontrakty, stacje metra oraz mieszkania.
  5. halconnero

CD-Action Expo 1-2 czerwca 2024 Łódź

Oby to wspaniałe czasopismo istniało jak najdłużej. Sam już nawet nie mając za dużo czasu, żeby przeczytać magazyn od deski do deski, czasem sobie pozwolę na zakup tej żywej legendy. Fakt, może ekipa redaktorska mocno się wymieniła, natomiast poziom nadal jest utrzymywany. A co do starej gwardii...
  6. halconnero

Wiem, że może to nie najlepszy temat na poruszenie tej kwestii, ale że właściwie ogrywam tylko CP2077 to skonsultuję tutaj. Od jakichś kilku dni po włączeniu gry przez GOGa wyskakuje mi dodatkowo REDLauncher (zdaje się, że po ostatniej aktualizacji Cyberpunka). Może nie jest to jakieś...
  7. halconnero

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Błąd niby drobny, a jednak wcześniej zjawisko nie występowało... Otóż, po zakupach/sprzedaży przedmiotów, po wyjściu z interfejsu sprzedawcy/automatu sprzedażowego, na ekranie przy stanie posiadanej gotówki nie wyświetla się liczba odjętych lub dodanych eurodolarów.
  8. halconnero

A to nawet fajny (choć smutny) motyw jest. Może przy następnym patchu Redzi się ogarną :)
  9. halconnero

Zszokowałem się ostatnio, że ponoć według oficjalnego "lore" V ma 23 lata. Nie wiem jak Wam, ale mnie za cholerę to nie pasuje. Jak wytlumaczyć, było nie było, nie niską pozycję V w Arasace w ścieżce korposa? W kontrwywiadzie Arasaki 23 latek, który otrzymuje bardzo delikatne zlecenie od swojego...
  10. halconnero

Cyberpunk 2077 - marzenia i spekulacje o rozwoju marki

Właśnie przed chwilą znalazłem sklep z książkami, gdzie wskazana była ta data i miałem się podzielić informacjami :D
  11. halconnero

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Ekran w grze Trauma Team po ostatniej aktualizacji nie wyświetla się równomiernie (liczba punktów, punkty życia, sterowanie ruchem).
  12. halconnero

Cyberpunk 2077 - marzenia i spekulacje o rozwoju marki

Czy ktoś może wie, czy zostanie wydana polska edycja Cyberpunk 2077 Blackout? Na świecie komiks miał już premierę jakiś czas temu, natomiast u nas ani słychu, ani widu...
  13. halconnero

Przewodnik po grze Cyberpunk 2077: Ultimate Edition już dostępny

U mnie wszystko ładnie się ładuje. Może spróbuj przez inną przeglądarkę.
  14. halconnero

Przewodnik po grze Cyberpunk 2077: Ultimate Edition już dostępny

Tego typu wydania - u mnie zawsze na propsie! (y)
  15. halconnero

Widmo Wolności - przewodnik po grze

Wczoraj na koncie instagramowym cyberpunkgame pojawiła się relacja z linkiem do oto takiej pysznej smakowitości: Cyberpunk 2077: Widmo wolności – Przewodnik po grze by CD PROJEKT RED - Issuu . W relacji była wersja angielska, ale po odpaleniu linka na PC dokopałem się do polskiej. Można to za...
  16. halconnero

Aktualizacja 2.0

A czy orientuje się ktoś, czy zdobywanie punktów respektu zostało jakoś zbalansowane w wersji 2.0? Uważam, że obecne punktowanie pozwala na zbyt szybkie dobicie do 50 poziomu. Osobiście maksymalny level szacunku nabiłem po oczyszczeniu Watson i Japantown z kontraktów i kronik kryminalnych i...
  17. halconnero

Czas na... zadania poboczne

Dzięki za odzew i wyczerpujące odpowiedzi. Zawsze to miło sprowokować kogoś do napisania kilku zdań, które przyjemnie się czyta. Bardzo cenne uwagi, które wskazują, że wiele zależy od naszego podejścia, ale też od przyjęcia rzeczywistości taką jaką jest i akceptowania tego, jaki produkt nam...
  18. halconnero

Co zmieni aktualizacja 2.0: Zreorganizowana policja

Czy to znaczy, że granatów jest nieskończoność, a jedyne ograniczenie z nimi związane jest z ich ładowaniem się? Bo o ile mogę zrozumieć "ładowalność" przedmiotów, by utrudnić rozgrywkę to nie bardzo rozumiem skąd miała by się wziąć ich nieograniczona ilość w ekwipunku.
  19. halconnero

Aktualizacja 2.0

Mimo, że w temacie liczba postów jest stosunkowo niewielka, to bez wątpienia zawarto w nich kilka dość istotnych uwag, na które deweloperzy powinni zwrócić uwagę. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że uszy (oczy) CD Projektu wsłuchują (wczytują) się w głos podobnych dyskusji i zostaną wyciągnięte z...
  20. halconnero

Czas na... zadania poboczne

Witajcie, jestem świeżym użytkownikiem forum, także chciałbym napisać coś o swoich doświadczeniach z Cyberpunkiem. Swoją przygodę z grą CP2077 zacząłem ok. 4 miesiące temu, natomiast z uniwersum zapoznaję się praktycznie od premiery gry. Jestem posiadaczem książkowego kompendium o świecie...
Top Bottom