Search results

+
  1. pikey666

Misja "Właściwy moment" z Panam - niemożliwa do przejścia

Cześć, pokręciłem się przy pojazdach za namiotem i Panam w magiczny sposób się przeteleportowała tam, wszystko było i tak dość mocno zbugowane (Panam co chwile wtrącała w dialogi "No co tam"), dialogi sie mieszały ale udało się poprawnie zakończyć ten etap :) Warto się postarać pozdrawiam
  2. pikey666

Rhino w kontrakcie "za mojego syna" jest NIEŚMIERTELNA

1% życia i niżej nie schodzi
  3. pikey666

Pomysły społeczności dla CP77 [SPOILERY]

Apropo jazdy samochodem, przydałoby się żeby było tak tak że kiedy się jedzie szybciej to żeby się mapa oddalała bo bardzo łatwo można przeoczyć zjazd
  4. pikey666

Following NPC

I already got a phone that I failed a job :D Later this guy randomly entered my car and I was like WTF who are you?!
  5. pikey666

Strange hardware behavior during side quest

omg I thought that 3080 was announced recently!
  6. pikey666

Misja poboczna: Czerwony Wieszcz

PC, 1.0.4 "Udaj sie pod koordynaty" i nic nie można więcej zrobić. "Go to the coordinates" and nothing more I can do. Sejw gry / Game save: https://easyupload.io/3strdj
  7. pikey666

Is this game in Early Access?

The cops... they started shooting me when I was entering my car :shrug:
  8. pikey666

Strange hardware behavior during side quest

Did you tested your rig with other games?
  9. pikey666

[minor bug] Johnny dual glasses

10. pikey666

Following NPC

Same here
  11. pikey666

misja prowadzi mnie tam żeby zobaczyć wiadomość której nie ma :( dzięki, w takim razie potem tam wrócę
  12. pikey666

No ciekawe, ale to dziwne. Nie wydaje mi się że to powinno mnie tam kierować skoro nie mogę nic zrobić, Podobnie mam z misją "Czerwony wieszcz"...
  13. pikey666

Pomysły społeczności dla CP77 [SPOILERY]

1. poprawka AI ludzi na ulicach, obecnie jak na zaawansowaną przyszłość to kompletne durniaki, dziwnie reagują na to co robię - przejadę od nich 10 metrów i drą się ratunku 2. poprawka "policji" która pojawia sie z nikąd i za byle co zaczyna strzelać 3. auta w oddali które pojawiają się na...
  14. pikey666

Nowe sterowniki Nvidia 466.47 [18.05.2021]

w moim przypadku gra działa po ich optytmalizacjach o wiele lepiej więc nie mam się do czego w tym sofcie przyczepić :)
  15. pikey666

Cześć jestem na etapie kiedy mam zobaczyć co Panam i spółka zmajstrowali ze zdobytego sprzetu i jest problem, Przychodzę do niej i nie ma żadnej konkretnej opcji dialogowej która kontynuuowałaby wątek, nie da się totalnie nic z tym zrobić. Probówałem oczywiście wyłączać/włączać grę, save'y...
Top Bottom