Search results

+
  1. Mr.Salvos

start od widma wolności

witam chciałem się zapytać czy ktoś ma listę wyborów jakie zostały podjęte przez twórców jeśli zaczynamy grę od dodatku a nie od początku
  2. Mr.Salvos

Kolejny Hotfix na wersję PC jest już dostępny!

ja mam bug z nieskończoną staminą i nie chodzi o to że nie spada ona podczas biegania bo to wiem że zmienili ale mogę spamować igni cały czas stamina się nie rusza nic a nic (nawet podczas walki)
  3. Mr.Salvos

brak możliwości ustawiania jasności przy 2 monitorach

przy jednym monitorze była możliwość ustawiania gammy w grze ale przy 2 monitorach już nie ma tego opcji przez co jest ciemno jak nie powiem gdzie i muszę w ciaśniejszych uliczkach w novigradzie chodzić z kotem lub z pochodną bo jest po prostu tak ciemno i nie nie mam moda na ciemniejszą noc...
  4. Mr.Salvos

Rozkład Umiejętności - efektywne buildy postaci

//www.gosunoob.com/witcher-3/skill-calculator/?combat=115_155_215_255_315_355_415&sign=143_153_243&alchemy=115_143_215&slotted_skills=1xcombat_1_1%7C2xcombat_2_1%7C3xcombat_4_1%7C4xcombat_1_5%7C5xcombat_2_5%7C6xcombat_3_5%7C7xsign_1_5%7C8xsign_1_4%7C9xsign_2_4%7C10xalchemy_1_1%7C11xalchemy_1_4%7C...
  5. Mr.Salvos

barwniki

a nie ma na nie komend bo obecnie nie jestem w stanie zrobić weryfikacji plików
  6. Mr.Salvos

barwniki

jestem nowy wiec mogę pisać tylko tu sprawa jest także nie mogę kupić barwników jak na zdjęciu macie rozwiązanie ? albo chociaż znacie komendę na te barwniki (aby w pasek comend wpisać) bo nigdzie nie mogłem na internecie znaleźć.
Top Bottom