Search results

+
  1. szpado

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

a ja jestem Ciekaw tych aktywności które mialy sie tu odbywać ( u Viktora w zakladzie) bo przestrzeń jest na samochód i pewnie jakaś początkowa baza wypadowa miała być 1609664992 Aha widzieliście już fajny smaczek w CP? Trochę spoiler wiec: Ciekawe jak dlugi jeszcze bedą ludzie odkrywać...
  2. szpado

Jeśli chodzi o Bricka to po uratowaniu pojawia się w jednej z misji pobocznych.. żeby nie spojlerować to wiecej nie powiem :) 1608727659 Mam podobne odczucia i coraz częsciej mysle, że masa została wycieta ( wlasnie te sklepy,salony a nawet to co widzimy na turbo filmiku ktory opowiada jak V...
  3. szpado

Misja poboczna: Czerwony Wieszcz

O ktorym momencie mówisz? w mieście czy na pustyni? jesli w miescie to idz za dzwiekiem tam na góre, jesli pustynia to na samej górze billbordu mniej wiecej po srodku jest router
  4. szpado

Misja "Właściwy moment" z Panam - niemożliwa do przejścia

Miałem to samo jeszcze przed 1.0.5.. Żeby ruszyło trzeba po prostu podejsc do ekipy przy czołgu, PAnam sie tam teleportuje;)
  5. szpado

Bo niestety zrobili tak ze ucieli watek głowny i z czesci zrobili zadania poboczne:(
  6. szpado

Czy tylko mi sie wydaje czy poprawili zachowanie przechodniów? zaczeli uciekać zamiast sie kulić... I takiego gline wlaśnie upolowałem :)
  7. szpado

a tych tatuazy to tez raczej na palcach jednej reki mozna policzyc... szkoda... bo potem chcialem zrobic gościa ala Yakuza, caly w tatuażach i z katana.. a tu dupa.. 1608395390 Mialo być tak ze to jak jesteś ubrany, jakie masz wszczepy itp przekłąda sie na "odbiór" w miescie/na mieście...
  8. szpado

ZAJEFAJNIE CI TO WYSZLO :)
  9. szpado

Niestety obiecywali, że bedzie moza dowolnie modyfikować bohatera i ,ze wszystkie widoczne w grze wszczepy ( na innych npc) bedzie mozna praktycznie mieć "w sobie".. Chwilowo jest tak ze mamy jeden wszczep oka który jest odrazu nam wciskany (na przymus) bo służy jako "tryb dedektywistyczny"... i...
  10. szpado

PC Gtx1060 msi gaming x i5 6gb ramu ssd

znam ból. w wojsku jak siedziałem to mielismy mase wyjazdów wiec laptop byl zajebista opcją... co prawda przez 8 lat zdązył sie zestarzeć i potem postanowilem juz kupic stacjonarny
  11. szpado

Gdzie te nagrody za zakończenie gry!

Wytwarzanie przedmiotów duzo daje.. zauważylem tez ze klikajac np na pistolet mozna zmieniac wartosci obrazen i skaczą np z 400 do 1080... no i wytwaranie wkladki pancerza, na 50 wytworzonych jakies 8/10 sa epickie i daja ponad 200 do pancerza... wrzucic do przedmiotów z duza iloscia slotów...
  12. szpado

sprzedałem bo mam juz po prostu zrobione lepsze sprzety :)
  13. szpado

Mi sie wydaje ze sie miło zaskoczymy w styczniu i lutym :)
  14. szpado

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

nie pojawia sie Jonny przy drzwiach do łazienki? nie da rady odpalić gitary?
  15. szpado

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Źle zliczany pancerz, nie działa naliczanie 5% za poziom inżynierii oraz 10% ze skillu czlowiek z żelaza w Wysportowaniu
  16. szpado

Kompletowanie broni na ścianie w domu gracza.

Może to pomoże :)
  17. szpado

Kompletowanie broni na ścianie w domu gracza.

o kurna a u mnie to nie działa :D Jeden to rewolwer, pewnie Crash odtego gliniarza ( Rives?) Drugi to chyba smartgun SKIPPY Ewentualnie zamiast SKIPPYego moze byc Shingen Mark V Prototype, też smartgun
  18. szpado

Była koszulka, buty i spodnie i chyba coś jeszcze... nie pamietam bo sprzedałem... tatuaż jak widać
  19. szpado

Pochwal się swoim V

Wii
  20. szpado

Nagrody:
Top Bottom