Search results

+
  1. wgflashpl

Problem z zadaniem głównym Sprawdz inne tropy albo poczekaj az, takemura bedzie gotowy

+1 Ja tez mi sie to zbugowało jak miałem chyba 13 lv była wtedy ta misja 3 dni temu a teraz mam 23
  2. wgflashpl

Problem z zadaniem głównym Sprawdz inne tropy albo poczekaj az, takemura bedzie gotowy

A to dalej nie mozesz robic misji głownych tak ?
  3. wgflashpl

Mam problem bo od 2 dni czekam na telefon od niego i dalej nie dostałem. Spałem i pomijałem czas i dalej niz i tez robiłem rózno misje poboczne i dalej nic
  4. wgflashpl

[BUG] Błędy z Takemurą

nic nie mam tam z takemurą bede musiał czekac na pomoc od sup bo nic nie ma :( a tak btw czm leveli nie dodasz sobie
  5. wgflashpl

[BUG] Błędy z Takemurą

jak przeczytac drzazgi a wiadomosci mam jedną od niego ,,Spotkajmy sie '' i tak jest zdjęcia ale nwm gdzie to jest i to nie jest do tego pewnie bo co jak sie kogod pytam to on normalnie dzwoni
  6. wgflashpl

[BUG] Błędy z Takemurą

zrobilem to teraz ale i tak nic nie dało ja spałem z 20 razy i przemijałem czas cały czas i dalej nic , nic czekam na odpowiedz sup jak wgl odpowie hehe
  7. wgflashpl

[BUG] Błędy z Takemurą

spoko tylko a nie mam zadnych juz .... :(
Top Bottom