Search results

+
  1. D

The Witcher 3: Wild Hunt Video Game Show concert now available on YouTube and GOG.com

jerf.674 If anything gog.com movie section would be more than perfect for this. Really weird that it is not present there or at least not yet.
  2. D

Will the MODKit eventually become an "editor" like REDKit?

https://twitter.com/Marcin360/status/632182348260470784 Not any time soon I don`t think. If even that is.
  3. D

Wiedźmin 3 - grafika

https://www.youtube.com/watch?v=UIS5WHx4xDk Nie wiem czy ktoś już to tutaj wrzucał. Nie czuję się dobrze po obejrzeniu. Weźmy sobie na przykład efekty na wodzie widoczne na 35-minutowym gameplay`u. Dla mnie wyglądały wspaniale pomimo że trochę sztucznie. Ale po jasną ciasną to to wywalili...
  4. D

Wiedźmin 3 - grafika

Prędzej XBOX TWO. Nie zapominaj, że się sprzedali M$.
  5. D

Wiedźmin 3 - grafika

Prawda? Dokładnie wszystko na co ludzie narzekali.
  6. D

“GNIEW I STAL” - nowy, brutalny zwiastun Wiedźmina - jest już dostępny!

Zazdroszczę nadziei. Od Miecza Przeznaczenia trailery od CDPR(czyli żadne CGI bo te są robione przez Platige) jedynie spadają na jakości. Starsza Krew - meh, ale jeszcze jako taki; Gniew i Stal - "postęp" w jakości ala poprzdnik; Nie wiem, ale może faktycznie powinni z każdym z nich mieć po 50...
  7. D

Witcher 3 News [LINKS & DISCUSSION]

:facepalm: tone down != censor (remove) I personally don`t mind that. It looked ridiculus especially in the gamespot footage.
  8. D

Witcher 3 News [LINKS & DISCUSSION]

It looks like its been done for all versions though. I mean just check blood decals thread.
  9. D

Wiedźmin 3: Dziki Gon - pytania i odpowiedzi dotyczące pudełkowej wersji PC

To czy z DRM`em czy bez nie ma większego znaczenia w tej dyskusji. Bynajmniej, jako że sam zmówiłem EK na PC. Jednak uważam że w świetle polityki jaką prowadzą to pewnie było jedyne wyjście. Marcin mówił coś o pre-loadzie, gra niedługo będzie wysyłana do sklepów itp. Widać musiało być to...
  10. D

Wiedźmin 3: Dziki Gon - pytania i odpowiedzi dotyczące pudełkowej wersji PC

Ale jakie wybrakowane? Przecież wszystko na nich będzie może poza jakimś plikiem .exe aby wszystko odpalić, który będzie trzeba pobrać. Poza tym jak kupujesz w przedsprzedaży to powinieneś być na takie coś gotowy.
  11. D

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

W którymś z materiałów było mówione, że nie wszystkie budynki mają okna lub dachy bo nie każdy właściciel mógłby sobie na takie udogodnienie pozwolić. E: Nars ninja`d.
  12. D

Thank you for backstabbing all PC gamers, CDPR.

Thank you! You are the reason I have some many laughs from outrage culture participants!
  13. D

Wręcz przeciwnie: http://forums.cdprojektred.com/threads/34773-Blood-Decals?p=1600467&viewfull=1#post1600467 . Marcin Momot powiedział tylko, że ich nie widzi w tym buidzie, więc albo był jakiś bug albo ktoś testował coś is zapomniał zmienić potem, ale to tylko przypuszczenie. Oczywiście jest...
  14. D

Wiedźmin 3 - grafika

Dokładnie. Ewidentnie jeden screen jest z okresu wiosennego/letniego a drugi z zimowego. Innymi słowy to dwie różne sceny, które mogą wynikać z wielu rzeczy, w tym z różnych wyborów w grze. Ja osobiście żadnego downgrade`a nie widzę.
  15. D

To może ja zacznę. Ale ta noc......
  16. D

Otwarty świat Wiedźmina w najnowszym zwiastunie!

A nieskompresowana? pls.
  17. D

Co nieco o sprzęcie

Rozumiem że szło by to przez PCIe 3.0? Poza tym nie bardzo rozumiem dlaczego nagle taki overkill w wydajności miałby wychodzić. Trochę to nie zbyt opłacalne choć mam świadomość że te "benchmarki" to jeszcze mogą się okazać zwykłym PR`em. Swoją drogą to jak to się ma do Titana X?
  18. D

Hotline Miami

https://www.youtube.com/watch?v=qFfybn_W8Ak Wystarczy że posłuchasz tego. Dokładnie taka jest gra.
Top Bottom