Search results

+
  1. Wroobelek

Night City [otwarte całą dobę]

Ma ktoś jakiegoś "pro tipa", żeby zabrać ze sobą kompa na tamten świat? Tak na wszelki wypadek pytam, jakbym miał nie doczekać :giveup:
  2. Wroobelek

Wiedźmin - 18 rocznica

Wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin, Geralcie* _____________________ * przepraszam panie Andrzeju, ale to "Geralt by CDP Red" wprowadził mnie w sagę pisaną :giggle:
  3. Wroobelek

Wiedźmin IV - Dyskusja Ogólna

Lepiej niech szybciej wypuszczają tego Wiedźmina 4, bo fani się starzeją i zaczynają marudzić :LOL: A tak przy okazji: forum jest "under attack" DDOS, czy trwają jakieś prace konserwacyjne? Bo strona chodzi jak na Internecie wdzwanianym przez 0202122 w pierwszych latach ubiegłego stulecia.
  4. Wroobelek

Sprawdź, czy masz dźwięk ustawiony na "stereo".
  5. Wroobelek

Sapkowski live, czyli wywiady, wywiady...

Hejka, witam po przerwie. Tak przeglądam sobie forum i wychodzi na to, że przegapiliśmy urodziny pana AS-a. Były w sobotę 21-go czerwca.
  6. Wroobelek

[Ankieta] Kto odwiedził was w Corvo Bianco?

Ile razy bym nie grał, zawsze kończy się na Yen. Jakoś mój Gerwant nie potrafi jej zostawić dla Triss, choć Rudą bardzo lubi.
  7. Wroobelek

[Spoilery] Rozdroże Kruków - nowa powieść Andrzeja Sapkowskiego

Chcą wcześniej, to niech się polskiego uczą ;)
  8. Wroobelek

Co nieco o sprzęcie

Myślę, że RTX 2070 imć @5ander5 - a już takowej nie posiada.
  9. Wroobelek

Wiedźmin IV – Oficjalny zwiastun filmowy

"Kwestia oświetlenia".
  10. Wroobelek

Książka się kończy, jakby się Sapkowskiemu długopis wypisał. Czekam na drugi tom "Rozdroża".
  11. Wroobelek

Kingdom Come: Deliverance

Mycie nóg - życia wróg. Skóra się ściera i człowiek umiera.
  12. Wroobelek

Co nieco o sprzęcie

Odnoszę wrażenie, że w tej generacji brakuje jednej karty, która powinna być pomiędzy 5090, a 5080. Gdyby ją wypuścili, to w konsekwencji zmieniłoby się nazewnictwo: 5080 (ta nowa, obecnie nieistniejąca), obecna 5080 powinna nazywać się 5070ti, 5070ti powinna nazywać się 5070 i tak dalej. W ten...
  13. Wroobelek

Gry komputerowe

Najprościej: jest to preorder z dostępem do jeszcze nie ukończonej gry. Możesz grać w grę "taką, jaka jest w danej chwili" jeszcze przed premierą. Po premierze oczywiście wciąż masz pełny dostęp do gry, jak byś ją kupił po premierze (oczywiście nie musisz nic dopłacać). Często jest tak, że...
  14. Wroobelek

Zarówno alchemia, jak i ekwipunek w pierwszym wiedźminie były najlepsze. Śmietnik z W2 czy W3 nie pasuje do tego uniwersum. Multum pancerzy i kosiorów może w jakiś sposób ubogaca grę, ale miecz wiedźmiński to nie jest broń, od której lepszy okazuje się prawie każdy następny znaleziony przy...
  15. Wroobelek

Wybacz, ale to wypowiedź bez sensu. Wybór, którego długofalowe konsekwencje znasz wcześniej? Nie, dziękuję. Jak będę chciał z góry znać konsekwencje swoich wyborów, to sobie przeczytam solucję. 1736436092 To jest konsekwencja natychmiastowa. Nie wiesz, czy dzięki temu, że wyleją Cię z pracy nie...
  16. Wroobelek

Co nieco o sprzęcie

RTX 5070 z 12 GB VRAM to w dzisiejszych czasach jakieś nieporozumienie. 5070ti to w miarę sensowny wybór minimum (z tej generacji) dla kogoś, kto składa komputer i dysponuje monitorem o rozdzielczości poniżej 4k, ale chyba i tak polecałbym raczej na przykład 4080. 5080 i wyższe to dla mnie już...
  17. Wroobelek

Passuję, dawno mnie nie było i umknęły mi pewne zasady obowiązujące na tym forum. Odpuszczę sobie lekturę tego tematu do czasu ukończenia książki, którą już zakupiłem, ale na razie nie mam czasu nawet przewrócić strony :beer:
  18. Wroobelek

Z Twoją dobrze udokumentowaną opinią nie sposób dyskutować. Aż tu nagle wchodzi "Pan Maruda, Niszczyciel Dobrej Zabawy i Pogromca Uśmiechów Dzieci" @raison_d_etre i podstępnie dokłada łyżkę dziegciu do Twojej beczki miodu :LOL: . Sam już nie wiem, jak @raison_d_etre daje radę czytać książki i...
  19. Wroobelek

Chłopie! To że Ty już przeczytałeś nie oznacza, że wszyscy lekturę mają za sobą. Spoilery na forum wysiadły? Zapoznawanie się z Twoim postem skończyłem na powyższym zdaniu.
  20. Wroobelek

Night City [otwarte całą dobę]

Może przyziemne, ale szczere :)
Top Bottom