Search results

+
  1. piotr4440

Gry na konsole

Lokowań produktu w tym zwiastunie było więcej ;) Mnie nie przekonuje nie mój styl i klimat. Jeśli zaś podejrzenia są prawdziwe to ja mam tym bardziej dość produkcji które chcą przekonać mnie ;) Zresztą wyłączenie komentarzy na YT przez ND mówi wszystko. Reakcja widowni na żywo też była...
  2. piotr4440

[FAQ] Gwint: błędy, pytania, porady - "gracze pytają, Lexor odpowiada"

Otóż długo nie grałem. Święta czasu więcej. Wróciłem zagrałem kilka partyjek. Skleciłem sobie na szybko talie (tą z screenów) i tu niespodzianka nie działa, mi w niej karta saskia dowódca a chyba powinna(?) tzn nie przyzywa kart z talii nawet gdy na planszy mam tylko smoki. I tu pytanie opis...
  3. piotr4440

Wiedźmin IV – Oficjalny zwiastun filmowy

Ciekawe przemyślenia. Głębokie. Czy jednak trwałe okoleczenie się próbami nie świadczy również o strachu i słabości? O tym że inaczej nie zdoła się oprzeć, nadal będzie narzędziem w cudzych rękach, Marionetką na sznurkach przeznaczenia. Jakby nie było to uciekanie się do ostateczności. Sposobu...
  4. piotr4440

Wiedźmin IV – Oficjalny zwiastun filmowy

Widzę mieszane opinie i odczucia. Sam też jestem nieco skołowany. Zacznę może od silnika czyli od UE5 no cóż nie jestem fanem... Tym bardziej że wychodzi obecnie na nim praktycznie każda większa gra. To z kolei sprawia że wszystko jest do siebie podobne. Dla mnie Wiedźmin był definiowany właśnie...
  5. piotr4440

Marvel Cinematic Universe

Aby na pewno ? Helios zaprasza wszystkich od 15 lat
  6. piotr4440

Marvel Cinematic Universe

Marvel pobłądził a Disney nadal trzyma się twardo obranego przez siebie kursu na przepaść. Ten zwiastun jest po prostu neutralny. Jednak Falcon w roli Capa to chyba nadal nie moja bajka. Gdyby to jeszcze było epizodyczne przejęcie pałeczki to ok ale na stałe meh.
  7. piotr4440

Ciemna strona mocy - uniwersum Star Wars

@CesarzTemeri Źródło podał @Vedymin mógłbym wstawić fragmenty ale obawiam się iż mogły by naruszać regulamin forum ;) Wracając do serialu tak jeszcze oglądam po łebkach i o ile pod względem fabularnym, przepychanej na siłę ideologii, ujemnym IQ większości Jedi i nie mających sensu zmian w...
  8. piotr4440

Z ciekawości jakie macie wrażenia po tych kilku pierwszych odcinkach ? Jak to oceniacie Moim zdaniem pozazdrościli Netflixowi i Amazonowi takich perełek jak "Blood Origin" i "Rings of Power". Jak dotąd większość seriali była zjadliwa a tu i tam trafiły się nawet smaczne sezony tak po tym mam...
  9. piotr4440

Ostatni turniej GWENT World Masters odbędzie się w ten weekend!

Wystarczyły by na początek nawet odnośniki, nawiązania, przekierowanie do "pełnej wersji" gwinta w W3 a najlepsza była by integracja tych gier tak by z poziomu W3 można było przejść do gwinta. Można to było nawet dodać przy okazji premiery wersji next gen. Zainteresowanie na pewno znacznie by...
  10. piotr4440

Ostatni turniej GWENT World Masters odbędzie się w ten weekend!

@Reunion33 Fredy w snapa pyka casualowo czasami coś na YT wrzuci lub streama odpali na TTV. Zmęczenie materiału za mało nowości, za mało zmian kulawy balans. Męczyło ich to samo co wszystkich innych innych... Szkoda gra miała (i ma nadal) olbrzymi potencjał i wygląda pięknie. Liczę na...
  11. piotr4440

Co nieco o sprzęcie

@Izengrin szczerze mówiąc to takie rozmiary to już raczej nisza. Monitorami-Telewizorami troszkę się interesuje ale nie wiem czy ktoś jeszcze produkuje coś sensownego w tym rozmiarze a co ważniejsze adekwatnego do cenny. Może Apple, Asus miałby coś dobrego jakościowo ale cena to zapewne będzie...
  12. piotr4440

Aktualizacja 4.04 jest już dostępna na wszystkich platformach włącznie z Nintendo Switch!

@Alicja. Droga Alicjo mam pewną sugestię dotyczącą tego co można by jeszcze poprawić, na co zwrócić uwagę w kwestii obecnych gier (o ile to jeszcze możliwe) jak i przyszłych produkcji. Jak wiadomo z roku na rok wśród graczy coraz to bardziej popularne stają się wyświetlacze z matrycą typu OLED...
  13. piotr4440

Co nieco o sprzęcie

No czyli jakieś obniżki się zaczynają. Zasilacz w cenie mojego a goldzik
  14. piotr4440

Gry komputerowe

Ja gram wybiórczo jak mi któraś część przypadnie klimatycznie Ubisoft i tak już sam gubi się w fabule tej serii
  15. piotr4440

Co nieco o sprzęcie

Otóż proszę o ocenę ,radę. Co powiedzielibyście na taki zestaw ? Trzyma się to kupy? Dało by radę ugrać coś jeszcze na cenie ? Pierwotny budżet wynosił max 4 tys ze zwrotem od Intela było by to 4350 po zmianie płyty na micro ATX 4100 a tyle jeszcze bym przebolał. Zastosowanie uniwersalne...
  16. piotr4440

Aktualizacja 4.04 jest już dostępna na wszystkich platformach włącznie z Nintendo Switch!

Witam. zastanawiałem się czy utworzyć nowy temat czy też napisać tutaj. Otóż mam pytanie pośrednio związane z tematem dotyczące konsolowej wersji gry. Otóż obecnie mam na ps5 dwie wersje W3 nextgenową oraz oldgenową z płyty GotY zaktualizowaną do wersji 4.04. Po co dwie ano aby z Oldgenowej...
  17. piotr4440

Co nieco o sprzęcie

Chodzi mi raczej o realne doświadczenia przysłowiowego "kowalskiego" z utrwalaniem obrazu. Gdyż ciężko pod tym względem coś znaleźć szczególnie w kategorii "gry". Jeśli zaś chodzi o tego typu filmy oglądałem niemal wszystko co prawda u nas sensownie mówi tylko stilgar ale na zageanocznych jest...
  18. piotr4440

Mam wrażenie że SW Rebels w pierwotnych założeniach miał być po prostu animacją dla dzieci tak by utożsamiać dziecków z marką już od najmłodszych lat. Później jednak ktoś zadecydował by ten serialik trafił do bardziej uniwersalnego grona odbiorców i w tedy też zaczęło się robić ciekawie. TCW...
  19. piotr4440

Co nieco o sprzęcie

Co prawda nie o komputerach ale różne wątki się już tu przewijały a innego lepszego tematu chyba nie znajdę. Tak więc ja o TV mam pytań parę. Otóż czy ktoś z was używa OLEDa do gier? Nie ważne czy to PC czy Konsola. Chodzi mi mianowicie o doświadczenia z wypaleniem tych ekranów. Jak...
  20. piotr4440

Gry na konsole

Może zmienią nastawienie. Ryan obrał mocny kurs na gry usługi... Już jakiś czas temu były przecieki że kilka takich tytułów studia sony anulowały w ostatnim czasie choć były już w pewnym stadium zaawansowania.
Top Bottom