Search results

+
  1. J

Wiedźmin 3: potwory

Ktoś policzył już ile mamy ostatecznie potworów/zwierząt w grze i jak ma się to do zapowiedzi o, jeśli dobrze pamiętam, 80 monstrach do ubicia?
  2. J

Żółta karta dla CD PROJEKT RED

Nie pozwalanie na chamstwo i wulgarność - spoko, poziom dyskusji trzeba trzymać. Jojczenie na narzekających - nie spoko, tym bardziej, że jednym z głównych argumentów jest "ile można, raz napisz i wystarczy, to już nudne". Otóż można, skoro można chwalić i rozpływać się do znudzenia tak można i...
  3. J

Could kissing a witcher kill you?

@Slevin424 Are you 100% sure you read the books and played games? About witcher? Maybe it was some other book and game, about, i don't know, cooking, health, Dragon Age, muppets?
  4. J

Wiedźmin 3 - grafika

Rustine Nawet po tym jak REDzi przyznali się, że gra wygląda gorzej niż na niektórych trailerach, dalej twierdzisz, że się nie zmieniła a może uważasz, że wygląda lepiej nawet? Co tam developer gry, co oni mogą wiedzieć, prawda?
  5. J

Wiedźmin 3 - grafika

Tyle że, jak napisałem, chodzi mi o jakość grafiki a nie identyczność każdego jednego modelu.
  6. J

Grafika - mody / zmiany w plikach gry

Z tego co widzę to po zabawie z plikami gry rzeczywiście można osiągnąć dużo lepszą grafikę niż w fabrycznym ultra, ale jeśli ktoś wspomina o jakośći jak z VGX to jednak trochę się zapędza i z tym zapędzaniem to spory (ale to spory) eufemizm. Co mnie jednak cieszy najbardziej to łatwość z jaką...
  7. J

Wiedźmin 3 - grafika

Akurat na polskim forum można otwarcice dyskutować o downgradzie i jakichkolwiek zastrzeżeniach wobec gry czy wobec samych REDów. Trochę inaczej ma się sprawa na forum anglojęzycznym, gdzie modzi tylko czekają na byle powód żeby kasować posty i zamykać tematy. Tak czy inaczej jakieś wtręty o...
  8. J

Wiedźmin 3 - grafika

Kyniek Po "Let's stop now before we give Ubisoft any ideas" musiałem się roześmiać :D, przepraszam, ale musiałem.
  9. J

Wiedźmin 3 - grafika

delolen Skąd myśl, że ktoś zarzuca REDom, że zrobili to na złość, specjalnie? Gdzie się tego doczytałeś? Nikły procent "narzekaczy", ci szczególnie mocno zawiedzeni i zdenerwowani czasem przesadzają w atakach na REDów, ale sprowadzanie tej dyskusji do jakiejś walki z wymyślonym tłumem, który to...
  10. J

Wiedźmin 3 - grafika

Nie, z całej tej dyskusji można wysunąć jeden - dość radosny - wniosek odnośnie tego, jak w dzisiejszych czasach ludzie reagują na kłamstwa i kłamstewka developerów. Im więcej rabanu tego typu tym większe prawdopodobieństwo, że developer dwa razy zastanowi się nad "in-game footage'ami i...
  11. J

Wiedźmin 3: recenzje [SPOILERY]

Moim zdaniem lobby femi-gender-socialjustice nie sposób dogodzić. Przykład z roznegliżowanymi kobietami - z jednej strony kobieta ubiera/rozbiera się jak chce i nikt nie powinien z tego powodu robić z niej obiektu seksualnego więc mamy wszystkie te wszystkie "marsze szmat" itp. i latanie na...
  12. J

Wiedźmin 3 - grafika

Mody? Mamy siedzieć cicho i nie narzekać bo ktoś może kiedyś zrobi jakieś mody? Czy wy w ogóle nie łapiecie o co chodzi 80% użytkowników tego forum narzekających na downgrade? Łopatologicznie - chodzi w większej mierze o podejście REDów niż o samą grafikę. Swoją drogą większość narzekaczy i tak...
  13. J

Wiedźmin 3 - grafika

Sorry za offtop Rustine mógłbyś poratować linkiem do poligonowców na forum? Szukam bo może być śmiesznie, ale nie mogę znaleźć
  14. J

Wiedźmin 3 - grafika

@GosuPL Jeśli nie chce Ci się dyskutować to po co dyskutujesz? Po co odpisywać na posty, które mają jednak jakieś argumenty/porównania/przykłady komentarzem, że nie chce Ci się dyskutować? Jeśli nie masz ochoty na odpowiadać choćby szczątkowo merytorycznie to po co odpowiadasz w o ogóle? I...
  15. J

Gdybyś zacytowała jedno zdanie dalej miałabyś już część odpowiedzi w kwestii Tomb Raidera :D, co jak co, ale seria nigdy nie była nastawiona fabułę i budowę złożonych postaci, w tym samej Lary. Przy czym właśnie w ostatniej części serii jest pewien ciekawy fragment - chodzi o (nie)sławną scenę...
  16. J

Wiedźmin 3 - grafika

Dziwne jest też wymaganie dotyczące sprzętu - nie rozumiem, muszę mieć tytaniczny PC żeby móc zauważyć, że wygląd gry i na konsole (czego trzeba było się spodziewać) i póki co również na PC (i tu trzeba wierzyć w cuda, że REDzi wbrew własnym słowom zrobią rewolucję względem konsolowej wersji) ma...
  17. J

Każda gra w której głównym, sterowalnym bohaterem jest mężczyzna siłą rzeczy jest w pewnym stopniu bardziej mężczyznoprzyjazna. Szczególnie, kiedy jest to dobrze opisana postać a nie tabula rasa czy karton w grze stawiającej przede wszystkim na gameplay. Facetowi po prostu łatwiej utożsamić się...
  18. J

Wiedźmin 3 - grafika

Średnio co dwie strony ktoś wyskakuje z tekstem "Nie wchodzę już do tego tematu bo tylko narzekanie i narzekanie" i co? I chwilę potem widzę jak sobie ten ktoś radośnie postuje bo przecież nie może być żeby w temacie zostali sami narzekacze, gdybym był złośliwy poprosiłbym Was o trochę...
  19. J

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Hahahahaha, dawno się tak nie uśmiałem. Ponadprzeciętne inteligencja, wiedza, doświadczenie i co tam jeszcze potrzebne do pełnego zrozumienia i zinterpretowania prozy o Wiedźminie. Aż oplułem kawą ekran laptopa, haha. @eru3 błagam Cię, ja, zwykły kmiot i przygłup, błagam oświeć mnie...
  20. J

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Variv Stawiałbym na jakiegoś wampira wyższego Co do samego trailera - jest klimat, jest wszystko co najlepsze w wiedźmińskim fachu i jest ta nieszczęsna kusza.
Top Bottom