Search results

+
  1. I

Hotfix 1.04 stuck at 56%

sorry to write now, the next day everything worked fine at night hotfix downloaded 1607990642 I play i7 4770K + GTX 1070 + 16GB Ram and everything works fine , the game turned on the high settings. Sometime a little glitch will pop up but that's okay. The Game is great, 4me 9/10 :cool: PS. I...
  2. I

Hotfix 1.04 stuck at 56%

I have the same problem :/ the game is great :ok:
  3. I

Przerwanie instalacji - błąd -10

może to pomoże http://www.download.net.pl/jak-wyciszyc-naped-dvd-i-zmniejszyc-jego-predkosc-odczytu/n/3827/
  4. I

Panowie działa :D dałem na koniec 4 CD zainstalował sie gog galaxy gra pobrala patcha odpaliłem do ekranu wyboru wiec chyba jest ok ;D jak by ktoś chciał te pliczki z cd2 moge jakoś podesłać nie wiem jeszcze jak ale razem coś wymyślimy ;) ---------- Zaktualizowano 22:34 ---------- normalnie...
  5. I

Witam, dziś pisałem w temacie kolekcjonerek że mam ten sam problem, walczyłem do 15. Zaglądałem tu co jakiś czas licząc że może jakieś rozwiązania czy coś się pojawią :/ Instalowałem wieśniaka raz jeszcze ale nie pykło za to udało mi się zgrać bez problemu cd 2 puściłem instalacje i ten plik bin...
  6. I

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

Lipa płytki działające muszą być, załatwię to później.Skąd to pobrać rozumiem że chodzi i podanie klucza produktu, znalazłem jakieś kopie zapasowe do 1 i 2 by ,jak wpisze swój to będę mógł pobrać 3:/ ?
  7. I

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

Witam wszystkich zajawkowiczów :D paczki dojadą ja odebrałem przed 12 a mieszkam 1,h od wwa, cierpliwości:] Ogólne wrażenia moje z wydania ekstra,sama figurka robi robotę i jest cała. Mam za to chyba problem z instalacją- na 2 cd wyskoczył błąd 10 i coś o braku dostępu przez G Data AntiVirus...
Top Bottom