Search results

+
  1. A

wyszukiwarka forumowa

a wiesz, nie umiem zmienic tytulu :rolleyes: zaraportuj i niech zamkna.
  2. A

Wiedźmin: Versus - temat tymczasowy

zyjecie musze jakos zaznaczyc temat, wiec zrobie offtop. sorki. :rolleyes:
  3. A

wyszukiwarka forumowa

wyszukiwarka forumowa hm... a nie mozna ustawic by bylo jeszcze dodane kto zalozyl nowy watek i gdzie? w sensie w jakim dziale? nawigacja jest do bani na forum obecnym i srednio przejrzysta wyszukiwarka. pierwsze forum blo najbardziej przejrzyste. Panowie piekne jest to obecne. Kolorowe, och i...
  4. A

Merry Christmas

Merry Christmas hm, I can't find any subject with christmas wishis. So i wanna write this here. if someone change in right place,will be good.I want wish All The Player and All Versus Fan Merry Christmas, spend lovely time with familly and friends, many presents. Merry Christmas). And of course...
  5. A

Forum - opinie, spostrzeżenia, propozycje i pytania.

zupelnie nie czytelne forum. 5 minut zanim znalazlam zakladke z vs, absurd. nic tu nie mozna znalezc, nic nie widac. zanim znajdzie sie forum vs to szlag trafia. gorszych kolorow nie mozna bylo uzyc? ani mniej czytelniej juz sie nie dalo???? napisze jedno przyslowie, ktore w 100% jest...
  6. A

Gry kultowe i klasyki, na których się wychowaliście

Gothic(wszystkie części)dłuuuugoooo dłuuuggggoooo nicWiedźminWolfensteinMyst(tez wszystkie części)
  7. A

[przygoda] "Duma poety" - pytania, problemy, uwagi

hm.... a ja ułożyłam zdanie z sarkofagow i g...... wielkie, bo nic sie nie dzieje i wyjsc nie mozna z cmentarza tez....
  8. A

Ifrit przedstawia - Geralt się żeni!

oprocz patcha 1.4 sciagnij tez cene neutralnosci. wpakuj do c\katalogi udostep\ the witcher. wowczas nie powinno byc juz zadnych problemow
  9. A

Red Flame interactive and CD Projekt RED are pleased to announce Deception!

Paul, was really great test time. i can say just one- thank You
  10. A

Wiedźmin: Edycja Rozszerzona w końcu w sklepach!

ja nie narzekam. ja chce plytke ze sklepu......a nie ma jeszcze, nie ma......w zadnym empiku ani mediamarkt ani niczym innym...nie ma
  11. A

REDFlame Interactive ogłosiło wydanie przygody "Deception" do Wiedźmina

wkrotce. chłopaki z redflame naprawde pracuja ciezko, zeby wszystko bylo ok.
  12. A

D'jinni - pytania i odpowiedzi

wypakowalam pliki jak trzeba, w data, ale djinni wciaz ich nie widzi. jakas podpowiedz? i drugie, nigdzie nie moge znalezc modeli, szablonow domow. czy ktos wie, czy i gdzie sa w djinnim?
  13. A

Wiedźmin 2 - sugestie, marzenia i pobożne życzenia

to sie da zalatwic ;)
  14. A

Termin premiery Wiedźmina Edycji Rozszerzonej

przed nicmi przeznaczenie ukaze sie deception- oszustwo. to kawalek zamknietej przygody, ktora bodajze wejdzie w sklad nici przeznaczenia
  15. A

Najbardziej nie lubiana/denerwująca postać w grze

mniw wkurzala adda, ale na liscie jej nie ma..
  16. A

Trudne momenty

na trudnym nie daje sobie rady z komandem wiewiorek przed szpitalem, jak mam uratowac rayle i spedzic z nia czarujace chwile. elfia szma....ta uzdrowicielka nie daje sie pokonac :P
  17. A

Ankieta - Wiedźmin: Edycja Rozszerzona

a mnie gnebi inna watpliwosc. tyle zapowiadanych zmian w ed- w koncu moze sie okazac, ze to inna gra....moze pierwsze wydanie bedzie na wage zlota wtedy:)) a teraz powaznie. mam nadzieje, ze absolutnie nic nie zmienicie w dialogach? bo mi w sumie podoba sie gra taka jest. mimika mi nie...
Top Bottom