Search results

+
  1. K

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Mam pytanie. Czy tą pierwszą zbroje można dalej ulepszać? Bo strasznie mi się podoba i aż żal mi zmieniać na inną. Jestem teraz na etapie Valen.
  2. K

Ok dzięki czyli jeśli serwery są w porządku to szybciej i wygodniej będzie mi ściągnąć dzięki za info. Szkoda tylko że nie wiem kiedy będę mieć czas siąść i pograć.
  3. K

Takie pytanie mam. Ile trwa instalacja z płyt? Bo zastanawiam się czy szybciej nie będzie mi ściągnąć z GoGa z moim netem. Poratuje ktoś info?
  4. K

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

A możesz wymienić te fakty? Bo jestem ciekaw. I bardzo jestem ciekaw jak będzie z wydajnością na moim 7970GE.
  5. K

Bierz śmiało. Będziesz zadowolony ;D Skoro częściej jesteś poza domem niż w domu to chyba jedyna sensowna opcja, no chyba że masz TV w hotelach wtedy konsola też da rade xD
  6. K

Czemu niby nie? łapiesz sie na minimalna możliwą konfiguracje ale myślę że spokojnie medium wyciagnie ta karta no bez przesady. Poza tym niektórzy będą walczyć na słabszych konfiguracjach o możliwie płynną gry. Przecież liczy sie głównie fabuła i klimat a nie grafika...
  7. K

Tak można negocjować cene. Ja polecam także X-Kom ostatnio tam robiłem zakupy i śmiało mogę polecić.
  8. K

No to mamy karte która da nam 45 klatek na sekunde! :D Tak swoja droga jeśli mowa o wymaganiach sprzętowych zobaczcie podobny temat tylko że w dziale Wiedźmina 1 :D niby niedawno ale można się pośmiać teraz i praktycznie nic się nie zmieniło :D
  9. K

Spowalniaja, nie spowalniaja zależy jak si na to patrzy. I co z tego ze kartę graficzne sa mocniejsze jesli rynek gier konsolowych jest wiekszy niz gier na pc. (Chociaz gdzieś czytałem że odwrotnie jest w Pl i Rosji) I większość osób woli grać, a nie przejmować się grafiką czy wymaganiami. Ci co...
  10. K

Coś za coś :P przynajmniej po prawie 13 latach od wydania (wtf... kiedy ten czas tak szybko minął) gra nadal jest świetnie grywalna. Mało jest takich gier już :D Ciekawe czy W3 powtórzy taki sukces :D
  11. K

Bo dosłownie parę złotych na rachunku robi różnice prawda? I nie polecałbym na twoim miejscu referentów :)
  12. K

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

Zobaczysz ceny jakiś rok po premierze to zmienisz zdanie :P Dla fanów którzy naprawdę chcą mieć kolekcjonerkę naprawdę to ma znaczenie. Bo załóżmy że zamówił, ale stracił zamówienie. I potem nie zdązył kupić jeszcze raz. Jedyną opcją jest wtedy allegro. A tam ceny będą z kosmosu...
  13. K

No chyba że tak, ja powiedziałem jak u mnie wyglądają ultra :P bo jest różnica między np. 1080p a 4k i powiedziałbym że to dość spora różnica :D I tutaj mam mało zagwozdkę, ultra śmiga w 30czy60fps?? Dla mnie między 30, a 60 nie ma dużej różnicy (tzn. zanim zacznie się lincz, różnica jest i ją...
  14. K

no bo tak jest :D Prawdziwe ultra to gra bez kompromisów maksymalna obsługiwana rozdzielczość ze wszystkimi suwakami na maksa :D Moim zdaniem jest dobrze jak jest w tym przedziale. Kwestia raczej tego zeby gra spokojnie chodziła prawda? A reszta? reszta to zabawa suwakami :D
  15. K

Nie nie i jeszcze raz nie. jak masz wydać 900 zł na procka to kup i5. I sprzedaj swojego procka plus płytę (myślę że spokojnie 300 zł wyciągniesz) i tutaj zwróci ci się mobo. Problemem jest niestety teraz wysoki kurs $ bo ceny podskoczyły znacznie.
  16. K

Mocne i5 spokojnie ci wystarczy. I7 nadal uważam za twór dla ludzi bardziej zajmującymi się profesjonalnymi rzeczami. Poza tym różnicy w grach aż takich nie zobaczysz, a w cenie już owszem :P Co do komputronika to mogę spokojnie polecić nawet jak przepłaci się na wszystkim 100-200 (chociaż w...
  17. K

Ok my bad :) Ale patrząc po ostatnich wyczynach Nvidii narazie wystarczy poczekać co przyniesie czas :D Ale z drugiej stony byłoby fajnie gdyby normalni użytkownicy dostali obsługę gsync za free :D
  18. K

Dobry news dla użytkowników mających karty od zielonych :D G_Sync nie wymaga specjalnych monitorów :D :D :D Okazuje się że wystarczy pogrzebać w sterownikach. Kolejna afera nvidii :D
  19. K

bez obrazy ale jak już mówimy o matmie... :D :D :D Gra nie jest wydana tak? Gra jest jeszcze w fazie produkcji czyli nie jest w złocie tak? To czemu tak uważasz? Wymagania zostały podane i jest to na tą chwilę wiążące. Więc bez paniki i dziwnej matmy :D
  20. K

Wiedźmin 3 - grafika

Robi się trochę offtop...Ale już pociągne dyskusje a reszte odp. prosiłbym na priva :) I tak i nie. owszem powinien być wysokiej klasy ale też cena dostosowana do rynku (no bo 50euro dla Niemca to tyle co dla nas 50zł, żaden niemiec w życiu nie dałby tyle ile my w skali 1:1 ...(tak wiem siła...
Top Bottom