Search results

+
  1. T

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

Od siebie mogę dodać, że przechodząc dzisiaj obok jednego z łódzkich paczkomatów widziałem proces umieszczania paczek w skrytkach Przy czym jedno z ogromnych pudeł zapełnione było logami "cdp.pl" i do skrytki zmieściło się bez problemu.
  2. T

Miałem dokładnie to samo 2 dni temu. Zadzwoniłem do sklepu, powiedzieli, żebym użył formularza i wysłał im dowód przelewu i fakturę, którą od nich dostałem. Wysłałem je wieczorem, następnego dnia przysłali odp, że zmieniono status i znów mam "czeka na premierę".
  3. T

No, ciekawie się dzieje na stronie, nie powiem. Mam nadzieje, że mi nie sprzątną mojej sztuki sprzed nosa. Bądź co bądź mam chociażby fakturę na dowód zapłaty. :troll: EDIT: Swoją drogą, jak to możliwe, że przy zamówieniu mam dostępne jednocześnie i fakturę i opcję zapłaty? Czy jedno nie...
  4. T

I co? Wyjaśniło się coś w tej sprawie?
  5. T

Otóż zdarzyła się u mnie rzecz niespodziewana. Zalogowałem się przed chwilą na cdp.pl, aby sprawdzić czy z moim zamówieniem jest wszystko w porządku. EK opłaciłem, o ile się nie mylę, 17 kwietnia. Wchodzę dzisiaj w moje zamówienia, a tam "Status: oczekujący na płatność". Dlaczego? Dodam, że na...
Top Bottom