Search results

+
  1. I

Technologie mobilne - telefony, tablety, czytniki...

Problem w tym, że ja w ustawieniach grzebię każdego dnia. I ciągle coś wyłączam. Skurczybyka od Samsunga wyłączyłam - ale nie wiem pod czym podpięty był. Został gnojek od t-mobile. A nie mam pomysłu gdzie on może być zakotwiczony. Wygaszaczy nie mam żadnych, animowanych tapet też nie (to...
  2. I

No mniej więcej. @Sylvin: jak Ci mówiłam, konkrety plis. I jak to sie robi :P A co do dyskusji o Smartach - zwróciłabym uwagę na to, jak to współpracuje z telefonem. Ponoć jakieś tam cyrki się zdarzają, w zależności jakiego smarfona się ma i na jakim systemie. Choć to zasłyszane niestety, bo...
  3. I

Wszystko pięknie, ale ja nie mam włączonego żadnego wygaszacza. A mimo to, gówna mi się włączają. Pochodzenie: nieustalone. Radek, ja wiem, że masz ten sam telefon i że nie masz problemów. Takim pisaniem mi nie pomożesz, co najwyżej wkurzysz :P. A już wystarczająco jestem poirytowana tą...
  4. I

Salon mi nie pomoże - ja nie mam żadnej umowy z żadną siecią. Samoobsługa ;)
  5. I

Chłopaki, to da jakoś radę obejść 'system' i kitkata zainstalować? Skoro obecna wersja jest jak dla mnie do d*py, to mam dwie możliwości: upgrade lub downgrade. W obu wypadkach przydałby się poradnik dla nooba ;)
  6. I

Ja tylko powiem, że jestem fanem technologii, ale w granicach rozsądku. Nie widzę sensu, by tracić X czasu na instalowanie i konfigrowanie pierdyliarda aplikacji, których i tak używać nie będę. W sumie to ja głównie odinstlowywuję coś, bo z zaintalowanych to tylko aplikacja pogodowa, słownik...
  7. I

Okej, wieczorem się pobawię :)
  8. I

A powiesz mi jak się w telefonie te screeny robi? ;)
  9. I

Hmmm może mi ktoś jakoś prosto wyjaśnić, a najlepiej dać instrukcje jak mam odinstalować ostatnią aktualizację androida? Tragiczna jest. Pomijam, że nadal mi się te przeklęte wygaszacze t-debile+samsung wrzucają w najmniej odpowiednich momentach (np podczas oglądania neta, jak ktoś dzwoni itp...
  10. I

To wytłumacz blondynce jak to się robi :P Generalnie nie grzebię w tym - to mi służyć ma do internetu, smsów i rozmów. Korzystam ile korzystam. Jednak nie pochłania mnie to, nie rajcuje mnie grzebanie w tym... strata czasu jak dla mnie. To tylko telefon.
  11. I

Po dwóch resetach (celowo dwa) wszystko jakoś się zgrało, więc raczej telefon jest okej. To co mi jednak się pojawia i wkurza, to coś jakby wygaszacze - loga Samsunga i T-debile. Wczoraj to miałam nawet ochotę rzucić o ścianę tym telefonem, bo przeglądając internet mi się to dziadostwo włączyło...
  12. I

Wyłączyłam wi-fi i się jakieś g*** też wyłączyło. No ale nie tędy droga. Generalnie to jak dla mnie to 3/4 aplikacji jest zbędna.
  13. I

Nowe Forum - bugi, błędy, zgłoszenia

Gorzej. Blokada regionalna. Jak skończą mi się prace społeczne, funkcje zostaną przywrócone :P
  14. I

Hejka! Uratuje mnie ktoś? Coś popsułam, nie wiem co. ;/ Po kolei. Aktualizacja androida do bodajże 4,3. Wszystko pięknie. Pozmieniał się trochę wygląd telefonu - ale ja nie o tym. Dzisiaj z nieznanych mi przyczyn telefon sobie samodzielnie co 5 minut animacje t-debile wrzuca, do tego jeszcze...
  15. I

Nowe Forum - bugi, błędy, zgłoszenia

Nie mam nic - jak już Wam screena pokazywałam - nadal to samo :) I z tego co patrzyłam po historii to miałam to z początku, bo jakoś Narsowi dałam punkta w temacie o Battlefieldzie. Tyle, że potem zmieniła mi się ranga forumowa ;) i zniknęło było. Ja tam przeżyję, to nie problem.
  16. I

Amnesia

Kolega mi coś opowiadał, że jakaś świnia (?), prawdopodobnie chodziło o zwierzę z Maschine for Pigs, go goniło. Wlazł do jakiejś szafy. I to coś go tam znalazło. Mnie się jakoś te gry nie podobają - za ciemne jak dla mnie.
  17. I

The Banner Saga

No widzisz - przywódca wycieczki z Ciebie słaby, ludzie umierają z głodu. Wstydź się! :P
  18. I

The Banner Saga

Zaintrygowałeś mnie. I to jak diabli. To najważniejsze jest żarcie w tej grze? A jest to jakoś sensownie rozwiązane czy po prostu masz w depresje wpaść? :D
  19. I

Thief

Wiesz, są gry w których to się sprawdza. Taki Mirror's Edge - ja sobie nie wyobrażam tej gry w TPP. Zapewne by mnie nudziła. A tak, człowiek spierniczał elegancko. Choć fakt - walki to tam minimalna ilość była. Dużo parkoura. A nowego thiefa nie skreślam - jak będzie miał dobrze zrobione...
  20. I

The Banner Saga

A dlaczego przygnębiająca? Możesz jakoś 'bezpiecznie' rozwinąć? Ponoć trylogię z tego zrobią...
Top Bottom