Search results

+
  1. M

ZWINNE JEDNOSTKI — NOWA AKTUALIZACJA DO GWINTA JUŻ DOSTĘPNA!

To jest bardziej jak samouczek Cirii z Geraltem, bo są dialogi i komentarze ze strony dowódców frakcji. A w pojedynku bardów mamy inny warunek zwycięstwa niż klasyczne wygranie dwóch z możliwych trzech tur. Dla mnie fajna zabawa, aczkolwiek nic niesamowitego, to to nie jest.
  2. M

GWINT: Wojna Krwi nadchodzi!

Za playgwent.com:
  3. M

Zamknięta beta GWINTA — Nowe Informacje

Od początku zamkniętej bety czy od resetu przed wprowadzeniem meczów rankingowych?
  4. M

Aktualizacja 0.8.25 -- lista zmian

Czym jest ID pomocy technicznej w menu ustawienia? A w zasadzie po co to jest? To jest błąd? Coś czego nie powinniśmy widzieć?
  5. M

Nilfgard czyli kogo nam przyślą z południa?

No tak, ale Anglad napisał po, a nie w :P. A nowa talia jest jednym z priorytetów. Przy okazji prezentacji wyników kwartalnych 9 listopada spółka pokazała między innymi taką grafikę:
  6. M

Zamknięta Beta- sugestie, pomysły, propozycje.

Nie wiem jak w tej chwili wygląda sytuacja na Xboxie, ale jeśli grasz na PC, to wystarczy zmienić walutę w ustawieniach na gogu na PLN. Wtedy w grze będziesz miał beczki w złotówkach. I nie będziesz się musiał obawiać ewentualnych zwyżek kursów walut.
  7. M

Nowe Forum - opinie, sugestie, spostrzeżenia

Ja do samego czytania, bo udzielam się dosyć rzadko się teraz wylogowuję. Wtedy wszystko działa super ;).
  8. M

Ucieszyłem się gdy zobaczyłem, że forum jest znowu w naprawie, łudziłem się, że największy błąd u mnie czyli niemożliwość wyświetlania wiedźmińskiego forum w trybie wpisy zostanie naprawiony. No, ale nie, nie został. Cóż... może następnym razem ;).
  9. M

Czy tylko mi nie działa wiedźmińskie forum (gwintowe i cp2077 działają) w trybie wyświetlania ->wpisy? Więcej, jak się wyloguję, albo wejdę na anglojęzyczną wersję forum, to wszystko działa, ale jak się zaloguję, to wiedźmińskie forum mogę przeglądać jedynie w trybie wyświetlania "ostatnia...
  10. M

Nowe forum jest strasznie niedopracowane i ogólnie więcej popsuło niż poprawiło.Poniżej pozwoliłem sobie na napisanie kilku uwag ode mnie. 1. Wiedźmińskie forum nie działa u mnie z trybem wyświetlania - "wpisy" . A jak w tej pozycji w ustawieniach nie miałem nic ustawione, to forum Gwinta i...
  11. M

Zamknięta Beta- Nasze najlepsze wyniki!

@smixa Masz może linka do tej transmisji?
  12. M

Wątek o bugach - tu zgłaszajcie zabserwowane błędy w kartach

Mam pytanie odnośnie karty z krową. Gram najczęściej talią potworów i czasami krowa po rundzie zmienia się w czarta, a czasami nie (karta krowy zostaje na stole). Z czego to wynika, jeśli to nie jest błąd? Czy to ma coś wspólnego ze zdolnością tali potworów do pozostawiania jednej losowej karty...
  13. M

Zamknięta Beta - ogólne wrażenia

To jest błąd wizualny. http://forums.cdprojektred.com/threads/140280-ZAMKNI%C4%98TA-BETA-ZNANE-PROBLEMY-(Ostatnia-Aktualizacja-26-10-2016)?p=3162060#post3162060
  14. M

Tak. Działa.
  15. M

Mała uwaga, jak w mailingu zmieni się język na PL, to kod się nie generuje. Trzeba wrócić do wersji [przynajmniej] angielskiej.
  16. M

Pytania do twórców

W mailingu od CD Projekt wyraźnie jest napisane, że klucze będą wysyłane etapami od 25.10.2016 roku od godziny 19:00. Jeśli zapisałeś się do bety, to na pewno dostałeś taką wiadomość.
  17. M

Całego strimu nie oglądałem, ale myślę, że widziałem na tyle dużo, że mogę mieć własne zdanie na temat tego najnowszego buildu, który wczoraj pokazano. To prawda, że nowy styl obramowania kart jest bardziej kreskówkowy, ale moim zdaniem w ogóle nie gryzie się z desingiem stołu. Jedynie arty...
  18. M

Wiedźmin 3 - grafika

Tekstury, to nie wszystko. Najważniejsze miasto w grze według Bioware: Najważniejsze miasto w grze według CD Projekt RED:
Top Bottom