Search results

+
  1. Swooneb

[UWAGA! - SPOILERY] Serial Wiedźmin (Netflix) - wrażenia spoilerowe

Ciekawe komu podpieprzył tego Gladiusa, czyżby rzymianie gdzieś przechadzali się po ziemiach północnych? Nie zdziwiłbym się jakby wyszli z któregoś monolitu.
  2. Swooneb

Dokładnie, możliwe że nie pozwolą żeby fabuła książek im przeszkadzała w realizacji, zrobią swoją - fajniejszą, taką która się zmieści idealnie.
  3. Swooneb

Zupełnie niepotrzebnie, wydaje mi się że szansa na to że ktoś kto w przyszłości będzie chciał nakręcić serial w tym uniwersum nie wierzy w fatum ani inne czary jest większa niż to że będzie w takie rzeczy wierzył. Jedyne czym się będzie kierował to pewnie rozpoznawalność uniwersum i ewentualnie...
  4. Swooneb

Nie no, chlop wrzucil zdjecie tuż po treningu kiedy jest spompowany, o ile nie będzie robił ćwiczeń przed każdą sceną żeby wyglądać jak tu na zdjęciu to będzie wyraźnie szczuplejszy od Cavilla.
  5. Swooneb

JK Rowling - o Potterze i nie tylko

Powinny być DLC bo ten świat się prosi o więcej fajnych historii. A co do quidditcha, to miałem okazję zagrać i wydaje mi się, że prędko nie wyjdzie ;p
  6. Swooneb

JK Rowling - o Potterze i nie tylko

Oby, to byłoby straszne marnotrawstwo jakby nie wykorzystali bardziej tego świata który im tak dobrze wyszedł.
  7. Swooneb

Pomysły społeczności dla CP77 [SPOILERY]

Ja sobie tak tłumacze że ktoś że światka Fixera gdzieś tam widział V w tym rejonie, a że fixerzy mają znajomości to sobie nr zalatwili. Nikt nie wie gdzie dokładnie się znajduje gdy dzwonią, ale wiedzą że się pojawia w ich rejonie.
  8. Swooneb

Ciągłe crashe gry w Phantom Liberty

Polecam sprawdzić czy nie masz ustawonego trybu HDD i wysokich detali, gra wtedy chyba nienadąża wczytywać danych z dysku.
  9. Swooneb

Cyberpunk 2077: Widmo Wolności - Nasze wrażenia

Tak można opisać każdego buga. To nie jest bug, który psuje grę i pewnie ludzie którzy grają pierwszy raz i to zobaczą nawet nie zwrócą uwagi, ale tu wystarczy podmienić model postaci która i tak będzie zasłonięta i problem z głowy. Takie małych bugów w których np blur nie zniknął gdy powinien...
  10. Swooneb

No generalnie tak wygląda, z tym że tu po prostu był błąd w grze który sprawił, że jego maskująca technologia przestała działać i na jakieś pół sekundy ukazała się jego postać :P
  11. Swooneb

Teoretycznie to pierdoła, ale mogliby podmienić model postaci przed wydarzeniami z Phantom Liberty. Dodatek ma zainstalowany. Pewnie jakiś promil graczy coś podobnego zobaczy, ale podmiana modelu który i tak jest zasłonięty nie jest pracochłonna a to że nagle Mr. Hands jest kimś innym niż...
  12. Swooneb

nie wiem czy ktoś już widział to ale u jednego ze streamerów się zglitchował Mr. Hands podczas ich pierwszej rozmowy, zniknął mu cień który zasłaniał jego wizerunek, i się różnił od tego z dodatku.
  13. Swooneb

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Właśnie skończyłem CP2077 wraz z dodatkiem grając od początku. I jest mi strasznie smutno że REDzi nie poczekali z premierą. Gdyby ta gra wyszla dzisiaj w takim stanie jakim jest teraz to byłaby najpoważniejszym pretendentem do zgarnięcia tytułu gry roku. To jest najładniejsza wizualnie gra...
  14. Swooneb

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Takie rzeczy się będą zdarzały w każdej grze z otwartym światem przez cały okres jej życia. Jak się dobrze poszuka to się więcej znajdzie.
  15. Swooneb

Cyberpunk 2077: Widmo wolności — Oficjalny Zwiastun Filmowy

Trochę offtopic, bo temat trochę już częściowo nieaktualny dla ogromnej większości pewnie, ale kilka rzeczy, które się przydarzy na dniach + to, że obejrzałem edgerunners sprawiło, że chcę się podzielić przemyśleniami wynikającymi z obejrzenia serialu i tego co nas czeka na dniach. Obejrzałem...
  16. Swooneb

Diablo

Moim zdaniem to jest lepsza gra, więc pewnie żałować nie będziesz :D Diablo 4 jeszcze kilku sezonów potrzebuje zanim będzie prezentować odpowiednią ilość kontentu i rozwiązań, które sprawią, że będzie się do tej gry przyjemnie wracać.
  17. Swooneb

Diablo

Po rozegraniu ponad 200h w grze mogę powiedzieć o niej tyle: Jeśli chodzi o jakość fabuły to jestem mocno zaskoczony bo to jest najlepsza fabuła ze wszystkich HnS w jakie grałem. Postacie negatywne mają realne motywy które są bardzo sensowne. Jeśli chodzi o gameplay to w zależności od tego jak...
  18. Swooneb

Gry komputerowe

NrGeek w minusach Hogwarts legacy dał to, że nie da się zachować normalnego wygladu i trzeba chodzić ubranym jak pajac żeby mieć dobre statystyki. A gra oczywiście miała opcje ustawiania innego wyglądu przedmiotów tak by każdy mógł się ubierać jak chce :p
  19. Swooneb

Diablo

Tak, i rzeczywiście przez te 3-4 h które pograłem na server slamie nie czułem tego że moja postać rośnie w siłę, mniej więcej cały czas w podobnym tempie zabijałem stworki. Ale wydaje mi się że po dotarciu do endgamu to już nie będzie miało takiego znaczenia bo tam już rzadziej się będzie lvl...
  20. Swooneb

Diablo

https://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iv wjechały recenzje d4 a tu recenzja od gracze PoE na grytv
Top Bottom