Search results

+
  1. Hostile

Wszystko o Batmanie (i uniwersum DC)

Jeszcze tylko dwa dni :D
  2. Hostile

Wspominamy spotkanie z okazji 20-lecia społeczności CD PROJEKT RED

Wspaniała to była impreza :D Z roku na rok za każdym razem przebijacie poprzednią i podnosicie poprzeczkę coraz wyżej :D Dzięki, będzie więcej fotek do albumu :)
  3. Hostile

█████████ ████████████ w Warszawie

Wreszcie zregenerowałem trochę sił, by móc coś napisać... Dziękuję wszystkim za kolejne już (siódme?) spotkanie. Naprawdę miło jest się ponownie (lub po raz pierwszy) zobaczyć z Wami wszystkimi, to zawsze jest dla mnie mega przeżyciem. Cieszę się, że udało się również nam bardziej zintegrować...
  4. Hostile

Wiedźmin: Syreny z Głębin oraz Zmora Wilka i być może nie tylko

Ten serial kompletnie zniszczył moje marzenia o dobrej ekranizacji mojej ulubionej serii. Zmiażdżył je, zmasakrował, obrócił w perzynę. Oczekujesz, że po tym wszystkim będę w nim na siłę szukał jakiś bzdurnych, nic nie znaczących plusów, kiedy jako całość jest dla mnie po prostu obrazą jako fana?
  5. Hostile

Ech, po co mi to przypominałeś, teraz boli :/
  6. Hostile

Nowe Q&A od twórców Batman: Arkham Shadow: Jej, jak ja jaram się tą grą, każda kolejna zapowiedź, wywiad, trailer stawia ją w coraz lepszym świetle. Mechanika jest żywcem przeniesiona z gier Arkham, a fabularnie ma potencjał do opowiedzenia najlepszej historii o Batmanie w całej serii. A pasja...
  7. Hostile

Mi się zwiastun podobał, ale wiem, że to Netflix i na pewno coś zepsują...
  8. Hostile

Night City [otwarte całą dobę]

W sumie 4? Ja w tym tygodniu przespałem w sumie 7 i czuję, że jadę na oparach :P
  9. Hostile

A ja jej tyle bronić musiałem przed hejterami... A gdzie w zakamarkach internetów zapodział się babuni dubbing autorstwa Sylvina? :P
  10. Hostile

Niestety, zdjęcie Łolesa i Hostajla niosących twoją skrzynkę niemieckich piw nie przeszło weryfikacji, słaba jakość :p Ale potem ten widok zawiedzionych żuli, bo znaleźli tylko butelki bezzwrotne... xD
  11. Hostile

Wczoraj (albo dzisiaj w nocy, dzięki czemu spałem tylko 2 godziny :P) skleciłem taki oto album ze zdjęciami oraz wspomnieniami z dotychczasowych spotkań społeczności wiedźmińskiej i cyberpunkowej, kawał naszej historii :P Plik pdf z albumem jest trochę duży, więc zamieszczam bezpośredni link do...
  12. Hostile

Nasza społeczność ma już 20 lat!

Kto wie, ten wie :P
  13. Hostile

Gry komputerowe

Trzy miesiące czekałem, został jeszcze tylko tydzień :D https://vrkadia.eu/1904-hitman-3-vr-reloaded-juz-za-tydzien/
  14. Hostile

Ale to pięknie wygląda :D
  15. Hostile

Sapkowski live, czyli wywiady, wywiady...

Scoia'tael strzelający z harpunów? Czarodziejki z łuków? Eskel zmieniający się w drzewo i zjadany przez wilki? Tyle świetnych pomysłów..
  16. Hostile

Wreszcie, dwa lata czekania od pierwszych przecieków, trzy miesiące od pierwszego teasera i dwa miesiące od story trailera - pokazali nowego Batmana w akcji :D Widać, że starali się przenieść każdy element klasycznych części, by dobrze działał w wirtualnej rzeczywistości. Oj, szykuje się gra VR...
  17. Hostile

Gry komputerowe

Dzisiaj o 18 startuje największa w tym roku konferencja poświęcona grom VR, pokażą m. in. pierwszy gameplay portu Hitmana 3 na Questa 3 i kilkanaście innych ważnych gier :) Oj, liczę mocno na tego Hitmana, mam nadzieję, że będzie dużo lepszy niż zabugowana wersja PCVR :P...
Top Bottom