Search results

+
  1. jillnokan

Wspólne granie

Ja mogę, czekam na Polska :)
  2. jillnokan

Bugi

Już kolejny raz miałem to samo. Nie rozłącza gracza bo może on chatować. Tylko widzi turę innego gracza, a inni widzą jego.
  3. jillnokan

Feedback

Jeśli w chacie wpiszemy literkę "ą" ucina wszystko co było napisane przed nią i zaczyna od niej wyświetlanie wiadomości.
  4. jillnokan

Wspólne granie

No ja już czekam na "Polska" - czekam już z Napoleonem na chętnych poczekamy tak do 20:20. Jak się nikt nie pojawi gramy sami :)
  5. jillnokan

Bugi

Drugi raz mam już taki błąd, że 2-3 graczy widzi turę np. Triss, a Triss widzi, że poprzedni gracz nie skończył swojej. Pozostaje wtedy tylko i wyłącznie wyjść z gry. Wątpie, żeby była to wina sprzętu, czy systemu operacyjnego, a samej gry.
  6. jillnokan

Feedback

Witam, gra po pirewszej rozgrywce staje się intuicyjna. Można by dodać jakieś tooltipy po najechaniu na dane ikony :) Dodatkowo dobrze byłoby ograniczyć rundy czasowo. Fajnie byłoby gdyby pojawiła się opcja wyboru ilości rund przed matchmakingiem, żeby ludzie o danych preferencjach grali razem...
  7. jillnokan

Three more options maybe?

Three more options maybe? Hello. - there should be option to see your character sheet and stats when there is other player turn - there should be a turn time counter so players cant slack for 15 min turn - there should be an option to chose how many q before matchmaking Thats all for now :)...
Top Bottom