Search results

+
  1. G

REDkit nieaktywny

Niestety, ale problem nie leży w Windowsie. Gdyby tak było to ponowna instalacja systemu by pomogła a nie pomogła. Dzisiaj zrobiłem format dysku, wgrałem system, zainstalowałem TW2, następnie redkita a problem jaki był taki jest.
  2. G

REDkit nieaktywny

prawde mówiąc to tak było ale teraz zauważyłem że przy inatalacji path 3.4 pojawiło się mnóstwo błędów takich jak ten i chyba ale nie jestem pewien wcześniej też były. No nic teraz instaluje redkita i zobaczymy czy to coś da. HA HA. I kurde nic!!! Już sam nie...
  3. G

REDkit nieaktywny

może sprobuje inaczej. Wgram path 3.3 . wŁĄCZE Launchera i on sam zaktualizuje do 3.4 i wtedy zainstaluje redkita. co ty na to?
  4. G

REDkit nieaktywny

6 razy reinstalowałem na różne dyski i nadal to samo. nawet teraz sie instaluje
  5. G

REDkit nieaktywny

chyba wystarczy mocy. TW2 działa bez zarzutu
  6. G

REDkit nieaktywny

2 razy ten sam . ciekawe że się nie pojawia jak sam się wyłączy tylko jak ja wyłączam
  7. G

REDkit nieaktywny

tak
  8. G

REDkit nieaktywny

Reinstalka nic nie pomaga. A załadować to wiem jak i co bym nie probował to albo zero reakcji albo jakiś błąd albo bez ostrzeżenia się wyłącza. i tyle zabawy
  9. G

REDkit nieaktywny

I na sam koniec gdy wyłączam redkita to dwukrotnie ten komunikat wyskakuje
  10. G

REDkit nieaktywny

tak po prawdzie to nie moge zacząć
  11. G

REDkit nieaktywny

Ale jedyne co mogę zrobić to to ponieważ prawie wszystko jest "Local/Unloaded" jak poniżej:
  12. G

REDkit nieaktywny

Gdy Włączam readkita pojawia się to i teraz nic nie mogę zrobić bo wyskakuje żę active layner nie aktywny. wiec klikam "Actiwe Layner" i pojawia się to: więc klikam "TAK" i pojawia się to : Następnie "ok" i wtedy jest taka sytuacja: . więc dalej " ok" i wtedy niby działa
  13. G

REDkit nieaktywny

Witam. RED-kit już działa ale częściowo. Teraz mój problem polega tkwi w obsłudze. Nie moge nic zrobić bo Ative layner nie chce się aktywować. Gdy kliknę Restory sesion wtedy się aktywuje ale nie moge nic zrobić bo każde narzędzie ma status LOCAL/Unloaded. zauważyłem też że w ASSET BROWSER...
  14. G

REDkit nieaktywny

dodatkowo musisz go sciągnać ze strony. Czy chodzi o patch 3.4?
  15. G

REDkit nieaktywny

REDkit nieaktywny Witam. Jak w tytule REDkit nie aktywny. Podobno moge mieć złą wersje gry. jak to sprawdzić?
  16. G

REDkit pytanie

Jak to sprawdzić? Serio jestem w tym świeży i nie mam pojęcia jak to uruchomić.
  17. G

REDkit pytanie

REDkit pytanie Witam. Nie mam pojęcia jakie warunki muszą być spełnione aby REDkit działał. W luncherze REDkit jest nieaktywny i nie wiem czemu.
Top Bottom