Niestety, ale problem nie leży w Windowsie. Gdyby tak było to ponowna instalacja systemu by pomogła a nie pomogła. Dzisiaj zrobiłem format dysku, wgrałem system, zainstalowałem TW2, następnie redkita a problem jaki był taki jest.
prawde mówiąc to tak było ale teraz zauważyłem że przy inatalacji path 3.4 pojawiło się mnóstwo błędów takich jak ten i chyba ale nie jestem pewien wcześniej też były. No nic teraz instaluje redkita i zobaczymy czy to coś da.
HA HA. I kurde nic!!! Już sam nie...
Reinstalka nic nie pomaga. A załadować to wiem jak i co bym nie probował to albo zero reakcji albo jakiś błąd albo bez ostrzeżenia się wyłącza. i tyle zabawy
Gdy Włączam readkita pojawia się to
i teraz nic nie mogę zrobić bo wyskakuje żę active layner nie aktywny. wiec klikam "Actiwe Layner" i pojawia się to:
więc klikam "TAK" i pojawia się to :
Następnie "ok" i wtedy jest taka sytuacja:
. więc dalej " ok" i wtedy niby działa
Witam. RED-kit już działa ale częściowo. Teraz mój problem polega tkwi w obsłudze. Nie moge nic zrobić bo Ative layner nie chce się aktywować. Gdy kliknę Restory sesion wtedy się aktywuje ale nie moge nic zrobić bo każde narzędzie ma status LOCAL/Unloaded. zauważyłem też że w ASSET BROWSER...