Search results

+
  1. P

Wróg Publiczny [spoiler]

Mam dokładnie ten sam problem. A może i jeszcze lepiej...Triss siedzi w Kaer Morhen, Yen na Skellige. Nie mam komu oddać kryształu, Radowida okłamałem, że nie mam dla niego nic więcej - a i tak zostanie mi chyba wczytać ostatni zapis, bo zadanie się zakończyło, a wolę dmuchać na zimne. Na...
  2. P

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Cześć. Chciałbym zapytać, czy ktoś z Was wie może, jak zapisać zapisy (jakby to nie brzmiało dziwnie) z gry, tak, żeby je wykorzystać później. Gra jest dość obszerna, a dojście i wyposażenie postaci do momentu, w którym jestem, wymaga dużo czasu. Problemu by nie było, gdyby nie to, że możemy...
  3. P

Uwagi o błędach, problemach i niedogodnoścach w samej rozgrywce.

Tak wspomnę tylko o "małym" błędzie w pisowni. Gdyby ktoś z "góry" przeglądał ten temat, to w patchu, który pewnie wyjdzie, poprawić można "List Kolgrima z cechu żmii" - w momencie podnoszenia przedmiotu jest błąd, mianowicie - "List Kolgrima z cechu ŻMIJI", a gdy jest już w ekwipunku, to już...
  4. P

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Na wypadek, gdyby ktoś się zastanawiał, czy mu gra pójdzie. Mam kompa słabszego od wymaganych minimalnych parametrów - GTX 650, 4GB RAM...gra działa na najniższych ustawieniach płynnie, raz na jakieś 40min przytnie delikatnie, a to i tak raczej przy jakimś filmiku. Tak więc - da się grać...
  5. P

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

Włącznie. Czyli 27 można jeszcze opłacić.
  6. P

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

Witam. Jeden problem pokonałem, drugi znów się napatoczył. Mianowicie - napisałem do supportu cdp.pl z prośbą o zmianę formy płatności (z Payu na PayPal), właściwie wszystko na czas - w 74h otrzymałem odpowiedź, iż mogę dokonać zmiany. Problem tkwi jednak w tym, że jej zrobić nie mogę, a w...
  7. P

Wiedźmin 3: Pytania dotyczące zamawiania i kupowania gry

Witam. Zwróciłem się już z zapytaniem do supportu PayPal, odpowiedź dostanę w ciągu 24h, ale chciałbym zapytać tutaj - może dostanę odpowiedź szybciej. Pytanie skierowane jest do osób posiadających konto bankowe i konto na PayPal. Moje konto bankowe jest założone na dane Piotr Marek X (...
Top Bottom