Search results

+
  1. Krzychu666

Ostatni turniej GWENT World Masters odbędzie się w ten weekend!

Noż kurde, a myślałem, że jestem jedynym, który myśli tak samo.
  2. Krzychu666

Aktualizacja 11.8 — lista zmian

Nie wiem ilu z Was zauważyło, ale są nowe kontrakty, rewersy, bibeloty. Niestety mi kontakt z Meve Podróżniczką nie działa poprawnie (wszakże zalicza kolejne wygrane z tą skórką, jednakże kontrakt nie posuwa się do przodu).
  3. Krzychu666

Aktualizacja 11.6 — lista zmian

To trzeba wygrywać rozgrywki rankingowe z tymi kartami z Cyklu, żeby zaliczało zadania? fajnie, że można zmieniać zadania wydając fragmenty kart Edit: Ach!! trzeba wygrywać ranki z tymi kartami...Opisane jak byk po kliknięciu w literkę "i" Po prawej stronie na dole opisu Cyklu
  4. Krzychu666

Aktualizacja 11.6 — lista zmian

nie działają mi kontrakty "łatwe", a Wam? karty z edycji Wiedźminów...
  5. Krzychu666

Aktualizacja 11.5 — lista zmian

Ja, czyli ten od kontraktów: pojawiły się nowe dotyczące draftu.
  6. Krzychu666

Wydarzenie Miłosne już trwa!

Ja już wszystkie 3 zakończyłem. Szukałem ręcznie awatarów i tytułów. Posiłkowałem się grafikami z wydarzenia. 1677225240
  7. Krzychu666

Wydarzenie Miłosne już trwa!

Dopiero teraz odkryłem, że w związku z tym eventem dostępne są nowe kontrakty do wypełnienia. Naprawdę nie można było o tym wspomnieć w treści wydarzenia?
  8. Krzychu666

Aktualizacja 11.2 — lista zmian

Dziękuję za interwencję. Kierownik działu technologii trochę się zapędził. Oby nie traktował swoich pracowników w ten sam haniebny sposób. Sam aspiruję na to samo stanowisko po ponad dziesięcioletnim stażu pracy jako specjalista/inżynier i nie wyobrażam sobie dawać takich publicznych feedbacków...
  9. Krzychu666

Wydarzenie Zimowe “Zachłanny Bóg”

pierwszego pielgrzyma skompletowałem i działało. Drugiego - Giermka - zrobiłem wszystkie zadania i nic się nie dzieje, jakby się zacięło. Tak ma byc? 1670787705 Dobra, przepraszam, doczytałem. Trzeba odczekać 2 dni i 15h.
  10. Krzychu666

Aktualizacja 10.12 — lista zmian

Jprd proszę powiedzcie, że to nieprawda. Że to co czytam to jakiś bełkot obłąkanego niezadowolonego gracza. że Gwint nie podzieli przyszłości Warhammera: Champions......
  11. Krzychu666

Aktualizacja 10.11 — lista zmian

Zgadzam się z powyższym (a gram w Gwinta od Bety). Pięknie dziękuję za spełnienie prośby w sprawie Wymiany Zasobów :). W końcu moje 850 pkt. nagród pójdzie w ruch.
  12. Krzychu666

Świętuj Saovine podczas wydarzenia sezonowego!

Fajnie, podoba mi się. A czy można prosić o więcej nowych drzewek w Księdze Nagród? Mam ponad 750 pkt. nagród, wszystko odblokowane i nie ma co z tym zrobić. Albo jakaś dodatkowa opcja wymiany kluczy na np. pył meteorytowy czy cuś?
  13. Krzychu666

Rozpoczyna się GWENT Open #3!

Dokładnie o tym samym pomyślałem...
  14. Krzychu666

Rozpocznij Podróż Jaskra!

Ha! wygrałem zakład, że to będzie podróż Jaskra. Super Ciekaw czy będzie miał "cieszynki" rodem z zespołu Kiss.
  15. Krzychu666

Rozpoczął się Sezon Wilka!

Dziękuję za odpowiedź.
  16. Krzychu666

Rozpoczął się Sezon Wilka!

Wie ktoś kiedy rozpoczyna się nowa podróż? Wg informacji z 28 października dt. podróży Regisa: "Nowa Podróż będzie dostępna na wszystkich wspieranych platformach przez kolejne 3 miesiące. ". 3 miesiące mineły, a podróży wciąż nie ma.
  17. Krzychu666

Dziś rozpoczyna się Wydarzenie Zimowe!

@Patryczeks - jest nas wielu
  18. Krzychu666

Oto rozkład jazdy na 2022!

Rozczarowująca Roadmapa. Widzę, że ostatni raz wydam pieniądzę w lutym. Patryczeks - jest nas wielu.
  19. Krzychu666

Rozpoczął się Sezon Mahakamski!

Hej, nie wiem czy to właściwe miejsce do tego, ale mam pytanko: wg Road Mapy 2021 po zakończeniu sezonu mahakamskiego powinien pojawić się nowy dodatek oznaczony jako EP8.1 (biorąc pod uwagę oznaczenie Ceny Władzy jako EP7.1 - 7.3 zapewne zostanie w ten sam sposób wprowadzony). Czy to nadal...
Top Bottom