Search results

+
  1. C

Aktualizacja 2.3 — lista zmian

Przydałaby się taka opcja która pozwala podgłośnić lub ściszyć TV, radio czy ekrany w mieście tak jak w radioporcie. Zwiększenie głośności głośnikami czy w pasku zadań sprawi, że usłyszymy więcej, ale niespodziewane połączenie od jakiegoś npc może nam przebić bębenki. Chodzi mi o coś podobnego...
  2. C

Aktualizacja 2.21

żadne mody nie działają po aktualizacji
  3. C

Aktualizacja 2.2 jest już dostępna!

Właśnie też się zdziwiłem o co tu chodzi, przecież tyle sama gra waży xD
  4. C

obraz w trauma drama

Jak zmienić obraz w trauma drama? Nie widzę całego wyniku oraz całości życia.
  5. C

Crash gry przy walce z Adamem Smasherem

Witam. Mam mały problem. Otóż gram obecnie jako KORP i najpierw przeszedłem fabułę Widma Wolności gdzie wybrałem ścieżkę Reeda i wziąłem sobie cyberdeck z blackwallem. Teraz gram główną fabułę i jestem na etapie walki z Adamem Smasherem i tutaj zaczyna się problem. Jeśli używam hacków z...
  6. C

czerwona ikonka

Naprawdę nikt z was nie miał takiej ikonki? Dlaczego tylko ja ją mam i nic na ten temat nie mogę znaleźć na necie?
  7. C

czerwona ikonka

Odświeżam
  8. C

[Propozycja] Rozbijanie aut - Mini gra

Dokładnie coś takiego miałem na myśli, albo stworzyć pod to jakąś misję w stylu wyścigów z Claire, a po misji mieć możliwość brania udziału w tych arenach w różnych częściach miasta.
  9. C

[Propozycja] Rozbijanie aut - Mini gra

Siemanko. Przy eksplorowaniu night city i rozwiązaniu kontraktu z niejakim Aaronem niedaleko jego dziupli natknąłem się na szansę kradzieży samochodu, ale w dość nietypowej sytuacji. Chłopcy z maelstromu urządzili sobie zawody w rozbijaniu maluszków i tak wpadłem na pomysł, że mogłaby być to...
  10. C

czerwona ikonka

Myślałem, że może tunel maglevu, ale jednak nie, bo on jest po drugiej stronie ronda. Oznaczyłem na mapce gdzie ta ikonka mniej więcej jest.
  11. C

czerwona ikonka

Witam. Ktoś wie co oznacza ta ikonka? W necie nic na ten temat nie mogę znaleźć. Strzałka wskazuję, że to jest gdzieś na dole, ponieważ w górze jest tylko niebo, więc spędziłem pół godziny na to aby znaleźć jakoś wejście do podziemi i niestety nie udało mi się, kręciłem się tylko w kółko.
Top Bottom