Search results

+
  1. J

Mody - czyli dlaczego Wiedźmin 3 potrzebuje ich od samego początku

Dołączam się, lekkie kurtki z W2, tego brak najbardziej i Aerondight ;)
  2. J

Patch 1.05 - nowe bugi

no fakt coś się namieszało, Alkahest też mogę mieć tylko jeden, potem nie da się kraftować. Ale spokojnie: 1. robimy składnik alchemiczny 2. wywalamy go na ziemię 3. robimy kolejny 4. podnosimy z ziemi 5. gramy dalej ;) ---------- Updated at 08:37 PM ----------
  3. J

Informacja dotycząca źle zliczanego doświadczenia

napotkałem w Novigradzie, mając 16 lv. quest na 6 lv. (taki mały szary quest, "tajemniczy handlarz") zadanie wykonałem i przyznało w połowie questa 10xp i na jego koniec 25 xp. (wczytałem save dla pewności i to samo) to normalne? bo zgłupiałem już. Btw, nie ten temat, ale po wczorajszych DLC...
  4. J

Wiedźmin 3 - sugestie, marzenia i pobożne życzenia

To i ja się podzielę sugestiami: presety do skillslotów były by miłe, najlepiej z możliwością skrótu klawiszowego, oczywiście zablokowane podczas walki. Dodatkowa "sakwa" na mikstury, oleje, petardy i bełty, najlepiej w tym "wolnym czarnym polu" pod plecakiem (coś jak w W1 gdzie się składniki...
  5. J

Wasze wrażenia, oceny, recenzje

Moje wrażenia po 30h. REDzi zrobiliście kawał dobrej roboty, widać ogrom waszej pracy, dzięki za to. + największy plus fabuła i questy, pierwsza gra w której naprawdę nie wiem jakie wybory podjąć i mam przez to swego rodzaju "chandrę". Zadania są naprawdę ciekawe, świetnie poskładane, działają...
  6. J

Przerwanie instalacji - błąd -10

To faktycznie nie jest wina płyty, przynajmniej nie całkiem. Właśnie zgrywam Dysk2 u brata na pendrive tam wszystko śmiga
  7. J

Przerwanie instalacji - błąd -10

płyta 2, błąd -10... cośtam. No nic przynajmniej do roboty się wyśpimy!
  8. J

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Widziałem samouczek i nadal mam ciary, tej gry się nie będzie przechodzić, ją się będzie przeżywać!
  9. J

"Kiling monsters" zerwało mi wszystkie części garderoby, teraz już po prostu nie ma czego zrywać. Co do tych płytówek, to traktuję to tak samo jak wchodzenie do mieszkań, wiadomo z Geralta taki sam złodziejaszek jak cieżkozbrojny, aczkolwiek możliwość jest a to dodaje wiarygodności w open...
  10. J

Wiedźmin 3 - Wygląd Geralta

Odnośnie wiedźmińskiej ćwiekowanej mody i jej użyteczności, coś mi świta że ćwieki były (z wiadomych powodów) srebrne. O ile dobrze pamiętam, przekonała się o tym nawet pewna strzyga?
  11. J

Serca z Kamienia oraz Krew i Wino - dwa olbrzymie dodatki do gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Dla mnie bomba, klnę się na czaple, że kupię. ;)
  12. J

wydaje mi się, że owca jest wypchana, kolejny naśladowca Dratewki?
  13. J

Światowe pokazy gry Wiedźmin 3: Dziki Gon - materiał wideo

Pięknie to wszystko się zapowiada, tylko tak długo trzeba czekać. Mamy dobicie leżącej syreny, cykl dobowy, lokacje zapowiadające się naprawdę ciekawie, że o muzyce nie wspomnę. Ciekawi mnie co z tym expem z mobów, no i nawet inteligentna kamera umieszczona chyba na orbicie, nie zepsuje...
  14. J

Wymagania sprzętowe gry Wiedźmin 3: Dziki Gon ujawnione!

no i gitara, prawie się łapie na rekomendowane
  15. J

Wesołych Świąt!

Zdrówka REDzi, a nam cierpliwości ;) Wesołych
  16. J

Triss Merigold, czarodziejka z Mariboru

Triss jak zawsze świetna.
  17. J

Wiedźmin 3: Dziki Gon - list otwarty

Nie powiem, że się ucieszyłem, ale jak mawia moja dziewczyna "jak kocha to poczeka" ja jej to przypomnę jak już W3 wyjdzie xD
  18. J

Wiedźmin 3: Dziki Gon najbardziej oczekiwaną grą roku 2015! Zobacz nowy trailer!

Udało mi się pobrać oryginalną wersję, i choć zawsze nie twierdziłem, że grafika ma małe znaczenie, to po obejrzeniu tego w pełnej klasie miałem nawet ciarki. Nuta z W1 chyba? no i Ciri wygląda zabójczo. Walka faktycznie jak taniec, przypomina mi styl grupowy z W1.
  19. J

Wiedźmin 3: Dziki Gon - rozgrywka w polskiej wersji językowej

Co do świadka, o którym wspomina Dijkstra... pamiętajmy, że to wiedźminland, są czary, wróżbitki, itd. Nie koniecznie "świadek" musiał być fizycznie podczas spotkania Ciri i Janka.
  20. J

Wiedźmin 3: Dziki Gon - rozgrywka w polskiej wersji językowej

To tak: Dialogi bardzo mi się podobają, choć staruszka nie ma startu np. do Vaski, a nad odczarowaniem Janka się dłużej zastanowię (no ale wybory nie miały być łatwe ;) ) Teksty w mieście, muzyka i generalnie oprawa dźwiękowa robi klimat! 19:50 animacja sukni? no no... Unik w walce faktycznie...
Top Bottom