Search results

+
  1. D

Wiedźmin 3 (PC): mój FPS

Konfiguracja PC: CPU: i5 4570 @3.2GHz-3.6GHz GPU: Palit GTX 770 OC 2Gb RAM:2x4 [Gb] [2400Mhz] CL11 RESOLUTION: 1080p SSD: nie PRESET: ULTRA Ustawienia graficzne :VSYNC: ON NVIDIA HAIRWORKS: OFF SHADOW QUALITY: MEDIUM TERRAIN QUALITY: HIGH WATER QUALITY: ULTRA GRASS DENSITY: ULTRA FOLIAGE...
  2. D

Wiedźmin 3: Dziki Gon

12:52:26 Wydanie przesyłki do doręczenia No to trzymam za słowo, że dzisiaj ma być :) Szybciej bo doczekać się nie mogę :P
  3. D

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Pytanko do Was. Również gdy zamawialiście preorder na CDP.PL kurierem, macie nadal nieaktywny numer przesyłki? Na CDP.PL niby napisane że wysłane. Nie wiem jak oni to zrobią, ale przesyłka ma być już dzisiaj u mnie w Gnieźnie, bo w końcu samizapowiadali: edycja najpóźniej dostarczona 19 maja ;)
  4. D

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

Czyli jednym słowem opłaca się dołożyć nawet już leciwą kartę GT 520 jako dedykowaną do liczenia fizyki. Porównałem z grubsza konfigurację i te 630W mnie ratuje i da radę, przy tym nie dochodząc aż do granic wytrzymałości ;) Wielkie dzięki Wam za rozwianie wątpliwości :)!
  5. D

zimny123z Myślę, że bequiet! Pure Power L7 630W ze spokojem da radę to pociągnąć :) Czyli wszystkie bajery wtedy na siebie bierze GT 520. Pytanie czy nie będzie to w żaden sposób wpływało na spowolnienie pracy GTX 770 i czy ta karta uciągnie te zabawki?
  6. D

Mam pytanko do Was. Jak wiadomo gra będzie wykorzystywała PhysX. Zastanawia mnie jedna kwestia czy w tym przypadku kiedy posiadam kartę Palit GTX 770 2GB VRAM, jest sens bym dołożył swoją poprzednią czyli GT 520 która byłaby odpowiedzialna tylko i wyłącznie za PhysX? I nasuwa się jeszcze jedna...
  7. D

Jeżeli mówicie o ultra to macie też na myśli wszystkie ficzery od nvidi co tylko pożera vram a różnica jest marginalna. Myśle, że już GTX 770 wystarczy na miks wysokie- ultra ( bez wodotrysków zielonych) na luzie utrzymując przynajmniej 30 klatek w 1080p.
  8. D

Wiadomo, że 2133 najlepsze z opóźnieniem CL9, tylko że są dość drogie. Różnica w klatkach jest, no ale to też zależy od gry i innych parametrów jak GPU czy CPU.
  9. D

@raf230885 Sprawdź czy płyta główna obsłuży 2400mHz bo jak nie to nie ma sensu się w to pchać bo będziesz miał większe opóźnienie( czyt. wolniejsze) i do tego standardowo będą pracować na tylko 1600mHz. Oczywiście korzystniej wychodzi brać 2x4Gb niż w jednej kości 8GB, lepiej śmigają ;) Tutaj...
  10. D

Dzięki za radę aczkolwiek wybrałem Z87 PRO3, ze względu na możliwość wyższego taktowania ramu :) Miałem dylemat nad 1600 CL9 czy 2400 CL11 i wybrałem RAM z większym opóźnieniem - 2400mHz Cl11. Dają zdecydowanie lepsze rezultaty czyli przyrost wyświetlanych klatek i to dość odczuwalnie. Przy...
  11. D

Witam. Posiadam GTX 770 2gb do tego procek i5 4570 i zastanawiam się nad dwoma płytami głównymi która lepsza: Płyta główna ASRock Z87 PRO3 czy AsRock H87 Performance Fatal1ty Pozdrawiam :)
Top Bottom