Search results

+
  1. B

Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)

Może będzie przedstawiony pogrom w Rivii.
  2. B

[UWAGA SPOILER] Nasze najpiękniejsze screenshoty

[/SPOILER] Mógłbyś podać listę modów/reshade itd. których używasz lub użyłeś do zrobienia tych screenów? Wiele razy próbowałem uzyskać taki efekt u siebie w grze.
  3. B

Szukam moda / Proponuję moda

Mógłby jakiś zdolny człowiek spróbować zrobić z tego: coś podobnego do tego: Oczywiście mam na myśli niebieską koszulę, aby wyglądała chociaż w połowie tak jak na tapecie. Z góry dziękuję.
  4. B

Wiedźmin 3: ekwipunek

Możesz mi podać nazwę tego stroju i pokazać na screenie jak wygląda on w grze? Nigdzie w internecie nie mogę tego znaleźć. Udało mi się znaleźć tylko coś takiego, jest co prawda podobne do stroju z okładki, natomiast to nie jest to.
  5. B

Wiedźmin 3: ekwipunek

Witam, Czy może m ktoś odpowiedzieć czy występuje w grze niebieska koszula z tego obrazka? Jeżeli tak to w jakim miejscu można ją zdobyć?
  6. B

Może mi ktoś opisać co to za wydarzenie jest i jak je zobaczyć w grze. Oraz gdzie można zdobyć niebieski surdut z KiW?
  7. B

FAQ do dodatku Krew i Wino [bez spoilerów]

Czy jest możliwość farbowania wszystkich poziomów wiedźmińskiego rynsztunku czy tylko Arcymistrzowskie da się przefarbować?
  8. B

Fanowskie galerie na DeviantArt

A to nie jest czasami Leszy?
  9. B

Wiedźmin 3 - sugestie, marzenia i pobożne życzenia

Za to ja chciałbym aby CDPR poprawiło działanie eliksiru Zamieć, w taki sposób, aby drastycznie zwiększał czas reakcji i szybkość animacji; uniki, ciosy szybkie, przewroty, piruety, finishery - wszystko dwukrotnie szybciej. Wiedźmin powinien wyróżniać się na tle zwykłych żołdaków, niestety w...
  10. B

Wiedźmin 3 - grafika

hm. Po co mod na coś co wygląda 100x lepiej? I żadnym brakiem umiejętności ze zrozumieniem się nie wykazałem. Po prostu ty napisałeś niezrozumiale, ot co. ---------- Zaktualizowano 17:21 ---------- hm. Po co mod na coś co wygląda 100x lepiej? I żadnym brakiem umiejętności ze zrozumieniem się...
  11. B

Wiedźmin 3 - grafika

Nie mam żadnego moda wgranego, a mimo to broda z włączonym HW jest ciemniejsza. Magia?
  12. B

Wiedźmin 3 - grafika

Mod na co? Bez żadnego moda przy włączonym Hairworks broda Geralta staje się ciemniejsza. Po wyłączeniu Hairworks z powrotem jest biała jak mleko. ---------- Zaktualizowano 16:15 ---------- Mod na co? Bez żadnego moda przy włączonym Hairworks broda Geralta staje się ciemniejsza. Po wyłączeniu...
  13. B

Wiedźmin 3 - grafika

Broda Geralta z włączonym Hairworks jest ciemniejsza. W ruchu Geralt wygląda świetnie (ustawienia uber).
  14. B

Wiedźmin 3 - Wygląd Geralta

Zastanawiam się tylko jak CDPR mogli dopuścić do czegoś takiego. Psuje to tylko odbiór zawartości w grze.
  15. B

Wiedźmin 3 - Wygląd Geralta

Nie przyglądałem się za bardzo zbroi cechu żmii, ale mam wrażenie, że jest to praktycznie identyczna zbroja co Zbroja z Kaer Morhen. Może mi to ktoś potwierdzić?
  16. B

To dlatego, że oba screenshoty były robione przy zachodzie Słońca. Podczas dnia jest normalnie.
  17. B

Ziemia Niczyja Novigrad
  18. B

Mody - czyli dlaczego Wiedźmin 3 potrzebuje ich od samego początku

Najwyraźniej niezbyt jasno się wyraziłem w tym zdaniu. Chodziło mi o to, że miałem problem z ładowaniem skryptów i po wykonaniu takiego zabiegu wszystkie skrypty wczytują się bezproblemowo. Nie powoduje to u mnie żadnych problemów z modami, ani z grą, więc pomyślałem, że to jest dobry sposób...
  19. B

Mody - czyli dlaczego Wiedźmin 3 potrzebuje ich od samego początku

U mnie dopiero po takim zabiegu ruszył jakikolwiek mod. Oczywiście musiałem dodać folder 'content' z folderu 'Witcher 3 Mod Tools' i zmienić jego nazwę jak przy modach i dodać taką samą treść do pliku mods.settings jak powyżej.
Top Bottom