Search results

+
  1. __-__MOORWEN__-__

Wiedźmin IV - Dyskusja Ogólna

A może będzie to samodzielny dodatek, niewymagający w3. Może też powstawać na red engine 4, a nie 3 jak w3. Chociaż nie wiem czy assety red engine 4 z cp 2077 nadają się do gry wiedzmino-podobnej.
  2. __-__MOORWEN__-__

https://pl.ign.com/wiedzmin-3/69405/news/wiedzmin-3-nowe-dlc-zabierze-nas-na-pustynie-ujawniamy-nasze-informacje-sprzed-lat-i-rzucamy-nowe-sw Wg ign polska nowy dodatek ma rozgrywać się w zerikanii
  3. __-__MOORWEN__-__

[UWAGA! - SPOILERY] Serial Wiedźmin (Netflix) - wrażenia spoilerowe

Obejrzałem. Wątek ekipy geralta i szczurów na plus, cała reszta to dno i wodorosty.. Gdyby wywalić redanie, nilfgard, yenefer i te tragiczne czarodziejki, to serial tylko by zyskał. 5/10 Lepszy od 2 i 3 sezonu.
  4. __-__MOORWEN__-__

Była jakaś plotka, że ma być wrzucony z premierą 4 sezonu, ale rzeczywiście absolutnie nic o tym nigdzie nie piszą. Lubie go ogladać
  5. __-__MOORWEN__-__

ma być jakiś bonusowy odcinek ze szczurami?
  6. __-__MOORWEN__-__

221 mln.$ Matko bosko kochano cytując płaczkę stasie z 1670 który to kosztował zapewne z 1/50 a wygląda lepiej niż poprzednie 3 sezony wieśka. Ja mimo wszystko czekam, jak wyjdzie w miarę ok, to będzie fajnie pooglądać, a jak zapewne gniot, to też dobrze, będzie można się pośmiać. Same plusy. Po...
  7. __-__MOORWEN__-__

Sapkowski opisując kovir pisał, ze to dziura zabita dechami, czy laska nie wie o czym gada?
  8. __-__MOORWEN__-__

Wiedźmin 4 — Demo Technologiczne Unreal Engine 5

Tylko jest jedna zasadnicza różnica, to demo sprzed 14 lat, nie działało na ps3 w 60 klatkach.
  9. __-__MOORWEN__-__

Dłuższy fragment ''gameplayu''
  10. __-__MOORWEN__-__

A nie jest tak, że to co widzieliśmy nie ma nic wspólnego z grą, miasto również?
  11. __-__MOORWEN__-__

jak na 60fps na bazowym ps5 to wygląda zacnie. Kovir potwierdzony, lan exeter również.
  12. __-__MOORWEN__-__

Już jutro!!! Czekam. Chyba kowir w tle. https://x.com/thewitcher/status/1929538495355494826/photo/1
  13. __-__MOORWEN__-__

Aktualizacja 2.21

Po włączeniu rr wywala mi grę
  14. __-__MOORWEN__-__

Jest spora niekonsekwencja pana kalemby w udzielanych wywiadach. We wszystkich dotychczasowych rozmowach jasno mówił, że w grze zobaczymy próbę traw, a w wywiadzie dla cd action odpowiedz to ''pomidor'' Super.
  15. __-__MOORWEN__-__

Zdecydowanie bardziej przemawia do mnie wersja pozbycia się mocy jak i stania się bezpłodną, by mieć święty spokój od magów, królów i innych wyzyskiwaczy. Dodatkowo dochodzi przepowiednia mówiąca o synu ciri, który ma zniszczyć świat.
  16. __-__MOORWEN__-__

Ciekawe rozkminy
Top Bottom