Search results

+
  1. E

Warszawa - jak nie piwem ją, to Gwintem

Z rozkoszą dołączę!
  2. E

10 lat serii gier o Wiedźminie - dziękujemy za spotkanie!

To my dziękujemy, to było cudowne spotkanie i wspaniałe doświadczenie. I dziękujemy Wam nie tylko za to, że stworzyliście gry, że nas zapraszacie i że przygotowujecie dla nas torby pełne "darów losu". Przede wszystkim dziękujemy, że możemy się dzięki Wam poczuć nie jak konsumenci, a jak część...
  3. E

Wiedźmin: Pożegnanie Białego Wilka

Drodzy! Po tym, co dzisiaj pokazaliście, nie wiem, co mam powiedzieć. Jesteście super! I to super jesteście wszyscy - osoba, która wymyśliła miasto i las, osoba, które je stworzyła, osoba, która wymyśliła dialogi, osoba, która wstawiła przecinki. (Tak, ta "osoba" to często jeden z Was). Jestem...
  4. E

Spotkanie z okazji 10. rocznicy serii gier o Wiedźminie

Ja powiem krótko – jakie to spotkanie było cudowne! Jednak jest coś takiego, że świetne gry tworzą świetni ludzie i świetni ludzie w nie grają. Tak bardzo dziękuję!
  5. E

Lista wybrańców, czyli Tajemnicza Witryna i jej inicjatywa

Hopstersi już nie istnieją, ale miejsca karmiące są nadal. Z głodu nie umrzemy!
  6. E

Bobku, z Ciebie to jest złoty człowiek! Paradox ftw!
  7. E

To ja melduję, że kończę pracę pewnie koło 17.30 w piątek (o ile nie będzie jakiejś strasznej katastrofy na koniec dnia) i chętnie się wybiorę na małe piwo. I nawet w sobotę też mogę iść na piwo, byle się nie skończyło o świcie. I w sumie... to dlaczego nie możemy się w sobotę umówić na lunch...
  8. E

Błagam, czy taki dialog (skromne nawiązanie, notatka na serwetce chociaż!) może się pojawić w modzie? Proszę, proszę, proszę, proszę! <3
  9. E

Ale dostałbyś dodatkowy punkt za wytrwałość. W negatywnym nastawieniu. :P
  10. E

Dzięki. Forum na komórce nie do końca się sprawdza. Pisanie przez mazianie to zło. Ale już poprawiłam, to znany cytat był!
  11. E

Przecież nic nie stoi na przeszkodzie - można wziąć udział w konkursie. Słyszałam, że niektóre tak czynią. (Słyszałam, że płoche tak czynią, ale jam nie taka!). Iwanie, nie malkontenć, działaj! I tak, wiem, mówię, jakbym Cię nie znała.
  12. E

Ej, nie. Dajcie szansę na spotkanie normalnym ludziom. Czyli niezaproszonym i nieposiadającym puchowych kombinezonów. Będzie zimno! ;) A co do hotelu – na pewno znajdzie się jakiś kawałek hostelu niedrogiego. Albo nocleg u kogoś (od razu mówię: ja mieszkam w dobrym miejscu, ale w kawalerce z...
  13. E

Przemyślałam tę sprawę i w sumie Saskia nie musi się tam pojawiać z Iorwethem, wcale a wcale. I jeszcze w tej szałowej sukni. Gdzie jest sprawiedliwość?! (I Percival?).
  14. E

<3 <3 <3 (Milijon serduszek, bo to jest pomysł za milijony!). Kawa i ciasteczko w dobrym miejscu i zacnym towarzystwie wystarczą. W sumie nawet bez ciasteczka będziecie mieć fajnie. :P
  15. E

Gdyby to zobaczył ktoś ode mnie z wydziału, to spotkałoby mnie niehonorowe odebranie tytułu magistra. ;) Ale dzięki! I Paradoks jest niedaleko Metra Ratusz, a do tego ma dobry dojazd na drugą (azjatycką) stronę Wisły, gdzie żyją Redzi... i jest tuż koło mojego mieszkania, ale o tym ćśśś.... I...
  16. E

Karczma "Nowy Narakort" czynne od 6 do 22 [zamknięte na czas remontu]

To kiedy był ten koniec świata? I czy może się pospieszyć (zanim zabiję kogoś w pracy)? I w ogóle, to McBobek mnie tu ściągnął, jego bardzo wielka wina i tęskniliście?
  17. E

Ej no, ale przecież możecie się spotkać w Paradoksie. :>
  18. E

Jak ja Wam straszliwie zazdroszczę! ^^ I gratuluję, oczywiście, wszystkim zaproszonym. :)
  19. E

[KONKURS] Wspomnienie z Wiedźminem - wygraj zaproszenie na spotkanie z okazji 10. rocznicy serii gier o Wiedźminie!

Moje wspomnienie – mową wiązaną, ale za to w strasznym stylu Pewna panna spod Warszawy Miała pomysł dość ciekawy Zamiast doktoratu swego Zrobić coś niebanalnego Tak potoczyły się sprawy... Znajomy jej bliski, choć znad morza, Gra, aż się pojawi zorza I do tego pannę skłania A ta – wcale się...
Top Bottom