Search results

+
  1. dani168

Gry komputerowe

To samo robią redzi z sequelem cyberpunka. Sorry, ale armia byłych developerów z Firewalk Studios "concord", czy Deck nine ( gra AAA life is strange ;) ) z zerowym doświadczeniem w produkcji rpgów, zatrudniona według tylko im wiadomego klucza, nie napawa jakoś specjalnie optymizmem.
  2. dani168

RUMOR: TW3 to get new expansion/dlc after 11 years

it just ticks all the "modern gaming" boxes... :ROFLMAO:
  3. dani168

RUMOR: TW3 to get new expansion/dlc after 11 years

Zerrikania... Why I'm not surprised... ;)
  4. dani168

[UWAGA! - SPOILERY] Serial Wiedźmin (Netflix) - wrażenia spoilerowe

Porzućcie złudzenia, że ktoś po za netflixem coś jeszcze kiedyś zrobi w kwestii ekranizacji. Oni mają prawa a po serii kompromitacji, jaką są te wszystkie witchflixowe twory, nie będzie już co zbierać i zakopią temat, jak wiele innych podobnych franczyz. Chyba, że sprzedadzą prawa, ale kto by to...
  5. dani168

Gry komputerowe

Wszystko zostaje "w rodzinie". GTA 6 powstaje głównie w Europie. Co do Wiedźmina 4, to ja osobiście nie czekam. Fundamentalnie nie odpowiada mi kierunek w jakim to wszystko zmierza. Nie podoba mi się zmiana silnika, nie podoba mi się gość odpowiedzialny za lore. Już nawet bez większych emocji...
  6. dani168

Gry komputerowe

Krótkie podsumowanie. Europa rozjechała USA. My robimy dobre, świeże gry, oni miałkie i "zaangażowane". Kto na tym lepiej wychodzi widać gołym okiem...
  7. dani168

Cyberpunk 2077 — 5.rocznica | Zwiastun "Miasto Legend"

Według szacunków ok 70% graczy grało męskim V (głównie ze względu na Panam). Ten brak równowagi jest żenujący, żeby nie powiedzieć dosadniej. No cóż, widać taki u nich teraz panuje klimat...
  8. dani168

The Witcher IV: Articles and Interviews

At first they need to make ue5 capable of generating open worlds without stuttering. Trust me it will take a huge amount of time. We are 3 or 4 years away from release. For me ue5 is a piece of shit and droping red angine is a huge mistake.
  9. dani168

Nie oszukujcie się, po tym jak netflix z bagińskim na spółkę zaorali materiał źródłowy a w zasadzie spieprzyli wszystko co było można, nikt o zdrowych zmysłach nie będzie chciał do tego wracać. Bo po co? Materiał jest skompromitowany na każdej płaszczyźnie. Jak jeszcze redzi zrobią z ciri...
  10. dani168

Deratyzacja, to taki fistaszek w oceanie ekskrementów, jaki zafundował nam netfilx. Na szczęście to już prawie koniec...
  11. dani168

Seriale

Klasyczny przykład przerostu formy nad treścią. Pierwszy sezon zdecydowanie lepszy. Widać, że netflix sypnął groszem, bo scenografia, zdjęcia i inne technikalia prezentują się lepiej. Ale to tyle z dobrych rzeczy... Drugi sezon to mdłe, nie zapadające w pamięć dialogi, wszechobecne kalki...
  12. dani168

Witcher 4 Locations - What places would you like to visit in TW4?

I'm pretty sure that there is gonna be Zerrikania. You probably know why... ;)
  13. dani168

Gry komputerowe

Obejrzałem sobie transmisję z otwarcia Gamescomu i jest kilka perełek wartych uwagi. Nowe Lords of the fallen wygląda ciekawie, Cronos od Bloober team też i nowość, valor mortis od twórców Ghostrunnera, który intryguje tematyką- czasy wojen napoleońskich. Nowy COD to odcinanie kuponów. Dodatkowo...
  14. dani168

Gry komputerowe

Właśnie obejrzałem streama z gry Blood of the Dawwalker. Nic mi nie urwało, bo to wszystko już było i wydaje się dość sztampowe, ale ładnie pocisnęli rebelsom, mówiąc, że pokazują grę w takim stanie, w jakim obecnie się znajduje, a nie taką jaka może być a niekoniecznie będzie w przyszłości. Nie...
  15. dani168

Wiedźmin IV - Dyskusja Ogólna

Wiadomo, że teraz nie ma alternatywy, więc to właściwie rozmowa o niczym. Ale skoro zmienili aktorkę głosową Ciri (z udostępnionych fragmentów brzmi bardzo sztampowo, nie umywa się do Jo Wyatt, wręcz do pięt nie dorasta) to być może stać ich na każdą głupotkę.
  16. dani168

Szczerze, to myślałem, że po udarze redzi mu odpuszczą i poszukają innego aktora głosowego. Dla mnie takim kimś od zawsze był Krzysztof Banaszyk i z całym szacunkiem dla Pana Rozenka, zawsze uważałem, że jest lepszy i bardziej nadaje się do roli Geralta. Słuchowiska były tego najlepszym dowodem...
  17. dani168

Czemu wy tak wszystko widzicie zero jedynkowo. Jak piszę o nadmiernej cukierkowatości, a tu mi ktoś wyjeżdża w kontrze z jakimś szaroburym filtrem. Nie wiem, czy wasze umysły są w stanie to pojąć, ale można te 2 rzeczy balansować, tak jak świat przedstawiony w wiedźminie nie jest czarno biały...
  18. dani168

Nie sądziłem, że to powiem, ale coraz bardziej przeszkadza mi cukierkowy styl artystyczny. O ile w W3 było to jeszcze na akceptowalnym poziomie, o tyle, przynajmniej w tym fake demie, staje się to nie do zniesienia. Idzie to coraz bardziej w stronę fable. Mam nadzieję, że trochę to zredukują i...
  19. dani168

Gry komputerowe

Wiesz, co łączy te 2 gry? Podpowiem, że taki bardzo znany, rewolucyjny silnik na literę u ;) A tak na serio, to rzeczywiście dupy nie urywa. Technicznie i artystycznie wypada to na razie słabiutko. Ten steampunkowy potwór to jakiś żart? Pasuje tam jak kwiatek do kożucha. Muzyka to namiastka...
  20. dani168

Wiedźmin 4 — Demo Technologiczne Unreal Engine 5

Będę pisał co mi się podoba, w zgodzie z regulaminem. Dla mnie przejście na UE jest złą decyzją, a przeniesienie produkcji sequela cyberpunka do USA jeszcze gorszą. Jest to silnik przereklamowany, dopiero rozbudowywany pod otwarte rozległe światy. W4 jest w tej materii królikiem doświadczalnym...
Top Bottom